Volg mij:
Beauty

Low budget koopje: Essence – On the Catwalk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen goede kleur lippen zijn de finishing touch voor je make-up look. Wanneer je de catwalk op gaat, moeten je lippen er natuurlijk helemaal op en top uitzien. Dat moet Essence vast ook gedacht hebben toen ze deze lipstick gingen creëren. Toen ik  het nieuwe Essence schap aan het verkennen was, viel mijn oog dan ook meteen op dit catwalk exemplaar. Ik draag vrijwel nooit rode kleurtjes maar daar mocht wat mij betreft nu wel verandering in komen.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De lipstick zit in een fijne zwarte huls met een rode rand. Deze rand weerspiegelt de kleur van de lipstick. Leuk gedaan. Boven op de dop staat de “e”, van essence natuurlijk. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk koos dus voor kleur 04. “on the catwalk”. Altijd leuk wanneer make-up producten leuke namen meekrijgen. Door de naam krijg ik bijna zin om de lipstick meteen op te smeren, mijn high heels aan te trekken en de catwalk op de rennen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe pigmentatie van de lipstick is ontzettend mooi, ideaal voor deze tijd van het jaar en voor de feestdagen. De lipstick glijdt gemakkelijk over de huid en zorgt met één veeg voor dit intense resultaat. Ik vind de kleur echt ontzettend mooi. Geen gewaagde knal rode kleur maar een chique diep rode kleur. Perfect voor de feestdagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn lippen zonder lipstick
OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn lippen met On the Catwalk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn mijn gezicht.

Conclusie

Ik vind On the Catwalk! echt een super fijn en mooi kleurtje. Het staat heel chique, het geeft mijn gezicht net wat meer karakter maar hij is ook zeker geschikt voor dagelijks gebruik. De kleur is aanwezig maar ook vrij neutraal. De lipstick smeert echt super lekker, droogt mijn lippen absoluut niet uit en blijft ongeveer 3 uur zitten. Ik ben echt super tevreden met dit product.

Deze lipstick is voor €2,39 verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Hebben jullie een favoriete lipstick van het budget merk Essence?

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 reacties

 • Beantwoorden Petra

  Wat een apart, mooi rood kleurtje, hij staat je heel erg mooi!

  6 december 2014 at 07:12
 • Beantwoorden Mandy

  Staat je mooi! ;-) Xx

  6 december 2014 at 07:19
 • Beantwoorden Natascha

  Deze lijn van Essence vind ik de fijnste budget lipsticks hebben. Ik heb er inmiddels dan ook best veel haha.

  6 december 2014 at 08:33
 • Beantwoorden Beautyjuf

  Dit is op dit moment mijn favoriete lipstick :-) Het is een prachtige tint! De kleur staat je goed!

  6 december 2014 at 09:40
 • Beantwoorden mariëlle

  Ik heb hem zelf ook, erg leuk!

  6 december 2014 at 10:43
 • Beantwoorden Sylvana

  Wat een mooi kleurtje, staat je goed!

  6 december 2014 at 13:31
 • Beantwoorden Nicole

  Wat een leuk kleurtje zeg!

  6 december 2014 at 19:48
 • Beantwoorden melissa

  Wat een prachtige lipstick! Ik ben altijd tevreden over de lipsticks van essence :)

  6 december 2014 at 22:02
 • Beantwoorden Roxanne

  idd, het staat je erg chique! Leuk voor een wat formelere gelegenheid! :) Liefs, Roxanne

  7 december 2014 at 19:09
 • Beantwoorden Linda / Oh My Beauty

  Wat een mooie kleur!

  7 december 2014 at 19:21
 • Beantwoorden bymarlayne

  Mooi kleurtje!

  7 december 2014 at 20:46
 • Beantwoorden Tessa

  Oeeeh wat een mooi kleurtje! En helemaal voor zo’n fijn prijsje!
  Liefs, Tessa

  9 december 2014 at 20:49
 • Beantwoorden Julie

  Erg mooi kleurtje! :-) Staat je goed!

  11 december 2014 at 00:38
 • Laat een reactie achter