Volg mij:
Beauty

Beauty Kitchen BB cream Seahorse Plankton

Beauty Kitchen BB cream

Vrijwel iedereen verlangt naar een mooie en egale huid. De cosmeticabranche heeft er duizend en één middeltjes voor ontwikkeld: crèmes, serums en maskertjes die de huid mooi egaal moeten maken en foundations, concealers, bb creams en poedertjes om eventuele oneffenheden te verdoezelen en de huid nóg egaler te maken. Ook ik heb dit soort producten in mijn badkamer staan en ook ik gebruik iedere dag wat foundation om mijn huid er egaler uit te laten zien. Met het oog op de vakantie wilde ik eigenlijk iets wat gemakkelijker is en iets wat natuurlijker oogt. En eigenlijk was ik ook op zoek naar een product waarvan de ingrediënten natuurlijker zijn. Daarom schafte ik de Beauty Kitchen BB cream van de Seahorse Plankton lijn aan.

Beauty Kitchen BB cream

De BB cream van Beauty Kitchen is verpakt in een prachtige pompflacon. De combinatie van lichtgeel met blauw en zilver spreekt mij heel erg aan. Ook vind ik het erg fijn dat deze verpakking recyclebaar is. Het pompsysteem is heel erg prettig in gebruik. Doseren gaat heel erg goed en dit pompsysteempje is lekker hygiënisch.

Beloftes

De eigenschappen van dit product spreken mij ook heel erg aan. Deze BB cream bevat namelijk biologisch bewezen microalgen die de huid beschermen, de oneffenheden verbloemen en die de huid ook nog eens egaliseren. De crème is 100% natuurlijk en zorgt er voor dat de huid de jeugdige uitstaling behoudt, de huid glad maakt en de probleemhuid kalmeert, de elasticiteit van de huid kalmeert, lijntjes en rimpels vermindert en de huid hydrateert en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Ingrediënten

Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cetearyl Alcohol, Vegetable Glycerin, Coco Caprylate, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Laminaria Digitata (Sea Kelp) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladder Wrack) Extract, Himanthalia Elongata (Thongweed) Extract, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Seed Oil,*Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswellia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwood), *Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Carrageenan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Mica, **Limonene, **Linalool **Geraniol, **Citral, **Benzyl Cinnamate, **Farnesol, **Benzyl Salicylate, CI 77163 (Bismuth), CI 77492 (Yellow Iron Oxide), CI 77491 (Red Iron Oxide), CI 77499 (Black Iron Oxide). *Natural Pure Essential Oils **potential allergens found in essential oils All other ingredients are vegetable, fruit, mineral or coconut derived

Mijn ervaring

Toen ik het eerste pompje op mijn hand aanbracht, schrok ik best wel. Ik zag een oranje/zonnebankbruine crème waardoor ik angst had dat ik er uit kwam te zien als een oempaloempa. Gelukkig werd die angst weggenomen toen ik de crème uitsmeerde: geen oempaloempa, geen gebakken garnaal, gewoon een natuurlijke tint. De crème voelt lekker voedend aan en ruikt ook nog eens ontzettend lekker. Als ik deze BB cream aanbreng dan heb ik vooraf eigenlijk geen dagcrème nodig, want dit product doet eigenlijk alles wat ik ook in een dagcrème zoek.

Beauty Kitchen BB cream

Links: zonder Beauty Kitchen BB cream, rechts met Beauty Kitchen BB cream. Brak hoofd! 

Zoals je kunt zien, zorgt de crème er ook zichtbaar voor dat mijn huid er iets egaler en frisser uitziet. Vooral de huid net onder mijn ogen en rondom mijn neus is wat minder rood. Dit is eigenlijk precies het effect waar ik op had gehoopt. Ook de houdbaarheid is voor mijn huid met redelijk vette T-zone prima. Als ik een avondje uit ga dan is het wel nodig om mezelf ’s avonds eventjes te renoveren maar voor een doordeweekse dag is dit prima.

Beauty Kitchen BB cream Seahorse Plankton

Beauty Kitchen BB cream

Als je de moeite en de tijd hebt genomen om dit hele artikel te lezen dan was het je vast al duidelijk: ik ben echt ontzettend tevreden met dit product. Mijn huid wordt gevoed en geëgaliseerd zonder dat ik er uit kom te zien als een gebakken garnaal. Het product is 100% natuurlijk en de verpakking is recyclebaar. Hier word ik echt heel erg blij van. Dit is absoluut een blijvertje.

Wat doe jij allemaal om je huid te egaliseren?

De Beauty Kitchen BB cream is voor €14,99 te koop bij Holland and Barrett 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 reacties

 • Beantwoorden Mariëlle

  Deze ga ik onthouden! Ik test nu 2 body producten, maar die zijn al veelbelovend :)

  17 juli 2017 at 09:45
 • Beantwoorden Wat zit er in mijn make-up tasje vakantie - mevrouwmiauw.nl

  […] iedereen goed; 3: Klein bakje foundation: mocht ik echt een opvallende onzuiverheid krijgen; 4. Beauty Kitchen BB cream Seahorse Plankton: voor een mooie tint; 5. The Balm Mary Lou highlighter: schitterend in de […]

  21 augustus 2017 at 06:00
 • Laat een reactie achter