Volg mij:
Poezemoes

Dr Organic Aloe Vera Skin lotion

Voor veel beauty-gerelateerde dingen ben ik echt een beetje te lui. Goede voorbeelden zijn: mijn handen goed verzorgen, mijn nagels lakken, mijn benen scheren in de winter en ga zo maar door. Eén ding dat ik wel altijd standaard doe is mezelf ’s morgens na het douchen insmeren met bodylotion. Eerlijk is eerlijk: het is ook wel nodig want ik douche, vooral in de winter, best heet. Erg slecht voor de huid, I know. Daarom is het belangrijk om er voor te zorgen dat de huid niet uitdroogt. Ik probeerde de Dr Organic Aloe Vera skin lotion uit om er achter te komen of dit product mijn huid ook goed voedt.

dr organic aloe vera skin lotion2De Dr Organic Aloe Vera Skin lotion bevat uiteraard aloe vera, maar ook Cacaoboter, Shea Butter, Olijfolie, Zonnebloemolie, Vitamine A & E en Irish moss. Deze lotion bevordert genezing en herstel van de huid en is ook uitermate geschikt om aan te brengen na het zonnen. Aloe Vera staat bekend om haar herstellende en helende werking voor de zonverbrande huid.

dr organic aloe vera skin lotion3

Deze Aloe Vera lotion zit verpakt in een tube van 200 ml. Door de kleine opening aan de onderkant van de tube kun je de crème goed doseren. Dat is fijn, want je hebt niet heel veel van deze lotion nodig om jezelf van top tot teen in te kunnen smeren.

dr organic aloe vera skin lotion4

De crème zelf is lekker dik en romig zonder vettig aan te voelen. Hij laat zich super gemakkelijk uitsmeren over de huid, voelt meteen verkoelend en voedend aan en trekt lekker snel in. Mijn huid wordt heerlijk zacht wanneer ik deze lotion opsmeer na het douchen. De zonverbande huid zal ook absoluut baat hebben bij de Dr Organic Aloe Vera Skin lotion. De geur van de crème is heerlijk fris. Een typische Aloe Vera geur en dat bevalt me wel.

Dr Organic Aloe Vera Skin lotion conclusie

dr organic aloe vera skin lotionIk ben echt te spreken over deze Aloe Vera skin lotion. De lotion zelf is heerlijk romig, geeft de huid een intens gevoed en verfrissend gevoel en trekt ook nog eens lekker snel in. De geur van deze lotion is, zoals je van een Aloe Vera lotion mag verwachten, lekker fris. Ik geloof absoluut dat deze crème heel veel goeds kan doen voor de huid wanneer deze verband is na een dagje zonnen. Na het aanbrengen van deze lotion voelt mijn huid lekker zacht en gehydrateerd aan. Ik kan eigenlijk heel kort zijn: ik vind de Dr Organic Aloe Vera Skin lotion een heerlijk product.

De Dr Organic Aloe Vera Skin lotion is voor €9.99 te koop bij de Tuinen (ook wel Holland & Barrett) ✉

Smeer jij jezelf dagelijks in met een crème/lotion?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

6 reacties

 • Beantwoorden Melissa

  Deze skin lotion klinkt zo heerlijk en verzorgend! Haha, die luiheid voor sommige beauty dingen is zo herkenbaar!

  14 augustus 2016 at 10:42
 • Beantwoorden Mariska

  Aloë Vera heeft echt zo veel fijne toepassingen en Dr. Organic heeft heerlijk spul, ik geloof wel dat dit fijn is :D

  14 augustus 2016 at 10:45
 • Beantwoorden Laura - Dagelijkse hap

  Ik hou wel van Aloe Vera! Ook fijn trouwens dat deze snel intrekt :) Ben nu wel benieuwd geworden

  14 augustus 2016 at 11:24
 • Beantwoorden Babs

  Ik heb bij Dr. Organic altijd een heel positief gevoel.. kan geen product bedenken die ik niet fijn vond!

  14 augustus 2016 at 14:00
 • Beantwoorden Claire

  Wat fijn! Ik gebruik wel meer producten van Dr. Organic, deze ga ik ook een sproberen :)

  16 augustus 2016 at 12:18
 • Beantwoorden Mariëlle

  Dit product had ik willen hebben toen ik gruwelijk ben verbrand! Dit lijkt me heerlijk spul :D

  19 augustus 2016 at 12:30
 • Laat een reactie achter