Volg mij:
Beauty

Dr. Organic Vitamine E lijn producten

Dr Organic Vitamine E

Het heeft láng geduurd voordat deze review online kwam. Dat lag niet aan de producten maar aan mij. Deze oelewapper was het geheugenkaartje waar de foto’s op stonden kwijt. Bleek dat dat geheugenkaartje tussen de bank verstopt zat. Lekker bezig. Maar ach, gelukkig heb ik het kaartje gevonden en kan ik nu deze review online zetten. Een poosje geleden ontving ik een aantal producten van de Dr. Organic vitamine E lijn: de bodybutter, het scar & stretch mark serum, de super hydrating crème en de conditioner. 

Dr. Organic vitamine E Body Butter

De basis van deze body butter is organische Vitamine E. Andere belangrijke ingrediënten zijn Aloë Vera, Shea Butter, Jojoba Olie en Zonnebloemolie. Deze crème zou de een verzachtende en verzorgende werking moeten hebben en ook moeten zorgen voor een zijdezacht gevoel. Dit product is vegan.

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate Cetyl Ricinoleate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate, Glycerin, Isocetyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aroma, Sodium Phytate, Citric Acid, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool.

Mijn mening

Mijn ervaring met deze body butter is erg goed. Het is een volle body butter met een frisse geur. Het product zorgt inderdaad voor een zacht gevoel en het heeft een verzorgende werking. Wat ik heel erg fijn vind aan dit product is dat het lekker snel in de huid trekt. Als je het fijn vindt om je na het douchen in te smeren maar ook snel je kleding aan wil trekken dan is dit product echt een aanrader.

Te koop bij Holland & Barrett voor €11,99

Dr. Organic Vitamine E Scar & Stretch mark serum

Deze litteken/striaecrème bevat sterke hydraterende en beschermende anti-oxidante eigenschappen. Een belangrijk ingrediënt in dit serum is Dermochlorella DP® (getest voor gebruik bij littekens en striae). Daardoor belooft dit serum herstellend en hydraterend te zijn. Het wordt goed opgenomen door de beschadigde onderhuidse cellen zodat deze direct worden gevoed, gehydrateerd en hersteld. Dit product is vegetarisch.

Ingrediënten

Aloe barbadensis leaf extract, Aqua (water), Glycerin, Coco-glycerides, Isopropyl palmitate, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Butrospermum parkii (Shea butter), Theobroma cacao (cocoa butter), Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Cetearyl glucoside, Lotus maritimus leaf/flower extract, Chlorella vulgaris extract, Cera alba (beeswax), Sodium PCA, Sodium lactate, Arginine, Aspartic acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Tocopheryl acetate, Parfum, Citrus medica limonum (lemon) peel oil, Cympogon citratus (lemongrass) oil, Canarium luzonicum, Panthenol, Dipotassium glycyrrhizinate, Camellia sinensis (Green tea) extract, Centella asiatica extract (and) maltodextrin (and) silica, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Limonene, Citral, Amyl cinnamal, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal.

Mijn mening

Ik heb dit serum zelf gebruikt voor wat littekentjes op mijn schouders. Eerlijk is eerlijk: ik vind het altijd ontzettend lastig om over dit soort producten met grote beloftes wat te zeggen maar ik heb wel het idee dat het iets doet.

Te koop bij Holland & Barrett voor €11,99

Dr. Organic Vitamine E super hydrating crème

De Dr. Organic Vitamine E crème is een crème die gebaseerd is op vitamine E. Deze crème zou vochtregulerend en herstellend moeten werken en zou een goede crème zijn voor striae, littekens en een zeer droge of rijpere huid. Dit product is veganistisch.

Ingrediënten

Aloe barbadensis leaf extract, Aqua (water), Coco-caprylate, Dicaprylyl ether, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Cetyl ricinoleate, Glycerin, Cetearyl glucoside, Oryza sativa (rice) bran oil, Parfum, Sodium stearoyl glutamate, Chondrus crispus (carrageenan) extract, Xanthan gum, Tocopheryl acetate, Citrus medica limonum (lemon) peel oil, Cymbopogon citratus (lemongrass) oil, Canarium luzonicum, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl benzoate, Limonene, Benzyl salicylate, Amyl cinnamal, Citral, Eugenol, Hydroxycitronellal, Linalool.

