Volg mij:
Beauty

Low budget koopje: E.L.F. Jumbo Lip Gloss Stick – Coco Loco

elf chubbyIk ben dol op lipsticks in de vorm van een potlood. Doordat mijn lippen geen duidelijke contouren hebben, kan het aanbrengen van lipstick soms een behoorlijke klus zijn. Met een groot potlood is dat echter veel gemakkelijker. Op die manier kun je met de punt eerst gemakkelijk de contouren omtrekken en vervolgens je lippen inkleuren. Ik ontving een Jumbo Lip Gloss Stick van E.L.F. Benieuwd wat ik hier van vind?

elf chubby2De Lip Gloss Stick komt in een witte verpakking met een doorzichtige dop en een gekleurde achterkant. Deze achterkant geeft de kleur van het lipproduct weer.

elf chubby6De jumbo lippotloden zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Ik koos voor de kleur Coco Loco. Toen ik op de site een exemplaar uitkoos, sprak de bruine ondertoon me direct aan. Zo’n kleur had ik nog nooit bij mezelf geprobeerd, laat staan dat ik zo’n soort kleur in mijn stash had zitten.

elf chubby4De punt van het potlood is precies zoals die van andere zogenaamde chubby sticks. De punt is vrij groot en loopt smaller naar boven. De bovenkant van de punt is bollig.

elf chubby5Dit is de kleur die dit product afgeeft. Het is een lipgloss potlood, daar had ik dus geen enorme pigmentatie van verwacht. Ondanks dat de pigmentatie niet knallend is, vind ik het eigenlijk juist wel mooi zo. Een heel neutrale, bijzondere nude kleur voorzien van een subtiele glans shimmer.

elf chubby full faceEn zo ziet de kleur er uit op mijn lippen. Het is echt een “better than my lips” kleurtje met een bruin rode ondertoon. Ik ben echt helemaal verliefd op deze kleur. Sinds ik dit product heb getest, heb ik hem iedere dag gedragen. Het gemak waarmee je dit kleurtje op je lippen aanbrengt, de prachtige kleur en de neutrale finish maken dit voor mij echt tot een geliefd exemplaar.

Conclusie

Coco Loco heeft mij in ieder geval helemaal loco gemaakt. Ik ben echt ontzettend happy met dit product. Ik kan met dit soort potloden vaak net wat beter omgaan, waardoor het uiteindelijke resultaat er netter uit ziet. Daarbij komt dat ik de kleur en de finish echt gruwelijk mooi vind. Het product blijft niet heel erg lang zitten, na een hapje of een drankje moet je wel eventjes bijwerken maar dat is te verwachten van een gloss product. Daarnaast is het ook zo dat het product heerlijk zacht aanvoelt op de lippen, eigenlijk net zoals een laagje vaseline. Dit is absoluut een nieuwe favoriet van mij!

Dit product kost €2,50 en is verkrijgbaar in de webshop van E.L.F.

Dit product heb ik ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening over het product echter absoluut niet!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 reacties

 • Beantwoorden Nicole

  Oeh wat een leuk product! Staat je goed hoor.

  23 maart 2015 at 07:09
 • Beantwoorden Svenja

  Echt een perfecte kleur voor jou <3

  23 maart 2015 at 08:18
 • Beantwoorden Denise

  Wat een mooie kleur en een super leuk prijsje!

  23 maart 2015 at 09:29
 • Beantwoorden wellnewss

  Staat je echt onwijs mooi! xx Laura

  23 maart 2015 at 10:06
 • Beantwoorden Manon

  Wat een mooi zacht kleurtje, haha wat grappig de krushems die ik at dit weekend heette ook coco loco

  23 maart 2015 at 11:26
 • Beantwoorden Anouk

  Wat een mooi, natuurlijk kleurtje! Staat je goed!

  23 maart 2015 at 13:38
 • Beantwoorden Kirsten

  Dit soort kleuren staan je erg mooi!

  23 maart 2015 at 14:09
 • Beantwoorden Melissa

  Ziet er mooi uit!
  x

  23 maart 2015 at 16:51
 • Beantwoorden Petra

  Het ziet er erg mooi uit, de kleur staat je heel erg goed….zelf vind ik het aanbrengen met een potlood ook wel erg handig en fijn….

  23 maart 2015 at 19:53
 • Beantwoorden Annabel

  Mooie kleur! Staat je goed
  X annabel

  23 maart 2015 at 20:31
 • Beantwoorden Saraya

  Mooi kleurtje, staat je erg mooi :)
  X

  23 maart 2015 at 21:14
 • Laat een reactie achter