Volg mij:
Poezemoes

Katten op Instagram | Favoriete Instacats #1

Het zal vast geen verassing zijn als ik zeg dat ik dol ben op katten. Ik vind het super leuk om verschillende soorten katten te zien en weg te zwijmelen ben hun schattige koppies of te lachen om hun gekke acties. Daarom ben ik ook groot fan van katten met hun eigen Instagram account. Ik vind het super leuk om op Instagram op zoek te gaan naar leuke poezen/katten op Instagram. Daarom zal ik zo nu en dan de leukste Instacats delen op mijn blog. Vandaag deel nummero 1 met 6 knappe poezen/katten op instagram.

britishshorthairziggy

ziggy

Ziggy is een prachtig grijs poesje. Het is een Britse korthaar en, volgens mij en aan het postuur te zien, een jong katje. Op bepaalde foto’s lijkt het net of Ziggy je met haar mooie poezenogen recht in je ogen aankijkt. Ik volg Ziggy al een tijdje met heel erg veel plezier. Het is echt een prachtige poes om te zien.

muisenpoes

muis en poes

Muis en Poes zijn de prachtige snoesjes van blogster Melissa. Zij heeft deze twee schattige Britse pluizenbolletjes sinds kort in huis en heeft toen ook een Instagram account aangemaakt voor de dotjes. Muis en Poes zijn broer en zus. Zo leuk dat poesjes uit één nestje er zo verschillend uit kunnen zien. De foto’s van deze kleintjes zijn echt een feestje.

Loki.the.ragdoll

loki

En dan hebben we Loki, een prachtige Radoll kat. Deze knappe heer is nu ongeveer 1 jaar oud en woont in Nederland. De prachtige blauwe ogen van deze kat zorgen er soms voor dat je er bijna in verdrinkt. De foto’s van Loki zijn altijd prachtig en ik volg deze kat dus ook met heel erg veel plezier.

Britishbrothers

britishbrothers

Weer een account met twee Britjes. Dit keer gaat het om de broertjes Koda & O’Neill. Twee erg knappe heertjes. Het baasje/personeelslid van deze twee mannetjes maakt strikjes speciaal voor poezen. Op het account van Britishbrothers komen dus ook vaak andere katten voorbij die door hun baasje zijn voorzien van een schattig strikje.

Smoohtiethecat

smoothie

Deze super cute kat is inmiddels uitgegroeid tot een soort beroemdheid, maar ik deel dit Instagramaccount graag zodat degene die Smoohtie nog niet kennen snel een kijkje gaan nemen. Deze Britse langhaar is zó schattig met haar prachtige blauwe ogen. Op dit Instagramaccount staan naast prachtige foto’s ook veel leuke filmpjes. Smoothie is echt een ontzettende leukerd!

Two_catsisters

catsisters

Dit Instagramaccount van deze twee prachtige “poezenzusjes” (ze zijn geen echte zusjes, zoals je kunt zien) bestaat pas net, maar ik vind het echt de moeite waard om dit account in the spotlights te zetten. De mooie foto’s van deze twee prachtige poezen zijn echt de moeite waard, ook al zijn het er nog niet zo veel. Ik ben heel benieuwd naar meer foto’s van deze twee knappies.

Ken jij nog leuke poezen/katten op Instagram die ik de volgende keer in the spotlights moet zetten? Laat het me weten in de comments!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 reacties

 • Beantwoorden Babs

  Schattig! Ik volg nu een naaktkat op Instagram. Heel apart beestje!

  19 augustus 2016 at 08:41
 • Beantwoorden Melissa

  Wat is smoothiethecat een prinses zeg! Ik ga er meteen een paar volgen! Leuk dat Muis en Poes ook in het zonnetje gezet zijn!

  19 augustus 2016 at 12:25
 • Beantwoorden Tamara

  Mijn eigen katjes! Dani, Mika, Kimi en Chica (@raicingcats). Ik ben niet goed met instagram maar zo kan ik altijd de foto’s van mijn lieve poesjes terugkijken.

  19 augustus 2016 at 14:01
 • Beantwoorden Tamara

  Mijn eigen katjes Mika, Dani, Kimi en Chica hebben ook een instagram (@raicingcats) zodat ik altijd de foto’s terug kan kijken. Zelfs nu met 3 maanden zijn ze al zoveel gegroeid dan toen ik ze net had.

  19 augustus 2016 at 14:05
 • Beantwoorden Fleur

  Ooooooooooh wat een geweldige accounts allemaal zeg!
  Ik heb er een paar toegevoegd, hier wordt ik zó gelukkig van!
  Ken je trouwens Foster_kittens al? Dat is ook zo’n geweldig schattig account waarbij je zou willen dat je ze allemaal kon kopen… Zo niet goed voor die gedachtes maar allemaal zó schattig!

  19 augustus 2016 at 16:59
 • Beantwoorden Joyce

  Ik weet misschien eentje die je wel leuk gaat vinden: @foster_kittens . Is alleen dan geen account met ‘vaste’ katten, maar een vrouw die voor nestjes zorgt en de kittens/moederkat klaarmaakt voor adoptie. Vaak komen die moederkatten uit het asiel of andere slechte omgevingen. De foto’s en filmpjes van de kittens en hun mama zijn echt superschattig! <3

  21 augustus 2016 at 20:15
 • Beantwoorden Elke

  Het account van mijn katje en beste maatje Pim: Pimstagram0108. Een soort uit de hand gelopen grap 😽

  17 november 2016 at 00:46
 • Laat een reactie achter