Volg mij:
Beauty

Lip crayon van Bornprettystore no. 10

Lip crayon van BornprettystoreIk heb een zwak voor producten die er leuk uit zien en toen ik deze chubbystick met mint groene huls zag was mijn interesse meteen gewekt. Ik vind chubbysticks, ook wel lip crayon genoemd, sowieso ontzettend fijne lipproducten dus de keuze was snel gemaakt: dit exemplaar wilde ik wel proberen. Ik ontving deze lip crayon van Bornprettystore. Benieuwd of het product zelf ook net zo goed bevalt als de verpakking doet vermoeden?

Lip crayon van BornprettystoreOp de huls van dit product staat met zwarte speelse letters aangegeven dat het een lip crayon van The Hotshop gaat. De onderkant waar het draaimechanisme zich bevindt, is voorzien van schattige zwarte spikkeltjes. Qua uiterlijk lijkt deze huls op producten van Topshop.

Lip crayon van BornprettystoreDe punt van dit soort producten vind ik altijd ontzettend fijn. Het lijkt eigenlijk gewoon op een groot kleurpotlood. Door de punt die spits afloopt, kun je lekker cecuur te werk gaan. Door eerst de contouren van je lippen aan te zetten en deze vervolgens in te kleuren kun je je lippen op een strakke manier opmaken.

Lip crayon van BornprettystoreIk koos voor kleur 10. Een nude kleur die neigt naar oranje/bruin. Het leek me een prachtige neutrale kleur voor dagen waarop de zon lekker schijnt.

Lip crayon van BornprettystoreDe swatch laat zien dat deze lip crayon niet heel erg gepigmenteerd is. Dat vind ik niet perse een probleem, lustre lipsticks van MAC hebben ook geen enorme pigmentatie en zijn juist daarom ook mooi. De swatch ziet er wel een beetje glossy uit en bevat grove gouden glitters. Dat laatste vind ik wel een nadeel. Ik ben over het algemeen niet zo’n fan van glitters op mijn lippen.

Lip crayon van Bornprettystore selfie lipstick bornprettystoreEn wanneer ik het aanbreng op mijn lippen, ziet dit er zo uit. Op de close-up van mijn lippen zelf kun je de grove glitters duidelijk zien. Ook valt te zien dat de lipstick behoorlijk in de lijntjes kruipt waardoor hij op sommige plaatsen dik aanbrengt en op andere plaatsen minder pakkend is. Jammer, want ik vind de kleur echt super mooi. Een hele warme zomerse kleur die me echt doet denken aan zonnestralen. De perfecte nude-kleur, maar dan in een zomerse editie.

Conclusie lip crayon van Bornprettystore

Gemengde gevoelens. De huls vind ik prachtig en de kleur van het product ook. De finish is alleen iets minder mijn ding. De grove gouden glitters en het feit dat het product erg in de lijntjes trekt vind ik echt jammer. De lipstick blijft zo’n 3 uur zitten maar een hapje of een drankje zorgt er wel voor dat de kleur snel vervaagt. Mixed feelings dus.

Deze lip crayon van Bornprettystore is hier te koop voor ongeveer €4,55

Mocht jij nu ook heel nieuwsgierig zijn geworden naar de producten van BornPrettyStore dan kan ik je absoluut aanraden om eens een kijkje te nemen op www.bornprettystore.com Super leuke producten voor enorm leuke prijzen en zonder verzendkosten. Nog een leuk nieuwtje: met mijn persoonlijke code krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling. Gebruik de code NAUSH10 en shop nog voordeliger!

Ik heb dit product ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening in deze review in geen enkel opzicht
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 reacties

 • Beantwoorden Manon

  Wat jammer van de finish , ik vind het wel een mooi kleurtje !

  11 juli 2015 at 10:08
 • Beantwoorden Nicole

  Ik vind het kleurtje je eigenlijk wel goed staan. Ik heb er laatst ook eentje van deze lijn ontvangen maar dan in een andere kleur.

  11 juli 2015 at 10:55
 • Beantwoorden Laura - Dagelijkse hap

  Ik ben ook niet weg van de finish, maar de kleur staat je zeker goed :)

  11 juli 2015 at 12:12
 • Beantwoorden Amy

  Ik vind de kleur ook prachtig maar de glitters zijn helaas wat minder. Ik zou het product niet zo snel zelf aanschaffen!

  11 juli 2015 at 12:23
 • Beantwoorden Anita

  Jammer dat er zo veel glitters in zitten, daar ben ik zelf ook geen fan van! a

  11 juli 2015 at 20:40
 • Beantwoorden Mylou

  Jammer dat hij in de lijntjes trekt, want de kleur is echt prachtig!

  12 juli 2015 at 14:29
 • Beantwoorden Saartje

  Ik ben ook gek op dit soort grote lip potloden ze brengen echt super makkelijk aan. Ik vind alleen de kleur en finish niet zo mooi, niet helemaal mijn ding.

  12 juli 2015 at 21:04
 • Beantwoorden Jonne

  Wat een leuk kleurtje!
  liefs. Jonne

  13 juli 2015 at 10:12
 • Laat een reactie achter