Volg mij:
Beauty

Low budget koopje: Momo Dodo BB cream

OLYMPUS DIGITAL CAMERAToen ik laatst een mailtje kreeg van BornPrettyStore met de vraag of ik items wilde ontvangen om te reviewen was ik meteen enthousiast. Het is een webshop waar allerlei leuke items voor een zeer aantrekkelijke prijs én zonder verzendkosten aangeboden worden.  Toen ik zag dat ze een twee in één BB cream/concealer hadden waar een poes op afgebeeld staat was ik om. Make-up en poezen, dat is toch een droomcombinatie voor iedere vrouw? Benieuwd of deze BB cream een droomresultaat geeft?

Ik vind de verpakking van deze BB cream van Momo Dodo mooi! Niet alleen om het feit dat er een poes afgebeeld staat op de chique zwarte tube, maar ook omdat de licht roze en witte kleur er perfect bij passen. Er staat niet te veel poespas op de tube, het lettertype is goed uitgekozen. Dit is een product dat ik mooi vind.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat me meteen opviel was dat dit product een super leuk twee in één product is. De dop die de tube BB cream afsluit is tevens een potje met concealer en een mini spiegeltje. Wat een super leuk en goed idee. Het is gewoon echt ontzettend praktisch, en de uitwerking vind ik ook nog eens zeer fraai. Het oogt helemaal niet goedkoop of onhandig. Eerder professioneel, chique en goed doordacht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABij de tube lijkt de opening in eerste instantie wat groot en daardoor onhandig om mee te doseren maar wanneer je goed kijkt zie je dat de werkelijke opening (die wat verder in het tuitje zit) een stuk kleiner is. Daardoor kun je een fijn klein kloddertje BB cream uit de tube krijgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze poes met chineese tekens geeft aan dat ik voor kleur 02. heb gekozen. Ik ben echt ontzettend benieuwd hoe deze kleur uitpakt, normaal swatch ik dit soort producten in de winkel wanneer dat mogelijk is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp mijn hand is een veeg van de concealer en een kloddertje BB cream te zien. De concealer lijkt perfect aan te sluiten op mijn huidskleur, de BB cream is wellicht iets aan de lichte kant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZo ziet mijn blote billen gezicht er uit. Hier en daar wat rode plekjes en wat donkere randen om mijn ogen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn zo ziet mijn gezicht er uit nadat ik de rode plekjes aan heb gestipt met de concealer en de BB cream op mijn hele gezicht heb aangebracht..

De concealer laat zich een beetje stroef aanbrengen maar dekt goed. De BB cream dekt ook erg goed. Ik zou hem persoonlijk eerder beschrijven als een foundation. Daar heb ik geen problemen mee, ik vind namelijk dat een BB cream vaak net wat te weinig doet voor mijn huid. De substantie van dee BB cream is behoorlijk dik en brengt daardoor wat lastig aan maar wanneer je met een goede kwast in de weer gaat lukt het prima.

Mijn huid is na het gebruik van dit product een stuk egaler. Daarbij komt dat het resultaat behoorlijk matte is. Mijn T-zone heeft nogal de neiging om te gaan shinen. Wanneer ik deze BB cream draag is dit echt een heel stuk minder. Echt een absoluut pluspunt van dit product.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Conclusie

Dit product heeft me absoluut verrast, vooral wanneer ik me bedenk dat het product omgerekend ongeveer maar €5,50 kost. Dit twee in één product ziet er leuk uit en is super praktisch. De dekking is foundationachtig goed en dit product zorgt er zelfs voor dat mijn T-zone niet zo gaat glimmen. Ik ben fan.

Dit product is voor ongeveer €5,50 HIER te koop

Mocht jij nu ook heel nieuwsgierig zijn geworden naar de producten van BornPrettyStore dan kan ik je absoluut aanraden om eens een kijkje te nemen op www.bornprettystore.com Super leuke producten voor enorm leuke prijzen en zonder verzendkosten. Nog een leuk nieuwtje: met mijn persoonlijke code krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling. Gebruik de code NAUSH10 en shop nog voordeliger!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 reacties

 • Beantwoorden Marion

  Dat klinkt verrassend goed voor die prijs.en ja, die verpakking is supermooi!

  13 december 2014 at 08:07
 • Beantwoorden Natascha

  Wauw, die kwaliteit had ik niet verwacht van BornPrettystore. Leuke budgettip!

  13 december 2014 at 08:42
 • Beantwoorden Daphne

  Wat een fijne tip, ziet er helemaal niet onaardig uit!

  13 december 2014 at 09:04
 • Beantwoorden Priscilla

  Ziet er goed uit!

  13 december 2014 at 16:41
 • Beantwoorden Manon

  Ik vind hem er super uitzien

  13 december 2014 at 19:04
 • Beantwoorden Nicole

  Ziet er erg goed uit!

  13 december 2014 at 19:48
 • Beantwoorden Mariëlle

  Ziet er best goed uit!

  13 december 2014 at 20:50
 • Beantwoorden Gina

  Ziet er goed uit!

  x
  http://giientjeee.blogspot.nl

  13 december 2014 at 23:49
 • Beantwoorden Nathalie Eline

  Deze BB Cream staat je super! En dat voor zo’n klein prijsje! :)

  14 december 2014 at 12:29
 • Beantwoorden Loesblogt

  Ziet er niet verkeerd uit! Ik ben alleen een beetje huiverig tegenover BB creams geworden aangezien ze meestal zo dikkig en plamuur achtig aanvoelen.

  14 december 2014 at 13:54
 • Beantwoorden worldofideas

  Het ziet er inderdaad heel goed uit! :)

  14 december 2014 at 18:03
 • Beantwoorden Bianca

  Lijken me al bij al wel fijne producten :)

  14 december 2014 at 23:16
 • Beantwoorden Low budget koopje: Maycheer BB healing cream -

  […] dan wat spulletjes uit mag kiezen op BornPrettyStore, ben ik in het bezit van Aziatische BB cream. De vorige BB cream die ik mocht bestellen, beviel me erg goed. Vandaar dat ik besloot om nog eens een BB cream uit te […]

  21 januari 2015 at 06:18
 • Laat een reactie achter