Volg mij:
Beauty

Boho Mascara Volume & Green

Boho Mascara Volume & Green

Make-up begon voor mij allemaal met mascara. Dat was het product dat ik als eerste ging gebruiken en als eerste kocht. Ik heb tal van merken geprobeerd. Het afgelopen jaar beperkte ik de keuze natuurlijk alleen tot dierproefvrije merken maar ik wil mijn keuze nu langzaam maar zeker ook gaan beperken tot natuurlijke(re) en veganistische exemplaren. Daarom vond ik het ontzettend leuk dat ik de Boho Mascara Volume & Green mocht uitproberen.

Boho Mascara Volume & Green

De leuke groene huls van deze mascara verraadt al dat de Boho Mascara Volume & Green een vrij natuurlijke mascara is: de mascara bestaat namelijk voor 99,96% uit natuurlijke ingrediënten. 5% Van deze ingrediënten zijn afkomstig uit biologische landbouw. Het borsteltje van de mascara begint breder en loopt naar boven toe wat smaller uit. Overall is het een vrij smal borsteltje.

Beloftes

De Boho Mascara Volume & Green in de kleur 01. zou moeten zorgen voor intens zwarte wimpers met meer lengte en volume. Daarnaast zou de mascara de wimpers zelfs beschermen. Door de samenstelling van deze mascara wordt hij ook geadviseerd voor mensen met een zeer gevoelige huid. Hij is namelijk zacht voor de tere huid rondom de ogen.

Ingrediënten

AQUA (WATER), Copernicia cerifera (cera) WAX *, glycerylstearaat SE, glycerylbehenaat, isopropylmyristaat, RHUS verniciflua PEEL WAX, oliezuur / Linoleic / Linolenic polyglycerides, PROPANEDIOL, CANDELILLAWAS / Jojoba / Rice Bran Polyglyceryl-3 ESTERS glycerylstearaat, microkristallijne cellulose, glycerine, glycerylcaprylaat, CETEARYL ALCOHOL, natriumstearoyllactylaat, ethyl lauroyl arginaat HCl, Celluloseomm, natriumhydroxide, gehydrolyseerde LIJNZAAD EXTRACT *, natriumbenzoaat, CI 77499 (IJZEROXIDEN) (* Ingrediënten van de biologische landbouw).

Mijn ervaring

Op bovenstaande foto heb ik twee laagjes van de Boho mascara aangebracht. Ik vind het effect van de mascara echt heel erg mooi. Het smalle borsteltje zorgt er voor dat ik vrij secuur kan werken met de mascara. Het borsteltje zorgt voor separatie en meer lengte. Veel volume zie ik niet terug, maar dat is ook iets wat ik niet zo heel belangrijk vind met mijn wimpers. De kleur is lekker zwart. De mascara blijft bij mij net zo goed zitten als reguliere mascara’s. Ik dien altijd wat matterende poeder rondom mijn ogen aan te brengen als ik wil dat de mascara gedurende de dag niet vlekt. Dat is bij deze mascara ook zo maar dat vind ik persoonlijk helemaal geen probleem.

Boho Mascara Volume & Green conclusie

Ik was op zoek naar een natuurlijke(re), uiteraard dierproefvrije én vegan mascara en ik heb er een gevonden. Een mascara die voor 99,96% uit natuurlijke ingrediënten bestaat is toch wel even iets anders dan de reguliere mascara’s. De Boho mascara doet voor mij wat ik hoop dat een mascara doet: hij voorziet van een zwart kleurtje, separeert mijn wimpers en zorgt voor wat lengte. De mascara is heel prettig in gebruik en blijft bij mij net zo goed zitten als mascara’s die ik voorheen gebruikte. Ja, dit is een blijvertje hoor!

De Boho Mascara Volume & Green is online te koop voor €13,95 bij Solobiomooi ✉

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

P.S. Gisteren kwam er een berichtje online dat MevrouwMiauw een nieuwe lay-out zou krijgen. Je ziet het goed: de site is nog precies hetzelfde. Het was iets te ambitieus om te denken dat ik het in één avond zou kunnen veranderen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

6 reacties

 • Beantwoorden Mariëlle

  Wat fijn om te horen!! Ik vind het echt een tof merk 🙂 En wat balen van je site, maar komt goed ♡

  9 juni 2017 at 07:30
 • Beantwoorden Jessica J.

  Klinkt goed! Ik vind de huls ook heel erg mooi. Goh, ik gebruik nu twee mascara’s van KIKO, maar ze zijn aan vervanging toe! Ik begin nu stilaan met het gebruiken van de Tarteist Lash Paint Mascara van Tarte – topding!

  9 juni 2017 at 10:29
 • Beantwoorden Manon

  ZIet er heel erg mooi uit.
  En neem je tijd voor je layout!

  9 juni 2017 at 20:01
 • Beantwoorden Rebecca

  Wat een prachtig, subtiel effect! Ziet er heel mooi uit!

  9 juni 2017 at 20:59
 • Beantwoorden Romy

  Wat een mooi effect geeft de mascara! En wat goed dat de mascara bijna helemaal natuurlijk is! Ik kan me voorstellen dat je er erg tevreden over bent 🙂

  9 juni 2017 at 21:35
 • Beantwoorden Linda

  Ik vind het resultaat ook erg mooi, net als de visie van het merk ❤ Liefde voor mooie dierproefvrije producten!

  En heel veel succes met het vernieuwen van je site! Hopelijk lukt het toch nog vrij snel om alles om en over te zetten. Ik ben in ieder geval erg benieuwd! 🙂

  9 juni 2017 at 23:30
 • Laat een reactie achter