Volg mij:
Beauty

Max & More concealer – light beige

Max & More concealer Wanneer mijn huid even zin heeft om mij te pesten (lees: puistjes) doe ik mijn best om mijn huid zo mooi mogelijk te krijgen. Laatst, toen er weer een aantal rode bultjes zaten te chillen op mijn gezicht, bedacht ik me dat ik eigenlijk nooit gebruik maar van concealer. Best raar eigenlijk, want dit is bij uitstek bedoelt om oneffenheden te verbloemen. Ik besloot om naar de Action te gaan vervolgens met een exemplaar van Max & More thuis te komen. Benieuwd wat ik van deze Max & More concealer vind?

Max & More concealer

De concealer komt in de vorm van een soort lipstick. Handig, want op deze manier kun je de oneffenheden gemakkelijk aan stippen. Ook is het met dit soort concealers gemakkelijk om een lijn onder je ogen (bij je wallen-gedeelte) te maken om eventuele zwarte kringen wat meer te verdoezelen. De verpakking van deze Max & More concealer is overigens niet heel bijzonder. Een zwarte huls met een doorzichtige dop die voorzien is van een zilveren opdruk. Ik blijf er bij dat ik vind dat doorzichtige doppen er vaak voor zorgen dat een product er goedkoop uit ziet. Maar ja, to be honest: dat is deze concealer natuurlijk ook.

maxmore coverstick4

Ik koos voor de kleur “light beige”, een lichte kleur met een roze ondertoon. Ik had eigenlijk verwacht dat deze kleur een gelere ondertoon heeft. Helaas past deze concealer, door de roze ondertoon niet mooi bij mijn huid.

Doordat de concealer niet mooi bij mijn huid past, heb ik geen full face foto’s gemaakt. Het geeft namelijk een vertekend beeld om foto’s te tonen waarbij rode vlekjes toch nog opvallen doordat de kleur concealer niet mooi aansluit bij de huid.

maxmore coverstick5

Ik heb het product uiteraard wel getest en mij viel op dat de structuur van de concealer vrij dik en daardoor is. Als je rode vlekjes aanstipt met de Max & More concealer, moet je goed je best doen om de dekking er natuurlijk uit te laten zien. Doordat het product vrij dit is, is het moeilijk om er voor te zorgen dat de aangestipte vlekjes mooi overlopen/samensmelten met de eigenlijke huidskleur. Wanneer je korstjes op je gezicht hebt, benadrukt deze concealer deze doordat de dikke structuur van het product op de korstjes komt te liggen.

Conclusie Max & More concealer

Hoewel het product lekker budget is, ben ik geen fan. Ik vind dat het product gemakkelijk aanbrengt door de vorm, maar ik ben niet te spreken over de structuur van de concealer zelf. De structuur is veel te dik en te stroef waardoor het lastig is om de plekjes die je hebt aangestipt, vervolgens weer natuurlijk over te laten lopen met je eigen huid. Jammer, want een budget concealer is altijd handig.

Deze Max & More concealer is voor €0.59 te koop bij de Action.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 reacties

 • Beantwoorden BySilke

  Spijtig dat het niet zo’n goeie is, maar toch bedankt voor je eerlijke review! Je foto’s zijn ook heel mooi trouwens.

  14 juli 2015 at 07:43
 • Beantwoorden Marion

  Heb precies hetzelfde gehad met deze concealer. Heb ‘m denk ik twee keer gebruikt. Helaas geen succes.

  14 juli 2015 at 07:54
 • Beantwoorden Svenja

  Aaaah jammer dat het effect van de concealer niet zo goed is. Van de prijs werd ik erg enthousiast, jammer dat het dan zo tegenvalt!

  14 juli 2015 at 08:36
 • Beantwoorden Denise

  Wat een fijne review met mooie foto’s! Jammer dat ie niet bevalt!

  14 juli 2015 at 10:32
 • Beantwoorden Nicole

  Jammer dat ‘ie niet echt fijn is. Ik ben ook nooit echt fan geweest van de stick concealer.

  14 juli 2015 at 10:37
 • Beantwoorden Mylou

  Jammer zeg! Hij kost namelijk zo weinig…

  14 juli 2015 at 10:48
 • Beantwoorden Manon

  Ik heb ook een concealer van action gehad, weet niet of deze hetzelfde is maar die vond ik ook niet zo fijn.

  14 juli 2015 at 12:05
 • Beantwoorden Kimberley

  Meh, ik zie het ook niet zo zitten. Eerlijk van je!

  14 juli 2015 at 13:07
 • Beantwoorden Laura - Dagelijkse hap

  Jammer dat dit een miskoop is. Wel goed om te weten, dan hoef ik deze niet te gaan halen!

  14 juli 2015 at 13:36
 • Beantwoorden Marleen

  Jammer dat je niet zo tevreden bent! Ik heb zelf eentje van Estée Lauder die super is, maar die is helaas ook een heeel stuk duurder! Ik vind je insta foto’s superleuk dus ik ga je volgen op Instagram :) xx

  14 juli 2015 at 21:51
 • Beantwoorden Petra

  wat jammer, dat hij zo stroef is, dat is inderdaad niet prettig in gebruik…

  14 juli 2015 at 22:57
 • Beantwoorden anna

  Ahh bah, ik haat dikke concealer! Dit is echt niks voor mij…

  15 juli 2015 at 12:29
 • Laat een reactie achter