Volg mij:
Beauty

Catrice Viennart blush Limited Edition review

Catrice Viennart blushLaatst toen ik (weer eens) door de Prijsmepper liep, viel mijn oog op iets schitterends. Ik zag namelijk een prachtige blush van Catrice liggen, de Catrice Viennart blush. In eerste instantie was ik vooral verbaasd over de staat van dit product: vrijwel alle make-up producten bij de Prijsmepper zien er uit alsof ze rechtstreeks van het slagveld afkomen en deze blush was nog piekgaaf. Daarna keek ik nog eens en werd ik verliefd op het prachtige design van deze blush. Of de werking van deze beauty mijn hart ook harder heeft laten kloppen lees je hier.
Catrice Viennart blush Catrice Viennart blushDe blush die ik scoorde is van Catrice en komt in een basic doorzichtig vierkant doosje. Een plastic doorzichtige verpakking vind ik normaliter goedkoop aandoen, maar voor dit product maak ik graag een uitzondering. Doordat de verpakking doorzichtig is, kun je namelijk naar het prachtige design van de blush zelf kijken.

Catrice Viennart blushHet patroon op de blush doet met denken aan de barokstijl met bloemetjes, strikjes. Ik MOEST hier gewoon even een close-up foto van maken, want wat heeft Catrice hier haar best op gedaan zeg! Ook de twee kleuren passen prachtig bij elkaar: een bordeaux rode kleur en een zacht roze kleur. Echt heel erg mooi gedaan.

Catrice Viennart blushCatrice Viennart blushDe blush is helaas een limited edition van een tijdje geleden. De naam van deze limited edition was “Viennart” en de naam van deze blush is C01 Floral OrnARTment. De naam is echt heel erg goed gekozen. Deze zijdezachte poeder blush zal zorgen voor een natuurlijke en stralende teint.

catrice blush swatchesDe swatches zijn heel erg mooi. De onderste lichte kleur is de lichtroze kleur, deze bevat een mooie glow. De kleur daarboven is de donkerrode kleur, deze is matte. De bovenste swatch zijn beide kleuren samen genomen. Een vrij donkerrode kleur met een lichte glow, afkomstig van de lichtroze kleur.

zonder blushOp deze foto heb ik geen blush op met blushOp deze foto heb ik de Catrice Viennart blush aangebracht

Wauw, wat een knaller van een blush. Daar moet je best een beetje voorzichtig mee zijn. De kleur is vrij donker en met mijn lichte huidje lijk je al snel op een clowntje. Op bovenstaande foto heb ik de blush heel voorzichtig aangebracht en dat effect bevalt me heel erg goed.

Conclusie Catrice Viennart blush

Catrice Viennart blushHet slechte nieuws is dat deze blush zeer moeilijk of misschien wel niet meer verkrijgbaar is. Deze limited edition lag in november 2014 namelijk in de winkel. Toch wilde ik deze review schrijven omdat er misschien een paar geluksvogels zijn die, net als ik, oog in oog komen te staan met deze blush bij een “dumpwinkel” zoals de Prijsmepper. Het goede nieuws is gewoon deze blush. Prachtig design, hele mooie kleur met een natuurlijke glow. De kleur is vrij donker en de blush is goed gepigmenteerd, dus voorzichtig aanbrengen is wel een must maar dat lukt prima. Ik denk dat deze blush in de zomer ook echt prachtig is, juist door de wat donkerdere kleur. Mocht je deze blush dus tegenkomen dan hoef je echt niet te twijfelen: neem hem mee!

Ik scoorde de Catrice Viennart blush voor €1,00 (lucky me!) bij de Prijsmepper

Heb jij weleens een limited edition item voor een prikkie gescoord?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 reacties

 • Beantwoorden Lonneke

  Inderdaad een mooie blush en ook een leuk patroontje.

  2 maart 2016 at 07:19
 • Beantwoorden Lindsey Beljaars

  Mooie blush voor een heel mooi prijsje!

  2 maart 2016 at 09:09
 • Beantwoorden Mariska

  Wat een mooi design inderdaad! Komen ook mooie kleuren vanaf. Ik vind hem prachtig :D

  2 maart 2016 at 09:25
 • Beantwoorden Kim

  Deze blush ziet er ontzettend mooi uit zeg!

  2 maart 2016 at 09:35
 • Beantwoorden Denise

  Ah wat is ‘ie mooi! Zo’n leuk patroontje ook <3

  2 maart 2016 at 10:09
 • Beantwoorden Kelly

  Wat een mooie kleur!

  2 maart 2016 at 10:56
 • Beantwoorden Manon

  Oh deze blush is zo pretty! dat patroontje vind ik erg mooi.

  2 maart 2016 at 11:31
 • Beantwoorden Chantalle

  Ik vind het patroontje er zo schattig uit zien! En de kleuren zijn ook nog prachtig.

  2 maart 2016 at 12:12
 • Beantwoorden mariëlle

  Hee wat een leuk koopje, ik vind hem erg mooi :)

  2 maart 2016 at 12:53
 • Beantwoorden Laura - Dagelijkse hap

  Alleen al het patroon is prachtig! Wat een geluk dat je deze bent tegengekomen :D

  2 maart 2016 at 13:06
 • Beantwoorden Nicole

  Oh dit is zo een mooie blush. Ik baal echt dat ik ‘m niet heb kunnen scoren toen ‘ie nog in de winkels lag.

  2 maart 2016 at 15:59
 • Beantwoorden Annette

  Het printje is prachtig bijna zonde om te gaan gebruiken. Wat een goede score voor 1 euro!

  2 maart 2016 at 18:51
 • Beantwoorden Saraya

  Oo prachtige Blush, wat een leuk koopje zeg!
  X

  2 maart 2016 at 21:03
 • Beantwoorden Rosanne

  Jeetje, het design ziet er echt heel gaaf uit! Ik vind de blush je ook super mooi staan!

  2 maart 2016 at 21:22
 • Beantwoorden Layla

  Wat een mooie blush! Het patroontje alleen al is zo mooi

  2 maart 2016 at 22:02
 • Beantwoorden Blog & Beauty

  Wat een mooie blush, bijna jammer om te gebruiken. X

  2 maart 2016 at 23:58
 • Laat een reactie achter