Volg mij:

Over mevrouw

collage mijMijn naam is Sara, 24 lentes jong, gezegend met een flinke bos krullen en geïnteresseerd in van alles en nog wat. Ik ben graag bezig met het ontdekken en gebruiken van mooie en fijne dierproefvrije cosmetica maar ik kan ook dol enthousiast worden van het samenstellen van een outfit. Een fair fashion outfit wel te verstaan. Ik vind het ook heerlijk om te koken. Door mijn fruitallergie ben ik vaak heel erg bewust bezig met het creëren van mijn avondmaaltijd. Lekker en gezond zijn de twee sleutelwoorden voor de maaltijden die ik vaak naar eigen inzicht in elkaar flans.

Maar ik ben bovenal dol op katten, in het speciaal op mijn knappe en dikke poezenmops: Vlinder. Ik heb een jaar moeten zeuren en smeken bij mijn vriend, maar op 5 april 2016 was het dan eindelijk zo ver: ik mocht mijn prachtige dame Vlinder uit het asiel halen. Nu loopt deze gezellige dame rond in ons appartement dat midden in het centrum van Arnhem gelegen is. Daarnaast ben ik, mede door het bloggen, dol op het schieten van mooie foto’s. Ik besteed dan ook graag veel aandacht aan de foto’s die ik publiceer op mijn blog. 

Naast het bijhouden van mijn blog en alle social media kanalen die daar bij horen, heb ik een fulltime baan als beleidsmedewerker Zorg en Welzijn bij een gemeente. Het werkende leven met een blog combineren is soms best aanpoten..

Ik hoop dat je middels dit stukje tekst een klein beetje een beeld hebt gekregen van mij – de persoon achter MevrouwMiauw. Mocht je nog vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ik beantwoord je vragen met veel liefde en plezier.

Delen: