Volg mij:
Poezemoes

Katten op Instagram | Favoriete Instacats #3

Vandaag is een dag waarop ik met dit artikel een lach op je gezicht toveren mag. Tenminste.. als jij, net als ik, ook zo dol bent op poezen. Want ja, die beestjes kunnen bij mij altijd weer een glimlach op mijn gezicht toveren. Hoe grijs of grauw de dag ook is. Dus tijdens grauwe en grijze dagen kijk ik graag naar mooie poezenfoto’s en dan kan ik mijn hart natuurlijk ophalen op Instagram. Vandaag is het weer eens tijd om zes prachtige instacat accounts in het zonnetje te zetten. 

Bergamot.the.cat

bergamotDeze prachtige kater-kat is een kruising tussen een Ragdoll en een Burmeese kat van ongeveer 1,5 jaar oud. Uit deze kruising is echt een bijzonder mooie kat gekomen. Dat veel mensen de schoonheid van knappe Bergamot zien, blijkt wel uit het grote aantal volgers dat deze beauty op Instagram heeft. De foto’s op het account van Bergamot zijn werkelijk prachtig. Bergamot heeft trouwens ook een eigen website.

misyathekitty

misya-the-siberianZien jullie die geweldig mooie groene ogen? Dat zijn de ogen van de prachtige Misya, een Syberische kat. Wat een ontzettend mooi beest is dit zeg. Ook een mustache waar je u tegen zegt! En zo veel haar. It’s so fluffy I’m gonna die!!! Deze prachtige fluf heeft naast een schitterend Instagram account ook een eigen website.

yet_and_yul

yet-and-yulEn deze twee Nederlandse harige poezenvrienden mag je gewoon niet missen. De mooie rode poes heet Yet is een Siberische, Noorse boskat. De grijze Yul is een Britse langhaar. Dit duo is gewoon echt te schattig voor woorden. Ik vind het snoetje van Yul ook ontzettend aandoelijk: de ene kant is wit en de andere kant is grijs. Yut en Yul hebben echt een enorm hoog knuffelgehalte.

pumpkinthepurrmachine

pumpkinthepurrmachineW-o-w, de ogen van Pumpkin werken bijna hypnotiserend, vind je ook niet? Zulke prachtig diep groene ogen zie je maar zelden. In de biografie van deze prachtige Britse korthaar staan een aantal leuke feitjes over deze knappe dame: ze is gezegend met een natuurlijke “winged eyeliner”, ze geeft high fives en ze spint zo hard als een motor. Ook Pumpkin heeft, aan het aantal volgers te zien, een hele grote fanbase. En mocht je geen Instagram hebben dan kan je Pumpkin ook via Facebook volgen.

maiseyfold

maiseyfoldDe sneeuwwitje onder de katten, dat is deze Maisey, een prachtige sneeuwwitte Scottish Fold kat van een half jaartje oud. Ze is zo wit, dat je haar bijna niet ziet liggen tussen de witte lakens. Het is dat ze van die prachtige felle ogen heeft, maar anders was het zoeken geblazen. Door haar schattige koppie en haar grote ogen doet ze me echt een beetje denken aan die smekende kat in Shrek, if you know what I mean. Ook Maisy is te volgen via Facebook.

amiamour_thecats

the-scottisch-fold-siblingsKijk deze twee knappies eens statig poseren.Dit zijn Ami en Amour, broer en zus van net een half jaartje oud. Twee super mooie Scottisch Fold katten en ware fotomodellen. Dat kun je op deze foto wel zien. Het zijn echt super knappe katjes om te zien en volgens mij weten ze dat zelf ook maar al te goed. Ook deze knapperds zijn te volgen via Facebook wanneer je geen Instagram hebt.

Ken jij nog leuke poezen/katten op Instagram die ik de volgende keer in the spotlights moet zetten? Laat het me weten in de comments! Misschien dat ze dan voorbij komen in het volgende artikel.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 reacties

 • Beantwoorden Anouk

  Ahw, wat ontzettend lief! Ik zou ook wel een echte kattenblog/Instagram willen hebben… maar dat wordt teveel erbij haha. Daarom post ik soms maar persoonlijk ;)

  9 november 2016 at 09:46
 • Beantwoorden Rachel

  ah die pumpkin vind ik echt prachtig

  9 november 2016 at 16:46
 • Beantwoorden Mylene

  Oh geweldig dit! Mijn favoriet op Instagram zijn @neelandcliff

  9 november 2016 at 16:56
 • Beantwoorden Linda

  Ik word zo enorm blij van mooie katten foto’s. Yet en Yul zijn voor mij niet veilig op straat, ik denk dat ik ze zo mee naar huis zal nemen hahaha!

  9 november 2016 at 17:08
 • Beantwoorden Manon

  Dit is zo om verliefd op te worden

  9 november 2016 at 19:01
 • Beantwoorden Lifeaholic.nl

  Haha ik zoek regelmatig katten (Bengalen) op op Pinterest! Wat een prachtige foto’s kom je dan tegen! :D

  9 november 2016 at 21:45
 • Beantwoorden janine

  Awh! zoveel schattigheid haha. Ik ben dol op katten en ik volg ook een aantal kanalen met katten. Alleen daardoor wil ik er nog meer haha, mijn vriend wil het er bij 2 houden

  10 november 2016 at 18:12
 • Laat een reactie achter