Volg mij:
Lifestyle

3x bloggers en hun blogs die mij op dit moment het meest inspireren

Inmiddels draai ik al ongeveer 3,5 jaar mee in het blogwereldje. “Het blogwereldje” bestaat natuurlijk eigenlijk  helemaal niet want de blogwereld van de ene blogger kan uiteraard volledig verschillen van de blogwereld van een andere blogger. Daar komt ook nog eens bij dat de blogwereld een dynamisch begrip is: het is helemaal afhankelijk van interesses en in mijn geval ook nog eens van de idealen waar een blogger voor staat. Mijn “blogwereld” is in de afgelopen 3,5 jaar echt enorm veranderd en daarmee veranderden ook mijn inspiratiebronnen op het gebied van bloggen. Vandaag deel ik drie van mijn grootste inspiratiebronnen op het gebied van bloggen.

Sophie van Naoki.nl

Iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is in dierproefvrije comsetica zal Naoki.nl kennen. Sophie houdt op Naoki.nl namelijk dé Nederlandse dierproefvrije cosmeticalijst bij. Deze lijst is echt heilig voor mij: als een merk niet op deze lijst staat dan is het wat mij betreft end of story. Maar Naoki.nl is veel meer dan een site met een dierproefvrije lijst. Sophie schrijft over veel uiteenlopende dingen die allemaal te maken hebben met eerlijker, diervriendelijker en duurzamer leven. Naoki.nl heeft mij al diverse fijne inzichten opgeleverd. Door de manier waarop Sophie schrijft en de dingen die ze aankaart ben ik dichter bij mezelf komen. Ja, Sophie én Naoki.nl zijn echt enorme inspiratiebronnen voor mij persoonlijk en voor mijn blog.

Linda van LifestylebyLinda.nl

Als er iemand is die prachtige content creëert dan is het Linda wel. Haar blog is als een soort van sprookjesboek: prachtige plaatjes en mooi geschreven teksten. Als je dat sprookjesboek eenmaal hebt opengeslagen wil je door blijven lezen. Gelukkig kent LifestylebyLinda geen “en ze leefden nog lang en gelukkig” want het einde van dat prachtige boek is nog lang niet in zicht. Het mag wat mij betreft een never ending story zijn. Ik ben oprecht jaloers haar prachtige artikelen die allemaal zo mooi bij elkaar passen. De manier waarop Linda in het leven staat past helemaal bij mij: fair fashion, dierproefvrije cosmetica en lief zijn voor de wereld. Je leest het allemaal op lifestylebylinda.nl

José van byjosechan.com

Als we het dan toch over weergaloze fotografieskills en de meest prachtige foto’s hebben dan is byjosechan.com een blog die absoluut als een grote inspiratiebron voor mij geldt. José is fotografe. Het meest bijzondere vind ik dat zij zichzelf het fotografiekvak eigen heeft gemaakt. Wat ik echt tof vind is dat ze bloggersshoots doet. Wat ik zo knap vind is dat de foto’s van José, zelfs wanneer ze heel verschillend zijn, altijd op elkaar lijken. Oh en als je schitterende bruiloft foto’s wil zien dan is byjosechan.com echt een plek op het world wide web waar je lekker kunt wegzwijmelen.

Uiteraard zijn er veel meer blogs waar ik inspiratie vandaan haal, maar dit zijn toch wel echt dé drie blogs waar ik op dit moment het meest door geïnspireerd raak.

Welke blogs/tijdschriften/boeken/youtube kanalen zijn jouw inspiratiebronnen?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 reacties

 • Beantwoorden Irene

  Leuk! De eerste blog kende ik nog niet dus die ga ik bekijken! Ziet er veebelovend uit! :)

  30 juli 2017 at 08:32
 • Beantwoorden Romy

  Wat een mooie lijst met inspirerende blogs! Ik volg deze blogs ook alle drie met heel veel plezier. De lijst van Naoki pas ik er bijna dagelijks bij, José Chans foto’s vind ik altijd prachtig en Linda’s blog is inderdaad net een sprookjesboek – zo mooi!

  30 juli 2017 at 09:26
 • Beantwoorden Manon

  Mooie lijst. Ja, Linda staat bovenaan mijn lijstje. Ik vind haar sowieso een hele leuke meid en haar stijl is geweldig!

  30 juli 2017 at 12:08
 • Beantwoorden Sophie

  Super lief, dankjewel voor je mooie woorden 🙂 ❤

  30 juli 2017 at 12:12
 • Beantwoorden Fleur

  Jaaa wat een mooi lijstje met bloggers die daar zeker thuis horen! Op de blogs van José en Linda neem ik regelmatig een kijkje want net wat jij zegt; hele fijne mooie blogs met bijpassende foto’s! De blog van Sophie heb ik wel een aantal keren voorbij zien komen maar er eigenlijk nog nooit echt goed op rond gesnuffeld, hoogste tijd om dat eens te doen:).

  30 juli 2017 at 12:47
 • Beantwoorden Linda

  Oh wauw wat een eer om tussen deze prachtige bloggers te morgen staan! Heel erg bedankt voor jouw lieve woorden. Ik word er erg blij van dat mensen blij worden van wat ik doe en maak 🙂

  30 juli 2017 at 12:53
 • Beantwoorden Mariëlle

  Ik ken Sophie en Linda natuurlijk en ik volg ze ook heel graag ❤ Bij de derde blog ga ik even kijken 🙂

  30 juli 2017 at 13:51
 • Beantwoorden Claire

  Ahhh wat een leuk lijstje! Tof ook dat je deze bloggers in het zonnetje zet. Ik volg ze ook allemaal met veel plezier! 🙂

  30 juli 2017 at 16:48
 • Beantwoorden Daphne Lippmann

  Wat leuk om te lezen. Ik ga ze zometeen allemaal eventjes bekijken. Een voorbeeld voor mij is beautyill.nl, ik zou willen dat ik haar fotografietalent had!

  30 juli 2017 at 19:09
 • Beantwoorden José

  Ahh wat lief dit Sara! Dankjewel!

  31 juli 2017 at 10:54
 • Beantwoorden Jessica J.

  Ahh, Sophie! Ik zweer ook bij haar dierproefvrije lijst. Mooie inspiratiebronnen!

  31 juli 2017 at 14:34
 • Laat een reactie achter