Volg mij:
Beauty

Catrice lipstick Me, My Macaron & I (no. 100)

Catrice lipstick Me, My Macaron & I

Hoewel ik niet zo heel veel lipsticks van Catrice heb, moet ik wel bekennen dat ik de lipsticks van dit dierproefvrije budgetmerk altijd ontzettend fijn vind. Ze zijn kwalitatief vaak dik in orde, zijn mooi vormgegeven en zijn zacht voor de portemonnee. Als Catrice de schappen uitruimt voor de komst van de nieuwe collectie, zijn de producten die er uit gaan altijd nog zachter geprijsd. Toen ik in Duitsland was, zag ik dat de Catrice lipstick Me, My Macaron & I (no. 100) uit de schappen zal verdwijnen en dus lekker afgeprijsd was, besloot ik hem mee te nemen. Alleen de naam is al geweldig.catrice lipstick 100 - 1De Catrice lipstick Me, My Macaron & I is een zogenaamde Luminous Lips Lippenstift. Deze lipsticks bevatten hyaluronzuur die er voor zorgen dat de lippen voller lijken, ze voorzien worden van een extra glans en heerlijk zacht aanvoelen. Alle Luminous lipsticks komen in een mat zilveren huls. Lekker strak en weer eens wat anders dan de zwarte hulzen.

Catrice lipstick Me, My Macaron & IDe kleur die ik kocht heet dus Me, My Macaron & I. Deze lipstick is bijna fuchsia roze te noemen, maar de kleur heeft naar mijn idee een vleugje oud rood/roze in zich waardoor de kleur niet zo heel fel is. De lipstick bevat vrij grove glitters, iets wat het stickertje op de onderkant van de huls ook al doet vermoeden. Normaal gezien ben ik niet echt fan van dit soort lipsticks, maar ik wilde dit vrolijke kleurtje toch een kans geven.

catrice lipstick 100 - 4Op mijn lippen is het resultaat van de lipstick vrij duidelijk zichtbaar. Niet zozeer in een felle kleur, want de pigmentatie is niet echt top. Wel doordat ik enorme shiney lips heb. Ik vind het resultaat niet bijzonder. Een prima lipstick, maar niet eentje die mij echt weet te overtuigen.

Catrice lipstick Me, My Macaron & I conclusie

catrice lipstick 100 - 3De kleur van de lipstick is op het eerste oog prachtig, de naam van de lipstick zorgt er voor dat je de lipstick bijna in je mond stopt in plaats van aanbrengt op je lippen. Toch heeft deze lipstick haar verwachtingen wat mij betreft niet helemaal waargemaakt. De pigmentatie van de lipstick is heel subtiel. Ik houd van subtiele effecten, maar dit vind ik zelfs te subtiel. De glans daarentegen is ontzettend aanwezig. Wat mij betreft té aanwezig. Jammer want de lipstick voelt heerlijk aan en mijn lippen voelen zelfs na het dragen van de lipstick zacht en gevoed aan. De houdbaarheid is helaas ook niet om enthousiast van te worden: na een glas drinken/wat te eten is bijwerken een aanrader. Als je van shiney lippen houdt dat is deze lipstick een aanrader, zo niet dan zou ik zeggen: lekker laten liggen. Ook wanneer hij is afgeprijsd omdat deze variant de schappen gaat verlaten.

Ik kocht de Catrice lipstick Me, My Macaron & I in bij de DM drogist in Duitsland voor €2,00. Ik weet niet of deze lipstick momenteel ook afgeprijsd is in Nederland.

Heb jij nog iets gescoord wat de Essence/Catrice schappen gaat verlaten?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 reacties

 • Beantwoorden Vanessa

  Ik vind dit een prachtig kleurtje. Jammer dat de lipstick je niet helemaal kan overtuigen! X

  12 juli 2016 at 08:06
 • Beantwoorden Darina

  Een prachtige kleur zeg! Ik ga snel eens bij ons kijken of ze hem nog hebben!

  12 juli 2016 at 08:06
 • Beantwoorden Jamey

  Mooi kleurtje hoor!

  12 juli 2016 at 08:35
 • Beantwoorden Babs

  Dat is jammer… soms koop ik ook zo een lipstick die te doorzichtig is. De laatste was er een van de Hema. Nee, ik ben al een tijdje niet meer in de stad geweest.. wil vandaag overal weer even gaan kijken :)

  12 juli 2016 at 09:07
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Ik ben benieuwd wat je allemaal hebt gescoord!!

   12 juli 2016 at 22:03
 • Beantwoorden Lonneke

  Jammer dat het tegenvalt maar zie wel wat je bedoeld ik had ook een intensere kleur verwacht.

  12 juli 2016 at 09:11
 • Beantwoorden Sija

  Ik vind de lipsticks van catrice altijd heel fijn! Dit is een mooie felle kleur, jammer dat de pigmentatie wat tegen valt!

  12 juli 2016 at 09:17
 • Beantwoorden Deb

  Wat een fris zomers kleurtje. De naam is inderdaad ook weer erg leuk bedacht.

  12 juli 2016 at 09:42
 • Beantwoorden Mariska

  Jammer dat je ‘m zelf net niet helemaal top vindt maar ik vind ‘m eigenlijk wel mooi staan :D

  12 juli 2016 at 10:05
 • Beantwoorden Eline

  Ik vind hem wel lekker fris voor de zomer, maar inderdaad wat jij zegt; niet mega bijzonder.

  12 juli 2016 at 10:48
 • Beantwoorden Mariëlle

  Het is niet mijn ding, ik houd ook niet van dat shiny effect!

  12 juli 2016 at 11:46
 • Beantwoorden Hilde

  Ik vind hem je wel super mooi staan! En voor die 2 euro mooi koopje ;-)

  12 juli 2016 at 17:58
 • Beantwoorden Saraya

  Ik vind dit subtiel kleurtje je mooi staan, het is net een lippenbalsem maar dan met een kleurtje ;)
  X

  12 juli 2016 at 19:52
 • Beantwoorden Mariska

  Zelf zou ik niet zo snel kiezen voor zo een kleur eigenlijk. Vind hem je wel leuk staan.

  14 juli 2016 at 18:09
 • Laat een reactie achter