Mijn mening

Een klein jaar geleden kwam er van dit product ook al een review online op basis van de ervaring van mijn zusje. Nu besloot ik dat ik de crème zelf wilde gaan proberen. Ik dacht eigenlijk dat hij te vet zou zijn voor mijn huid maar niets is minder waar. Ik vond dit echt een ontzettend prettige crème die snel intrekt en perfect geschikt bleek voor mijn normale tot gecombineerde huid.

Te koop bij Holland & Barrett voor €10,99

Dr. Organic vitamine E conditioner

Dr Organic Vitamine E Conditioner zou zorgen voor het herstel van het haar. Daarnaast zou de conditioner vochtregulerend en heeft het product anti-oxidanten eigenschappen. Het product is veganistisch.

Ingrediënten

Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Glycerin, Cetearyl alcohol, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil, Butyrospermum parkii butter, Glyceryl caprylate, Hydrolyzed milk protein, Panthenol, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Aroma, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Sodium phytate, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool.

Mijn mening

Mijn eerste ervaring met een dr. Organic conditioner was niet heel positief. Ik testte destijds de conditioner uit de Olive lijn. Deze bleek niet genoeg te ontklitten, iets wat met mijn krullenbos echt nodig is. De vitamine E conditioner is gelukkig een hele positieve ervaring: wat een ontzettend fijne conditioner. Hier werd ik echt blij van!

Te koop bij Holland & Barrett voor €8,99. Momenteel is op shampoo’s en conditioners de tweede gratis

Dr. Organic Vitamine E lijn | Conclusie

Ik ben heel erg enthousiast over deze lijn van Dr. Organic. Vooral over de hydraterende gezichtscrème, de body butter en de conditioner. De hydraterende gezichtscrème bracht ik iedere dag met veel plezier aan. De conditioner was een verrijking voor mijn krullenbos en ik kreeg mijn haren door het gebruik van dit product goed uit elkaar. De bodybutter was heel erg voedend en trok heel erg snel in de huid. Ja, dit zijn zeker producten die ik opnieuw aan zou schaffen. Mocht jij ook geïnteresseerd zijn in deze producten? Er zijn vaak leuke acties bij Holland and Barrett waarbij het tweede product soms de halve prijs is en soms ook weleens het tweede product gratis is.

Ken jij deze lijn van Dr. Organic?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

6 reacties

 • Beantwoorden Mariëlle

  Ik houd ook altijd die actie in de gaten hihi! Dit is zeker een fijne lijn 🙂

  17 mei 2017 at 08:07
 • Beantwoorden Merel

  Hihi, ik moest best wel lachen om dat geheugenkaartje. Prachtige foto’s heb je er weer bij gemaakt zeg! De serum lijkt me best wel fijn, ik geloof zelf nooit zo in dit soort producten maar misschien moet ik het toch eens proberen :)

  17 mei 2017 at 08:12
 • Beantwoorden Manon

  Lijkt me een fijne lijn.

  17 mei 2017 at 22:54
 • Beantwoorden Sija

  Dit lijkt me een hele fijne lijn voor een droge huid! Voor mijn huid is de crème denk ik te vet, maar voor mijn moeder zou het perfect zijn dus dit stuur ik even door! Zelf zou ik wel graag de conditioner willen proberen. Fijne review :)

  18 mei 2017 at 09:15
 • Beantwoorden Terugblik juni 2017 - mevrouwmiauw.nl

  […] juni maakte ik ook de Dr. Organic vitamine E Body Butter op. Een product waar ik echt heel erg over te spreken ben. Een dikke en voedende body butter die […]

  3 juli 2017 at 11:48
 • Beantwoorden Terugblik juli 2017 - mevrouwmiauw.nl

  […] maand maakte ik maar één product op, de Dr. Organic Vitamin E Conditioner. In een review over de Vitamin E lijn van Dr. Organic kun je uitgebreid lezen wat ik van deze conditioner (en van de andere vitamin E producten) vind. […]

  7 augustus 2017 at 06:00
 • Laat een reactie achter