Volg mij:
Poezemoes

Bloggers hebben lak-aan | Serious Request

Je hoeft Serious Request niet eens te volgen om op de hoogte te zijn van de lak-aan actie die momenteel gaande is. Het initiatief van de lak-aan actie komt van de zes jaar jonge en ongeneeslijk zieke Tijn. Deze kleine held heeft hersenstamkanker waardoor dit hoogstwaarschijnlijk de laatste Serious Request is die hij zal meemaken. De naam van de actie, “Lak-aan” staat voor lak aan zijn vorm van kanker, dat weerhoudt deze kleine kanjer er namelijk niet van om zich in te zetten voor het goede doel. Dit doet hij door o.a., heel toepasselijk, nagels te lakken bij het glazen huis. Met dit artikel wil ik bloggers, maar uiteraard ook niet-bloggers, oproepen om deze actie te steunen en om Tijn een hart onder de riem te steken door een enorm bedrag op te halen. Op die manier steun je zowel Tijn met zijn geweldige initiatief als de mannen van 3FM met hun geweldige actie voor longontsteking. Doe je mee?

 

Lak-aan, ik daag je uit!

– Ik daag je uit om je nagellak stash, zoals dat in bloggersland zo mooi heet, er bij te pakken en eens te tellen hoe veel potjes nagellak jij in je bezit hebt. Het idee is om per flesje nagellak dat je in je bezit hebt een x bedrag te doneren. Dit kan €0,10 zijn, maar ook €1,00. Dat is afhankelijk van wat jij kunt missen. Ik doneer zelf €0,25 per lakje. Doneren kan via de speciale lak-aan pagina op de website van 3fm. Kijk voor de grap trouwens even hoe veel geld Tijn al heeft opgehaald. Het streefbedrag was €100,00. Wauw!

– Ik daag je tevens uit om 5 potjes nagellak uit te kiezen die je eigenlijk wel kunt missen. Het is de bedoeling dat je deze 5 flesjes nagellak op een random plek achter gaat laten. Mensen mogen dit lakje dan meenemen, maar daar staat dan wel een donatie tegenover. Voorzie je lakje met een kaartje waarop je uitlegt dat iemand het lakje mee mag nemen in ruil voor een donatie aan de “lak-aan” actie van Tijn. Het donatiebedrag staat geheel vrij. Je kunt vinders van het lakje verwijzen naar de website: www.kominactie.3fm.nl/actie/lak-aan en je kunt de hashtag #bloggershebbenlakaan gebruiken. Het is natuurlijk de bedoeling dat we deze boodschap zullen gaan verspreiden zodat er zo veel mogelijk mensen mee doen.

Sharing is caring

Wil jij meedoen met deze actie? Of wil je het bericht graag delen? Graag! Post de link naar dit artikel op je social media, in je blogpost en/of gebruik de hashtag #bloggershebbenlakaan De afbeeldingen die in dit artikel zijn gebruikt, mogen vrij overgenomen worden. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het bedrag dat Tijn ophaalt met zijn actie lekker aangevuld wordt en dat er dit jaar een mooi bedrag opgehaald wordt voor longontsteking. Want we laten ze toch niet stikken..?! 

Laat in de comments ↓ weten of jij mee doet

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 reacties

 • Beantwoorden Linda

  Jaaa wat een super goede actie! Hier word ik heel erg blij van. Ik zal mijn lakjes eens gaan tellen en een mooie donatie doen aan dit super goede doel. En zal ook mijn nagels eens lakken voor Tijn!

  22 december 2016 at 19:03
 • Beantwoorden Natascha

  Wat een tof initiatief meis, ik ga je bericht delen!

  22 december 2016 at 19:48
 • Beantwoorden Jessica

  Vandaag m’n nagels lakken en morgen stempelen. Dan zijn mijn nagels kerstproof. ;P
  Met uiteraard een kleine donatie voor Tijn! <3

  22 december 2016 at 22:19
 • Beantwoorden annouska

  Ja ik vind zijn actie zo geweldig! Ik heb al een donatie gedaan en vind het mooi om te zien dat o.a jij er nog even extra aandacht aan geeft!

  24 december 2016 at 11:18
 • Laat een reactie achter