Volg mij:
Poezemoes

Instacat #6 | 6x mooie Instagramfoto’s van Vlinder

Het is al meer dan 2 maanden geleden dat ik foto’s van mijn enige echte eigen Instacat heb geshowd. En dat terwijl Vlinder het zo’n feestje vindt om in de belangstelling te staan en complimentjes te krijgen over haar looks, haar modellenposes en haar foto’s. Vandaar dat het de hoogste tijd was om weer eens zes leuke foto’s van de prinses te showen. De laatste tijd ben ik redelijk actief met haar Instagram account dus ik had genoeg leuke foto’s waar ik uit kon kiezen. Kijk mee naar een enorme dosis cuteness van mevrouw Vlinder.

Op de één of andere manier vind ik Vlinder hier echt op een jonge kater lijken. Een jongetje dus. (Ik kan me trouwens goed voorstellen dat je me nu uitlacht). Ze kijkt een beetje stoer en avontuurlijk. Als je deze foto ziet dan zou je, vind ik, echt niet zeggen dat deze dame over een paar dagen al 11 wordt.

Deze foto is té grappig en chagrijnig. Vlinder was op Instagram uitgedaagd voor de #lookmomnopaws challenge. Vlinder gaat wel vaker als een bolletje liggen met haar pootjes onder zich gevouwen. Ze lijkt dan echt op een brood. Iets met “my cat is bread”.

Om deze foto moet ik stiekem ook best wel lachen. Ik gok dat ik een foto van Vlinder wilde maken en ze op dat moment ineens naar de camera toe kwam. Dat resulteert dus in een foto waar de nadruk ligt op haar neusje.

Deze foto vind ik stiekem gewoon echt extreem schattig. Vlinder zit (ja echt, ze zit in een pose zoals wij mensen ook zitten) lekker haar buikje te wassen. En ze doet dat, zoals je op deze foto kunt zien, met heel erg veel zorg. 

Hier zit Vlinder te staren. Blik op oneindig en lekker naar buiten staren. Het ziet er eigenlijk uit zoals wij mensen er uitzien als we als een zombie naar de TV zitten te kijken. 

Hier zit Vlinder op één van haar favoriete plekjes: onder een stoel. Haar pupillen zijn groot omdat we met haar aan het spelen zijn met haar favoriete speelgoed: een elastieken touwtje. Wat kan het toch simpel zijn. :)

Klik HIER als je deze knappe Instacat ook wil volgen op Instagram

Welke van deze zes instacat foto’s is jouw favoriet?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

3 reacties

 • Beantwoorden Romy

  Prachtige foto’s! Wat is Vlinder toch fotogeniek! Ik vind vooral die close-upfoto leuk. Ze kijkt daar zo grappig!

  21 april 2017 at 07:37
 • Beantwoorden Manon

  Als ik op mijzelf woon wil ik ook zo een kat!

  21 april 2017 at 20:15
 • Beantwoorden Joanne

  Ohh wat een prachtig beest! Cute :)

  23 april 2017 at 16:28
 • Laat een reactie achter