Volg mij:
Beauty

Low budget koopje: Make-up tasje Primark

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWanneer ik één of meerdere nachtjes van huis ga neem ik uiteraard wat make-up items mee. Vroeger gooide ik deze items nog wel eens bij mijn kam, crèmespoelig en tandenborstel in mijn toilettas. Nu neem ik mijn make-up altijd in een apart tasje mee. Toen mijn oude vertrouwde tasje laatst kapot ging (lees: ik had het ding zo vol gepropt dat de rist kapot ging, uiteraard!) snelde ik naar de Primark om een nieuw exemplaar te kopen. Niet zo lastig, zou je denken. Nou.. ik heb denk ik wel twintig minuten staan kijken en twijfelen. Er waren zo veel verschillende soorten exemplaren dat ik écht niet wist wat ik moest kiezen. Ik koos uiteindelijk voor een klein zwart-wit gestreept tasje met gouden details.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk viel sowieso voor het stijlvolle en tegelijkertijd schattige design van dit tasje. Zwart-wit gestreept ziet er lekker strak uit. De gouden details maken het wat meer chique en het strikje zorgt voor een vleugje schattigheid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANu vraag je je vast af waarom ik na twintig minuten wikken en wegen nou voor dit tasje ben gegaan. Het design van een tasje is leuk, maar dat gaf niet de doorslag. Wat mij aansprak aan dit tasje was dat het twee verschillende soorten vakjes bevat. Op die manier kun je zelfs zo’n klein tasje nog praktischer inrichten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om in het ene vakje je kwasten te doen en in het andere vakje je daadwerkelijke make-up. Wanneer je je kwasten op een andere manier meeneemt kun je er ook voor kiezen om in één vakje je oogmake-up te doen en in het andere vakje de basis producten voor je gezicht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk ben zeer tevreden met het tasje. Het voelt stevig aan en is netjes afgewerkt. Ik moet wel toegeven dat het tasje wat kleiner is dan ik in eerste instantie had gedacht. Ik denk dat ik mezelf gewoon aan moet wennen om wat minder producten mee te nemen, dan is dit formaat namelijk helemaal prima.

Dit make-up tasje is verkrijgbaar bij de Primark voor €4,00

Hoe neem jij je make-up altijd mee wanneer je niet thuis slaapt?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 reacties

 • Beantwoorden Marion

  Toevallig zag ik ze gisteren liggen bij de Primark. Ik slaap altijd thuis, dus ik heb geen make-uptasje nodig. Dan nog had ik de neiging er eentje te kopen. Ze zijn zo leuk!

  23 december 2014 at 07:52
 • Beantwoorden Jaimy en Laura

  Hij is leuk!

  23 december 2014 at 09:29
 • Beantwoorden Denise

  Wat een schattig tasje! <3

  23 december 2014 at 10:35
 • Beantwoorden Svenja

  Aaaaah echt een TE schattig tasje, love it <3

  23 december 2014 at 10:45
 • Beantwoorden Kirsten

  De make-uptasjes van Primark zijn zoooo cute :D!

  23 december 2014 at 11:03
 • Beantwoorden Kimberley

  O, met dat strikje ook! I love it!

  23 december 2014 at 11:16
 • Beantwoorden Manon

  Aaah dat tasje is zo leuk!!

  23 december 2014 at 12:58
 • Beantwoorden Evelien

  Wat schattig!

  23 december 2014 at 13:25
 • Beantwoorden Anouk

  Wat een schattig tasje!

  23 december 2014 at 13:55
 • Beantwoorden Kelly

  Super schattig tasje! Ik gebruik er zelf op het moment een van MAC. :)

  23 december 2014 at 16:50
 • Beantwoorden Nicole

  Echt een super schattig tasje.

  23 december 2014 at 19:17
 • Beantwoorden mariëlle

  Ooooh die is leuk!

  23 december 2014 at 19:32
 • Beantwoorden Hazar Chaouni

  Het tasje is echt superleuk! Ik draag bijna nooit makeup, al ben ik er de laatste tijd meer mee bezig. Dus misschien ga ik dit tasje nog wel kopen als cadeautje voor mezelf :D

  23 december 2014 at 20:38
 • Beantwoorden Sanae

  Schattig tasje! Ik heb er ook 1 van de Primark!

  23 december 2014 at 20:47
 • Beantwoorden Linda / Oh My Beauty

  Ooh, wauw, wat een leuk tasje!

  23 december 2014 at 22:01
 • Beantwoorden Saraya

  Wauww mooi make-up Tasje :)
  X

  23 december 2014 at 22:34
 • Beantwoorden Esra

  Die is heel leuk! X

  24 december 2014 at 02:17
 • Beantwoorden Ilona

  Wat een schattig toilettasje! :)

  9 januari 2015 at 23:34
 • Beantwoorden Fabienne

  Wauw wat een leuk tasje!
  Ik zoek al best lang een etui met 2 ritsen..
  Denk je dat dit ook als etui kan dienen (qua grote en ruimte voor inhoud)?

  Alvast bedankt

  11 april 2015 at 12:27
  • Beantwoorden free X

   ja tuurlijk kwastjes voor de foundation zijn langer en groter en pennen zijn smaller en dunner dus waarom zou het niet passen

   11 augustus 2015 at 13:14

  Laat een reactie achter