Volg mij:
Beauty

Low budget koopje 6. Nagellak L’Oreal – Maui Wave

IMG_20140218_154613 (1)
Nadat ik laatst op een ander blog had gelezen over de Maui Wave (nr. 619) nagellak van L’Oreal was ik zo benieuwd dat ik meteen een kijkje heb genomen bij de Big Bazar. Het bleef uiteraard niet bij een kijkje nemen, want na 5 minuten snuffelen stond ik buiten met dit potje nagellak in mijn tas. Een blauwe nagellak, spannend. Normaal ben ik niet zo van de kleurtjes maar misschien kon deze nagellak mij laten inzien dat het best eens leuk is om je nagels knal blauw te lakken. Aan de prijs kon het in ieder geval niet liggen, €1,99 vond ik een schappelijk prijsje om de proef op de som te nemen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Aangezien ik absoluut geen held ben in nagels lakken zie ik er op een of andere manier altijd een beetje tegenop om mijn nagels te gaan voorzien van een lakje. Ik ben bang dat ik lelijke strepen/randjes maak waardoor ik één nagel soms wel drie keer opnieuw moet lakken. Uiteraard ligt dit niet volledig aan mij, maar ook aan het kwastje. Deze nagellak heeft mij laten inzien dat, zelfs ik!, best redelijk nagels kan lakken. Het kwastje is breed en plat waardoor je met twee à drie vegen je nagel behoorlijk keurig van een kleurtje kan voorzien. Daarbij komt ook dat de dekking behoorlijk goed is!

IMG_20140218_201520

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De nagellak droogt snel, iets wat ik een enorm voordeel vind. Nadat ik mijn nagels heb gelakt zit ik meestal een half uur lang met spastische en overstrekte vingers om te voorkomen dat er een krasje of vuiltje op mijn nagel komt. Niet echt comfortabel. Gelukkig heb ik daar bij deze nagellak geen last van. Na 10 minuten durfde ik zelfs mijn handen te wassen en af te drogen aan een handdoek (altijd spannend wanneer je je nagels net gelakt hebt).

Ik ben verkocht. Niet alleen door het leuke kleurtje maar ook door de kwaliteit van deze nagellak. Gemakkelijk aan te brengen, goede dekking en snel droog. Onderstaande foto is gemaakt nadat ik één laagje lak op had gedaan. Naar mijn mening een top lakje, en zeg nou zelf..? mooi blauw is niet lelijk!

IMG_20140218_154613 (1)

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

3 reacties

 • Beantwoorden trappedfreedom

  hoi!
  ziet er goed uit, al helemaal voor die prijs. en bedankt voor je comment op m´n shoplog.xoxo

  19 februari 2014 at 14:24
 • Beantwoorden Low budget koopje 17. Nagellak L’Oreal – French Riviera | lovelowbudget

  […] tijdje geleden heb ik een artikel geschreven over een nagellak van L’Oreal, gekocht bij de Big Bazar. Hier was ik toen zeer […]

  18 maart 2014 at 14:01
 • Laat een reactie achter