Volg mij:
Poezemoes

Cat picture tag | Dé tag voor kattenpersoneel

Foto’s van poezen en katten. Ik kan er echt de hele dag naar kijken. Niet gek dus dat ik een idee kreeg om een “cat picture” tag in de wereld te roepen. Katten kunnen, net als mensen, op allerlei verschillende manieren op foto’s staan. Schattig, gek,  good-looking en ga zo nog maar even door. Ja poezen en/of katten kunnen van alles uitstralen. Dat zie ik ook bij Vlinder. De ene keer lijkt ze op foto’s een jonge speelse kitten, dan weer een soort model en de andere keer lijkt ze weer op een oude bejaarde poes. Omdat een foto soms meer zegt dan 1000 woorden, besloot ik de cat picture tag te bedenken. Ready steady? Go!

Wat is de schattigste foto van jouw kat/poes?

Wat is de meest gekke foto van jouw kat/poes?

Welke foto geeft jouw kat/poes het beste weer?

Op welke foto lijkt jouw kat/poes echt op een meowdel?

Op welke foto vind je de ogen van je kat heel sprekend?

Wat is de leukste foto van je kat/poes in slaap-modus?

Wat is de leukste actiefoto van jouw kat/poes?

Welke foto van jouw kat/poes zou je aan de muur willen hangen?

Wat is (één van de) de eerste foto(‘s) die je van jouw kat/poes hebt gemaakt?

Wat is de laatste foto die je van jouw kat/poes hebt gemaakt?

Als je naar de bovenstaande antwoorden kijkt dan snap je vast wel waarom een foto soms meer zegt dan 1000 woorden. Ik vind het zo leuk om te zien dat katten, in dit geval Vlinder, zo veelzijdig zijn. Als je cat picture tag en eerste foto over wil nemen dan mag dat gerust. Ik zou het wel leuk vinden als je even naar mij verwijst. Ik zou het ook leuk vinden als je mij even op de hoogte stelt als je de cat-tag over hebt genomen. Dan post ik met veel plezier een linkje op Twitter naar jouw artikel.

Word jij ook zo blij van kattenfoto’s?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 reacties

 • Beantwoorden Romy

  Wat een leuke tag! En prachtige foto’s van Vlinder allemaal! Ze is zo fotogeniek. Onze katten staan eigenlijk bijna altijd hetzelfde op de foto: slapend of in a hurry omdat ze goed opletten of er eten aankomt ;)

  17 februari 2017 at 07:11
 • Beantwoorden Joyce

  Aaaah love deze TAG! <3 Superleuke foto's allemaal. Ik ga hem onthouden en kijken of ik van onze Pien ook zoveel leuke foto's kan vinden (vast wel).

  17 februari 2017 at 10:42
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Ahhh wat leuk dat je wil kijken of je ook zo veel foto’s hebt van Pien. Je kunt nooit genoeg kattenfoto’s hebben denk ik.🐾❤

   17 februari 2017 at 16:14
 • Beantwoorden villasappho

  Leuke tag! Ik ga hem een keer overnemen.

  17 februari 2017 at 11:45
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Dat is super leuk. Als je hem hebt ingevuld dan zie ik het graag. Dan deel ik het ook op Twitter. ❤

   17 februari 2017 at 16:13
 • Beantwoorden Babs

  Mooie foto’s, dat koppie op de foto die je aan de muur zou willen hangen, perfecte blik! Zo lief!

  17 februari 2017 at 15:08
 • Beantwoorden EmilyLotus

  Jaaaa, deze ga ik ook doen! :D
  Ik vind jouw kat zó ontzettend leuk. Het maakt het nog leuker dat ze Vlinder heet. Zó schattig.

  17 februari 2017 at 15:49
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Zo’n leuk en lief compliment. Dankjewel. Vlinder voelt zich ook helemaal vereerd. En als je de tag hebt ingevuld dan deel ik hem graag voor je op Twitter. ❤

   17 februari 2017 at 16:12
 • Beantwoorden Manon

  Aah goshi, wat een leuke foto’s allemaal!

  17 februari 2017 at 16:13
 • Beantwoorden Mariska

  Ah zo lief! Ik wilde de tag ook wel gaan doen, maar heb nog niet zoveel foto’s. Ik hou hem in gedachten :)

  18 februari 2017 at 13:31
 • Beantwoorden Debbie

  Oh wat een leuke foto’s allemaal! Ik ga de tag als concept opslaan en kijken of ik er foto’s bij kan vinden in de grote verzameling die ik al heb :-)

  20 februari 2017 at 14:04
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Dat zou super leuk zijn! Mocht je de tag online zetten dan hoor ik het graag. Dan deel ik je artikel even. :)

   21 februari 2017 at 09:54
 • Beantwoorden Jeanine

  Leuk om wat mee te doen. Heb er 3 rondlopen ;-)
  Ik ga eens even de archieven in.

  Groetjes, Jeanine

  5 maart 2017 at 16:49
 • Laat een reactie achter