Volg mij:
Beauty

BornPrettyStore mascara [lowbudgetkoopje]

BornPrettyStore mascara

  Mascara is, denk ik, het meest gebruikte make-up product. Tevens is het ook een product waarvan ik telkens weer een ander exemplaar probeer. De zoektocht naar de perfecte mascara zal bij mij nooit klaar zijn. Ik ben een echte wimperfreak en ik stel veel eisen aan de perfecte mascara. Als ik de tijd heb, probeer ik perfecte wimpers te creëren. Als mijn wimpers moeilijk doen, kan ik enorm gefrustreerd raken. Vandaar dat een goede mascara essentieel is. Ik ontving een mascara van BornPrettyStore. Benieuwd of deze chique BornPrettyStore mascara gehoor kan geven aan mijn wensen?

BornPrettyStore mascara BornPrettyStore mascara
De BornPrettyStore mascara ziet er chique uit. De rode huls met gouden letters aan de ene kant, en witte letters aan de andere kant zijn mooi voorgegeven. De dop van de mascara loopt schuin af. De uitstraling van dit product zou ik omschrijven als luxe en dat bevalt me wel.

BornPrettyStore mascara

Deze mascara belooft, volgens de site van BornPrettyStore, voor veel volume in je wimpers te zorgen. Als ik eerlijk ben, kies ik lengte boven volume, maar een combinatie van beide is natuurlijk mooi meegenomen.

BornPrettyStore mascara

Het borsteltje is een siliconen exemplaar met veel kleine “haartjes”. Hij doet me een beetje denken aan de borsteltjes van Max Factor, uit de lijn van de fals lash effect mascara’s. Onderstaande foto’s laten zien of deze mascara mij ook fals lashes geeft.

zonder mascara
Geen mascara

1 laagje
één laagje BornPrettyStore mascara

mascara 2 laagjes
twee laagjes BornPrettyStore mascara

Ik denk dat het fals lash effect behoorlijk geslaagd is. Mijn wimpers hebben een flinke boost gekregen door deze masara. Ze zijn een stuk opvallender. De mascara geeft zowel lenge als volume. Dat vind ik erg prettig. Het borsteltje is gemakkelijk in gebruik en voorzien met gemak al je wimpers van een zwart laagje.

Ik merk wel dat deze mascara heel snel opdroogt waardoor je razend snel moet werken. Wanneer je een tweede laagje aan wilt brengen, is dit vrij lastig. Wanneer de mascara namelijk al behoorlijk droog is en je hier nogmaals overheen gaat, heb je kans op het spinnenpoten effect. Erg jammer, want als ik ergens een hekel aan heb zijn het wel spinnenpoten. Op de foto is dit bij het rechteroog een beetje te zien. Het linker oog vind ik overigens wel erg goed gelukt!

Conclusie BornPrettyStore mascara

mascara

De mascara ziet er chique uit. Dat is altijd fijn, want het oog wil ook wat. Het borsteltje doet me denken aan een borsteltje van de fals lashes effect mascara’s van Max Factor. Deze mascara geeft zeker een fals lash effect. Doordat de mascara snel droogt op je wimpers, kan een tweede laagje mascara aanbrengen lastig zijn en ligt de kans op het creëren van spinnenpoten op de loer. Voor de prijs is dit zeker een leuke en fijne mascara.

Deze BornPrettyStore mascara is voor ongeveer €3,20 te koop op de site van BornPrettyStore

Mocht jij nu ook heel nieuwsgierig zijn geworden naar de producten van BornPrettyStore dan kan ik je absoluut aanraden om eens een kijkje te nemen op www.bornprettystore.com Super leuke producten voor enorm leuke prijzen en zonder verzendkosten. Nog een leuk nieuwtje: met mijn persoonlijke code krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling. Gebruik de code NAUSH10 en shop nog voordeliger!

Wat is jouw favoriete mascara?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 reacties

 • Beantwoorden Svenja

  Wauw, het resultaat is bij jou echt zo mooi. Prachtige lange wimpers krijg je er van! Love it <3

  8 mei 2015 at 08:03
 • Beantwoorden come-moda

  Wow mooi resultaat, een goede mascara dus

  8 mei 2015 at 09:50
 • Beantwoorden Nicole

  Wauw het resultaat is echt onwijs mooi!

  8 mei 2015 at 10:30
 • Beantwoorden Manon

  Ik vind het resultaat echt goed! Bornpretty store heeft hele leuke dingen!

  8 mei 2015 at 12:10
 • Beantwoorden Marion

  Het resultaat is erg mooi. Het snelle opdrogen zou mij tegenhouden. Ik ben nogal een pietje precies en wil liever niet haasten met mascara opdoen.

  8 mei 2015 at 12:13
 • Beantwoorden Lonneke

  Ik vind het resultaat mooi en denk dat je van jezelf ook al hele mooi wimpers hebt.

  8 mei 2015 at 13:43
 • Beantwoorden Jamey

  :O dat is pas goede kwaliteit voor een budget mascara!

  8 mei 2015 at 14:10
 • Beantwoorden Merel

  Goede mascara inderdaad en dat voor die prijs! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt.

  8 mei 2015 at 17:30
 • Beantwoorden Linda / Oh My Beauty

  Jammer dat de mascara heel snel droogt, want het ziet er echt goed uit!

  8 mei 2015 at 21:29
 • Beantwoorden bymarlayne

  Het effect is echt heel mooi!

  10 mei 2015 at 20:08
 • Laat een reactie achter