Volg mij:
Beauty

Low budget koopje: e-Bay kwastenset II

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk schreef laatst al een artikel over een fijne kwastenset die ik had besteld op e-Bay. Omdat ik vond dat deze set weinig oogschaduwkasten bevat had ik nog een kwastenset besteld op e-Bay voor €3,36 inculsief verzendkosten. Als er dan maar één fijne kwast bij zit is het al een geslaagde koop geweest, aangezien je dit ook betaalt voor hema/Essence kwasten. Benieuwd naar de kwaliteit van deze kwastenset?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFoundation brush – Tja.. deze brush is in mijn ogen precies goed. Ik vind deze kwast van de HEMA iets te stug. Deze kwast is een beetje stug maar ook lekker fluffy.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMascara brush – Fijn om de mascara mee te separeren wanneer je mascara niet doet wat je wilt. Ook ideaal om je wenkbrauwen mooi in model te brengen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOogschaduw brushes – prima platte kwastjes. Jammer dat er geen blend of crease kwast in deze set zit, maar over deze oogschaduwkwastjes kan ik eigenlijk niet veel verkeerds zeggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALip brushes – de twee platte lipbrushes doen hun werk prima. Ze zijn lekker stug en de haartjes staan dicht bij elkaar zodat je je lippen mooi in kunt kleuren. Het spitse kleine kwastje is echt niet fijn. Volgens mij zitten alle hartjes aan elkaar geplakt met enorm harde lijn. Nee, deze zal ik nooit gebruiken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKleine vlakke oogschaduwbrushes – hoewel de haartjes niet allemaal netjes op dezelfde lengte zijn, vind ik deze kwastjes prima om mee te werken. Een mooi lijntje bij je wimperrand aanbrengen? Dat kan met deze twee kwastjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASponsapplicator – Ik vind dit soort kwasten totaal niet fijn werken dus deze kwast heb ik niet uigetest. Ik kan wel concluderen dat het sponsgedeelte lekker stevig aanvoelt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEyebrow/eyeliner brush – Heel fijn kwastje. De haartjes zijn lekker stevig en bieden genoeg weerstand waardoor je je wenkbrauwen mooi in kunt kleuren maar ook een lijntje eyeliner kan zetten. Ideaal!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn of dit nog niet genoeg was zitten er bij deze set ook nog 3 duokwastjes. Ideaal om mee te nemen op vakantie, op die manier neem je twee kwastjes in één mee. De bovenste kwast bevat een oogschaduwkwast en een spons applicator. De tweede kwast bevat nog een oogschaduwkwastje en een spits lipkwastje en het onderste kwastje een eyebrow/eyeliner kwastje en een lipkwastje. Alle kwastjes zijn qua kwaliteit vergelijkbaar met de gewone kwasten. Er is alleen één kwast die echt teleurstelt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit moet dus een spits lippenseeltje zijn. Nou.. ik weet niet voor wat voor soort lippen dit kwastje gemaakt is maar hij is absoluut niet geschikt voor mijn lippen. Alle haatjes zitten geloof ik ook met betonlijm bij elkaar en de punt is ook nog eens gespleten.

Conclusie

Ik ben echt ont-zet-tend tevreden over deze kwastenset. Het is toch niet te geloven, dit setje heeft me in het totaal €3,36 gekost en alleen de spitse lipkwastjes zijn een flop. Verder vind ik deze kwastjes echt enorm fijn! Toen ik deze kwastjes ging testen werd mijn big smile alleen maar bigger en bigger. Deze kwastenset ik hier te koop.

Hebben jullie ook een kwastenset van e-Bay?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 reacties

 • Beantwoorden Amber

  Wat een leuke set! Ik heb je trouwens genomineerd voor een Liebster Award en het artikeltje kan je vandaag vinden op mijn blog. Dit is het : http://milesawayfromwonderland.wordpress.com/2014/08/20/liebster-award/#more-852
  Veel liefs, Amber

  20 augustus 2014 at 08:50
 • Beantwoorden Denise

  Wat een fijne set voor een nog fijner prijsje! Jammer dat er een paar niet helemaal bevallen maar ach, voor deze prijs mogen we absoluut niet klagen!

  20 augustus 2014 at 09:21
 • Beantwoorden Denise

  Voor de prijs klinkt het als een erg fijne set !Ik vind de kwasten er ook erg mooi uit zien ! X

  20 augustus 2014 at 11:42
 • Beantwoorden Manon

  Ach voor die prijs maakt het niet zoveel uit toch?!! Ik vind ze er overigens wel goed uitzien

  20 augustus 2014 at 12:45
 • Beantwoorden Mariëlle

  De kwastjes die ik laatst bestelde op Ebay (6 stuks), zien er ook super goed uit en werken ook prima. Hebben ook al meerdere wasbeurten overleefd trouwens :)

  20 augustus 2014 at 20:18
 • Beantwoorden Jasmijn

  Wauw, wat een goeie koop! En de rose gold verpakking vind ik prachtig!

  23 augustus 2014 at 14:49
 • Beantwoorden Nicole

  O my! Wat een geweldige set. Ze lijken best wel op die rose gold kwastenset van Zoeva. Ik ga deze meteen bestellen! Dankjewel!

  24 augustus 2014 at 17:38
  • Beantwoorden Sara

   Wat leuk om te horen dat je ze gaat bestellen. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt. Laat het me tegen die tijd maar weten. :)

   24 augustus 2014 at 17:43
 • Beantwoorden 5x favoriete low budget make-up kwasten -

  […] af hoe ik aan deze fijne kwasten kom. De spooly en het wenkbrauwkwastje komen beide uit dezelfde set die ik op e-Bay heb besteld. Het nose shadow kwastje en het crease kwastje komen ook uit een soortgelijke set. De bufferkwast […]

  18 december 2014 at 06:08
 • Laat een reactie achter