Volg mij:
Poezemoes

Instacat #5 | 6x mooie Instagramfoto’s van Vlinder

Wow, het is echt al best lang geleden dat ik een Instacat artikel over Vlinder heb geschreven. De laatste kwam online in november 2016. De hoogsetijd om mijn kleine bolletje dus weer eens in the spotlights te zetten. Ik heb het Instagramaccount van Vlinder een tijdje een beetje verwaarloosd. Oke, dat klinkt misschien een beetje dramatisch maar ik postte destijds maar ongeveer één keer per week een foto. Nu ik een nieuwe telefoon heb waarmee ik met één druk op de knop een foto van goede kwaliteit maak, komen er ook weer meer foto’s op het accound van mevrouw @vlindercat. Vandaag dus weer extra aandacht voor zes foto’s van deze Instacat.

Dit is een foto die ik onlangs heb gemaakt. Deze foto vind ik zó schattig. Ik vind op de één of andere manier dat ze echt een jonge diva lijkt op deze foto en dat haar groene ogen heel mooi uitkomen. En dat terwijl mevrouw Vlinder toch echt al een senior is.

Over mooie groene ogen gesproken. Op deze foto is haar oog echt heel erg goed vastgelegd. Ik vind kattenogen zo mooi en bijzonder. Dat maakt dat ik deze foto van Vlinder haar kattenoog ook erg leuk vind.

Mevrouwtje pluis zit hier lekker naar buiten te staren. Iets wat ze graag doet. Dit is niet persé een hele mooie foto, maar wel een echte Vlinder foto. Zo is Vlinder gewoon.

Deze close-up foto vind ik persoonlijk echt heel erg gaaf omdat ze echt recht in de camera kijkt. Doordat haar pupillen een beetje vergroot zijn, vind ik het echt een ondeugende foto. Een kant van Vlinder die ze zo nu en dan laat zien.

Deze foto vind ik niet écht mooi. De kwaliteit laat te wensen over. Toch vind ik deze foto wel heel erg schattig. Vlinder kijkt hier door de spleet tussen twee gordijnen in heen. Alsof ze het spelletje kiekeboe aan het spelen is. Katten zijn soms net kinderen, dat bewijst deze foto maar weer.

En last but not least, deze foto. Altijd als ik Vlinder over haar buikje kroel, gaat ze zichzelf met haar pootje over haar koppie aaien. Dat levert de meest geniale en schattige foto’s op. Op deze foto lijkt het net alsof ze eventjes wil zwaaien naar iedereen. En daar sluit ik deze Instacat editie dan ook erg graag mee af.

Klik HIER als je deze knappe Instacat ook wil volgen op Instagram

Welke van deze zes instacat foto’s is jouw favoriet?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 reacties

 • Beantwoorden Romy

  Wauw, wat een onwijs mooie foto’s! Echt bizar dat je sommige foto’s hiervan gewoon met je telefoon hebt gemaakt! Vooral de close-upfoto van Vlinder vind ik prachtig.

  13 februari 2017 at 07:10
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Bedankt Romy! Ik ben ook echt ontzettend tevreden met de kwaliteit foto’s van mijn telefoon. Ik wilde perse een telefoon met een goede camera en dat is zeker gelukt.

   15 februari 2017 at 22:33
 • Beantwoorden Rachel

  Wauw wat een schatje zeg!

  13 februari 2017 at 15:47
 • Beantwoorden Manon

  Vlinder is echt super fotogeniek!

  13 februari 2017 at 17:27
 • Beantwoorden Joyce

  Wat een knapperd is ze toch! <3

  14 februari 2017 at 11:45
 • Beantwoorden Kim

  Ooooh wat is ze mooi en wat maak jij waanzinnig mooie foto’s!!

  15 februari 2017 at 22:07
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Wat een super lief compliment. Zowel voor Vlinder als voor mij. Dankjewel! <3

   15 februari 2017 at 22:19
 • Beantwoorden Claire

  Wauw echt prachtige foto’s! Ik merk dat als ik een mooie foto van Binkie maak dat ik dan ook zo enthousiast ben. Dan app ik de foto naar iedereen door haha #kattenmama. Vlinder is echt een super mooie kat <3

  16 februari 2017 at 11:40
 • Laat een reactie achter