Volg mij:
Beauty

Low budget koopje: Garnier anti dark spot crème

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mijn huid is zeker niet mijn beste vriend. Ik heb geen vreselijk onhandelbare huid gehad hoor, maar er waren zeker dagen waarop ik nogal wat onzuiverheden had. Helaas ben ik ook iemand die daar dan moeilijk van af kan blijven. Dit heeft bij mij geresulteerd in een aantal donkere littekentjes op mijn gezicht. Laatst in de Action viel mijn oog op de Garnier anti dark spot crème. Voor €1,99 wilde ik zeker kijken of dit bijdraagt aan het verminderen van donkere vlekjes. Met de “baat het niet dan schaadt het niet” gedachte ben ik deze crème gaan gebruiken. 

garnier1
Deze crème zit in een tube van 50 ml. De verpakking is vrij steriel. Een witte tube met een okergele dop. Het fijnste aan deze verpakking vind ik het spitse tuitje waar de crème uit komt. Hierdoor kun je perfect doseren en belanden er dus geen klodders crème op je hand.

De crème belooft donkere vlekjes op je huid te verminderen. Pigmentvlekjes, ouderdomvlekjes, littekentjes, niets is deze crème te gek. Doordat deze crème een hoge dosis (5%) pure vitamine C bevat (bekend om de anti-oxidante werking) zouden nieuwe cellen eerder aangemaakt worden waardoor je teint egaler wordt. Dat klinkt leuk!

Garnier2

De crème is super prettig van structuur. Niet te dun en niet te dik. Daarbij komt dat de geur erg prettig is. Heel erg fris, echt een garnier-geur.

Garnier3Wanneer je de crème uit hebt gesmeerd trekt deze erg snel in. Dit vind ik altijd een groot voordeel! Op die manier loop je niet minuten lang met een plakhoofd rond maar kun je meteen weer verder gaan met je beauty-routine. Dit alles klinkt en ziet er veelbelovend uit.

Conclusie

Ik gebruik deze crème nu een aantal weken en ik ben tevreden. Het is absoluut niet zo dat al mijn littekentjes als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Ik meen echter wel wat verschil te zien. Het verschil is niet enorm, maar wel zichtbaar.

Nadat ik de crème aan heb gebracht voelt mijn gezicht altijd fris en zacht aan. Ideaal om de dag mee te beginnen of af te sluiten, ik zelf gebruik deze crème namelijk altijd voor het slapen gaan. Ik ben echt blij met deze super voordelige crème, want zeg nou zelf: een prettige crème voor €1,99 is echt een koopje!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 reacties

 • Beantwoorden wellnewss

  Wat fijn dat je iets van verschil ziet :) xx Laura

  24 oktober 2014 at 06:49
 • Beantwoorden Natascha

  Ik heb deze nog in een onderste la van mijn badkamer liggen haha. Ik kreeg hem van een vriendin maar heb hem nooit gebruikt. Dat ga ik nu zeker doen!

  24 oktober 2014 at 07:33
 • Beantwoorden Denise

  Fijn dat er verschil te zien is! Ik heb het zelf nog niet nodig, maar je hebt me zeker enthousiast gemaakt.

  24 oktober 2014 at 09:16
 • Beantwoorden Svenja

  Klinkt ontzettend fijn, en wat een mooie prijs weer. Koopjesjager ;)

  24 oktober 2014 at 09:20
 • Beantwoorden Mirne

  Helemaal niet duur! Misschien ook maar eens proberen.

  24 oktober 2014 at 09:30
 • Beantwoorden Bo

  Lijkt me een fijn product!

  24 oktober 2014 at 10:22
 • Beantwoorden Saraya

  Klinkt erg positief!
  En het is altijd leuk dat je voor een goed prijsje hebt kunnen scoren :)
  X

  24 oktober 2014 at 12:02
 • Beantwoorden Anouk

  Dit lijkt me een erg fijn product! Fijn dat je verschil merkt!

  24 oktober 2014 at 13:08
 • Beantwoorden Manon

  Klinkt erg goed!

  24 oktober 2014 at 14:53
 • Beantwoorden Nicole

  Wauw wat een klein prijsje! Klinkt als een erg goed product.

  24 oktober 2014 at 15:25
 • Beantwoorden Northflix

  Oh! Die ga ik ook halen. Voor €1.99 kan ik het altijd proberen. Bedankt voor het delen!

  24 oktober 2014 at 16:41
 • Beantwoorden Mariëlle

  Je hebt me benieuwd gemaakt! Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de ingrediënten!

  24 oktober 2014 at 20:00
 • Beantwoorden Petra

  Wow wn dat voor die heerlijke prijs, niet verkeerd!

  25 oktober 2014 at 19:37
 • Laat een reactie achter