Volg mij:
Beauty

Guhl – Krul-kracht

guhl collage goedEen tijdje geleden, of zeg maar gerust: een hele tijd geleden, kreeg ik een nieuwjaarswens voor mij en mijn krullen. Ik mocht namelijk een lijn van Guhl kiezen die ik graag zou uit willen proberen. Mijn krullen begonnen helemaal te bounchen bij het idee. Ze zijn altijd blij met goede verzorging. Vandaar dat ik besloot om de krul-kracht lijn uit te gaan proberen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe shampoo en conditioner komen in een typische Guhl verpakking, precies zoals je ze kent alleen dit keer in een frisse groene kleur.

Shampoo

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZoals je kunt zien doet deze shampoo een heel aantal fijne beloftes waar mijn haren breed van gaan glimlachen. Ik ben nogal kieskeurig wat shampoos betreft: de meeste shampoos drogen mijn haren op een zodanige manier uit dat ik er één a twee dagen lang uit zie als een holbewoonster.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe opening van de shampoo is redelijk klein waardoor je goed kan doseren. Dat is fijn, want ik gebruik nooit enorm veel shampoo. En bij deze shampoo is dat ook niet nodig. De shampoo is lekker zuinig in gebruik en heeft een heerlijk frisse geur die ik niet goed kan omschrijven. Wanneer ik mijn haren heb gewassen voelen ze echt enorm zacht en glad aan. Totaal niet uitgedroogd. Zo zie ik het graag.

Conditioner
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vervolgens ga ik verder met conditioner. Een product dat iedere dag essentieel is voor de verzorging van mijn haren. Iedere morgen stap ik onder de douche om mijn haren te voorzien van een lekkere conditioner of crèmespoeling. Ook deze crèmespoeling belooft weer een hoop dingen die krullenkoppen als muziek in de oren klinken

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOok deze conditioner heeft een kleine opening. Fijn, want ook bij dit product merk ik dat ik minder hoef te gebruiken dan normaal. De geur van dit product is ook heerlijk fris. Dezelfde geur als de shampoo alleen dan iets crème achtiger.

In combinatie met de shampoo worden mijn haren echt super glad en zacht. Zo zacht en glad heb ik ze nog niet vaak meegemaakt. Ik heb het gevoel dat de conditioner mijn haren echt voedt en dat ik mijn haren daardoor gemakkelijk in model kan brengen en ze er lekker gezond uit zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze foto laat zien hoe de substantie van de shampoo en van de conditioner er uit zien. De shampoo is wat dunner en heeft een parelachtige glans, de crèmespoeling is vrij dik. Dat is iets wat ik persoonlijk echt ontzettend fijn vind.

Conclusie

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk en mijn haren zijn super tevreden met deze Guhl krul kracht lijn. Mijn krullen hebben echt een gezonde uitstraling en bevatten echt meer veerkracht. Daarnaast is mijn vriend ook blij, want hij komt nadat ik deze producten heb gebruikt soms even snuffelen aan mijn haren.

De shampoo en conditioner van Guhl zijn voor ongeveer €5,79 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Wat is jouw favoriete haarverzoringslijn?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 reacties

 • Beantwoorden Denise

  Wat heb je toch mooi haar, wauw! <3

  27 februari 2015 at 08:01
 • Beantwoorden Svenja

  Wat heb je toch een prachtige bos krullen <3 Fijn dat deze producten zo goed werken voor jou haren. Ik heb zelf ook een aantal producten van Guhl, en ik vind het een erg fijn merk!

  27 februari 2015 at 08:02
 • Beantwoorden Manon

  Ik ben heel erg benieuwd naar Guhl

  27 februari 2015 at 11:56
 • Beantwoorden Nicole

  Wauw wat zien je krullen er mooi uit zeg! Het lijken me erg fijne producten.

  27 februari 2015 at 12:34
 • Beantwoorden wellnewss

  Prachtige krullen zo:) wat fijn dat het product je zo bevalt. Ik vind een kleine opening altijd erg Fijn. Xx Laura

  28 februari 2015 at 10:03
 • Beantwoorden Linda

  Oh je krullen zijn prachtig <3 Wat fijn dat deze producten jou zo goed bevallen!

  28 februari 2015 at 11:34
 • Beantwoorden Kimberley

  Klinkt heel goed!

  28 februari 2015 at 13:06
 • Laat een reactie achter