Volg mij:
Lifestyle

Low budget tip 3. Achtergronden voor foto’s

20140317_143439
Nu ik aan het bloggen ben merk ik dat ik soms inspiratieloos ben wanneer het gaat om een achtergrond voor een foto. Wanneer ik bijvoorbeeld een nieuwe nagellak of een ander nieuw beauty product wil fotograferen vind ik het wel leuk om een mooie foto te maken. Een leuke achtergrond is een pre voor een mooie foto. Toen ik aan het dubben was over dit kleine “dilemma” bedacht ik me plots dat ik nog twee mooie papieren blokken van de Action had liggen.

20140317_143515

 

Voorbeelden van achtergronden

Ik meen me te herinneren dat deze blokken tussen de €1,00 en de €1,50 kosten. Vandaag ga ik nog naar de action om te kijken of er nog een ander leuk exemplaar tussen ligt. Dan weet ik zeker hoe duur ze zijn.  Onderstaande foto is een voorbeeld van hoe ik de achtergrond in mijn vorige artikel heb gebruikt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Leuke oplossing, vinden jullie niet? Zouden jullie zelf ook een blok met achtergronden kopen of hebben jullie een andere manier om je foto’s te voorzien van een leuke achtergrond?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

5 reacties

 • Beantwoorden vanessablogt

  Wat een leuke tip! Ik vind het ook moeilijk om mooie achtergronden te zoeken. x

  17 maart 2014 at 17:23
 • Beantwoorden alexaslovelyworld

  Oh wat leuk dit, is weer eens wat anders dan een standaard witte achtergrond. Ik zou het wel doen ja, mijn bureau heeft allemaal vlekken dus dan worden de foto’s automatisch mindere mooi. Thanks voor de tip

  17 maart 2014 at 17:32
 • Beantwoorden saarenzo

  Leuke tip!

  17 maart 2014 at 18:34
 • Beantwoorden Dinja

  Handige tip, ik heb namelijk nog behoorlijk veel van zulke vellen liggen voor als ik ooit eens kaarten wilde maken (natuurlijk nog nooit van gekomen), nu weet ik waar ik ze voor ga gebruiken!! :D
  x

  27 maart 2014 at 21:25
  • Beantwoorden saracurl

   Ja die achtergronden zijn erg leuk bij sommige foto’s. Ik had ze ooit gekocht om een fotoboek mee te pimpen. Ik heb drie pagina’s gemaakt en verder ben ik ook niet gekomen.

   28 maart 2014 at 09:58

  Laat een reactie achter