Volg mij:
Beauty

Low budget koopje 17. Nagellak L’Oreal – French Riviera

Een tijdje geleden heb ik een artikel geschreven over een nagellak van L’Oreal, gekocht bij de Big Bazar. Hier was ik toen zeer over te spreken. Ik vond het dus weer eens tijd om naar de Big Bazar te gaan om te kijken of ze dit lakje in een ander leuk kleurtje hadden. Ik rommelde wat in een vrij lege bak, daar zag ik een ontzettend schattig lakje liggen. Een babyblauw exemplaar: 601. French Riviera. Een kleurtje wat op dat moment precies paste bij mijn lente gevoel. Een soortgelijk lakje had ik ook nog niet in mijn bezit dus de keuze was snel gemaakt, ik nam dit liefelijke babyblauwe nagellakje voor een prijsje van €1,99 mee. SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb duizend pogingen gedaan om deze nagellak zo realistisch mogelijk op de foto te krijgen. Het lakje is in het echt echter iets groener (zoiets zoals “groener” getypt is) dan op deze foto’s. Excuses daarvoor!

Oke, ik vind de kleur ontzettend leuk. Echt een prachtig licht blauw kleurtje wat mijn vrolijke gevoel alleen maar versterkt. Iedere keer wanneer ik weer naar mijn nagels kijk word ik er stiekem een beetje blij van. Waar ik echter niet blij van werd, was de dekking van deze nagellak. Op de foto’s heb ik maar liefst 4!!! lagen op. Wat een gedoe, dat vergt nogal wat geduld. Een geluk bij een ongeluk is dat het kwastje lekker breed is (zie onderstaande foto) zodat het aanbrengen zelf gemakkelijk gaat. De nagellak is ook redelijk snel droog, maar ik heb er toch echt drie kwartier over gedaan om tot dit eindresultaat te komen. Dat is mij veel te lang. En daarbij moet ik toegeven dat de nagels op mijn duimen nog wel een laagje (of twee) kunnen gebruiken. Wat een enorme &*$@)(_)!$&(*#@ klus! SAMSUNG CAMERA PICTURES Mocht je op zoek zijn naar een schattig zomer/lente kleurtje en het geen probleem vinden om ongeveer één uur uit te trekken om je nagels te lakken dan raad ik je dit lakje zeker aan. Wanneer je, wanneer het gaat om nagellak aanbrengen, een wat ongeduldiger type zijn (zoals ik) dan raad ik je dit lakje spijtig genoeg af.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 reacties

 • Beantwoorden saarenzo

  Mooie kleur! Jammer dat je zo veel laagjes nodig hebt om hem dekkend te maken.

  18 maart 2014 at 15:47
 • Beantwoorden fashionadvies

  Wel een mooi kleurtje :D !

  18 maart 2014 at 23:06
 • Beantwoorden shoppingsarah

  Die heb ik ook en ik vind hem zoo mooi! Met name die blauwe shimmer glitters erin echt prachtig, je krijgt hem inderdaad moeilijk op foto en het is jammer van de drie laagjes, maar dan heb je wel wat:) Ook blijft hij redelijk lang zitten, althans bij mij.

  19 maart 2014 at 09:11
  • Beantwoorden saracurl

   Hij blijft inderdaad wel redelijk lang zitten ja. De parlemoer glans vind ik ook erg leuk! :)

   19 maart 2014 at 09:13
 • Beantwoorden Sanne MakeupGorgeous

  Ik heb ze ook al zien liggen bij de Big Bazar. Mooi kleurtje heb je uitgekozen. Ideaal voor de lente!

  19 maart 2014 at 18:20
  • Beantwoorden saracurl

   Dank je. :) Ze zijn wel erg leuk hoor. De potjes zien er ook zo schattig uit vind ik.

   19 maart 2014 at 18:28
 • Beantwoorden Jewel-Nails.nl

  Wat een lieve, zachte kleur, maar vier laagjes is wel erg veel; daar heb ik geen geduld voor ;-)
  Ik heb trouwens vorige week bij de Big Bazar een turqoise kleurtje gekocht van L’oreal voor 1,99: dekt in een laagje!!

  19 maart 2014 at 19:05
 • Beantwoorden Svenja

  Prachtig lakje, die moet ik hebben <3 ik ben dol op pastelkleuren!

  20 maart 2014 at 07:45
 • Beantwoorden Mijn Sally Hansen nagellak collectie |

  […] op Green Tea. Wat een pracht exemplaar! Ik had al wel een pastel kleurig lakje wat hier misschien een beetje op lijkt maar ik vond dit kleurtje uniek genoeg om toe te voegen aan mijn stash. Ik ben echt helemaal […]

  20 april 2014 at 20:44
 • Laat een reactie achter