Volg mij:
Beauty

Boho Gypsy Palette – Earth

Boho Gypsy Palette

Oogschaduw: iets wat ik al jaren gebruik. Vroeger liep ik soms rood met felblauwe oogleden. Iets wat je me nu nooit meer (oke, carnaval daargelaten) ziet doen. Ik vind het fijn om mijn ooglook neutraal te houden. Sommige mensen zullen dan reageren met “gebruik dan geen oogschaduw”. Maar het grote effect wat een klein beetje neutrale oogschaduw kan hebben, vind ik té mooi. En dat effect wordt alleen maar mooier als je een schitterend oogschaduwpalette in je bezit hebt. Tot een paar weken geleden had ik een heel arsenaal aan oogschaduwpalettes. Op dit moment heb ik er nog maar 3: één “daily” palette en twee palettes voor bijzondere gelegenheden. Vandaag laat ik je kennis maken met mijn (prachtige!) oogschaduwpalette voor dagelijks gebruik, het Boho Gypsy Palette.

Boho Gypsy Palette – Earth

Boho Gypsy Palette

Boho Gypsy Palette

Mijn schitterende palette is van het merk Boho. Van dit merk reviewde ik eerder al de mascara waar ik dik tevreden over was en vandaag zal ik mijn enthousiasme ook niet onder stoelen of banken schuiven. Wat meteen opvalt aan dit palette is de speciale vormgeving. De houten schijfjes die met magneetjes sluiten en het in het hout uitgesneden logo van Boho maken dit palette tot een echte eyecatcher.

Beloftes

Ook dit palette heeft een aantal mooie eigenschappen. Zo bestaan de oogschaduws voor minimaal 99% uit natuurlijke ingrediënten en is er onder andere abrikozenolie, olijfolie en maisolie aan de formule toegevoegd. Het palette bestaat uit 4 matte en 4 shimmer oogschaduws. De oogschaduws kunnen ook nat aangebracht worden voor een heftiger effect. Nog een leuke bijkomstigheid: dit palette kun je opnieuw vullen. Alle oogschaduws zijn opnieuw te koop. Ook lekker duurzaam dus. Daarnaast is Boho uiteraard dierproefvrij en is dit palette vegan.

Ingrediënten

Matte Tinten(151, 152 & 153): MICA, ZEA MAYS STARCH (ZEA MAYS (CORN) STARCH)*, ZINC STEARATE, SQUALANE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL (PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL)*, SODIUM RIBOFLAVIN PHOSPHATE, ALUMINA, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID. MAY CONTAIN +/- : CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREEN), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN). *Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw

Overige Tinten (284, 285, 286, 287 & 288) Ingrédients : MICA, ZEA MAYS STARCH (ZEA MAYS (CORN) STARCH)*, ZINC STEARATE, SQUALANE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL (PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL)*, SODIUM RIBOFLAVIN PHOSPHATE, ALUMINA, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID. MAY CONTAIN +/- : CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREEN), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN). *Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw

Mijn ervaring

Ik ben zo blij met dit palette. De swatches op bovenstaande foto geeft de pigmentatie weer wanneer de oogschaduws droog aangebracht worden. De matte tinten zijn iets minder gepigmenteerd dan de shimmer tinten, maar dat is prima. Ook mijn ooglook is gemaakt met de droge oogschaduws. Deze ooglook is voor mijn doen overigens best heftig hoor. Normaal is mijn ooglook veel neutraler. Ik ben vooral echt verliefd op de crème witte kleur. Deze kleur breng ik iedere dag heel lichtjes over mijn hele ooglid aan en iets heftiger onder mijn wenkbrauw en ik mijn ooghoek. Dat geeft zo’n mooi en fris effect. Ik heb serieus nog nooit zo’n mooie highlighter oogschaduw gehad als deze.

Boho Gypsy Palette – Earth conclusie

Dit is mijn dagelijkse palette en dat blijft het ook. Ik denk serieus dat ik dit palette over 5 jaar nog steeds als favoriet heb. Als mijn oogschaduws op zijn dan kan ik ze gewoon weer bijvullen door. De kleuren uit dit palette zijn mooi neutraal maar je kunt er ook een soort smokey eye mee maken. Eigenlijk kan ik echt alles met dit palette. Yes, dit schitterende exemplaar blijft echt tot in lengte van jaren bij mij: het heeft simpelweg gewoon alles waar ik in een oogschaduwpalette naar opzoek ben.

Welk oogschaduwpalette gebruik jij dagelijks?

Het Boho Gypsy Palette – Earth is voor €34,95 te koop bij Solobiomooi.nl ✉ 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

5 reacties

 • Beantwoorden Romy

  Wauw, wat een schitterend palette zeg! Het is ook zo mooi vormgegeven met die houten verpakking! En je ooglook is echt prachtig. Ik gebruik zelf bijna nooit oogschaduw, maar je zet me aan het denken om daar toch weer eens mee te experimenteren!

  9 augustus 2017 at 08:02
 • Beantwoorden Linda

  Zoveel liefde voor dit mooie Palette! De vormgeving en de visie en de kleuren zijn gewoon prachtig! Mooie foto’s ook! ❤

  9 augustus 2017 at 10:26
 • Beantwoorden Nicole

  Wauw wat een prachtig palette is dit zeg. De verpakking is echt zo onwijs mooi! Love it!

  9 augustus 2017 at 12:14
 • Beantwoorden anna

  Wauw, wat een prachtig palette! Je hebt ook super mooie foto’s gemaakt ❤ Ik ben dol op dit soort neutrale tinten, je kunt er zoveel kanten mee op!

  9 augustus 2017 at 12:20
 • Beantwoorden Mariëlle

  Prachtige foto’s ❤ Het is ook zo’n fijn palette!!

  9 augustus 2017 at 18:27
 • Laat een reactie achter