Volg mij:
Beauty

Pacifica Cactus & Kale Oil Free Stress Recovery Lotion

Pacifica Cactus & Kale Oil Free Stress Recovery Lotion

Gezichtscrème is iets wat ik iedere dag wel gebruik. Over het algemeen heb ik een vrij gemakkelijke huid dus of het écht écht nodig is dat weet ik niet. Wel weet ik dat ik het fijn vind om mijn huid goed te verzorgen. Vooral voordat ik aan mijn make-up begin vind ik het echt essentieel om een fijne crème aan te brengen. Ik ontving een vrij nieuwe crème van het prachtige merk Pacifica en heb deze crème flink getest. Dus als je benieuwd bent naar de Pacifica Cactus & Kale Oil Free Stress Recovery Lotion dan laat ik je vandaag op een virtuele manier kennis maken met dit product.

Pacifica Cactus & Kale Oil Free Stress Recovery Lotion

Wat meteen in het oog springt is de fantastische verpakking van deze crème. Pacifica staat bekend om haar betoverend mooie verpakkingen en ook deze verpakking zorgt voor een enorme aantrekkingskracht. Wow.

Beloftes

De Pacifica Cactus & Kale Oil Free Stress Recovery Lotion is doordrenkt met natuurlijke extracten van onder andere cactus en boerenkool. Deze crème (of lotion, mij om het even) is speciaal voor de gestresste en gedehydrateerde huid en belooft te zorgen voor een jeugdige en stevigere huid. Pacifica test niet op dieren, is vegan en helemaal natuurlijk.

Ingrediënten

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes, Caprylic/Capric Triglyceride (Derived From Coconut), Isoamyl Laurate Glycerin, Opuntia Ficus-Indica (Cactus) Stem Extract, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Extract, Rosa Damascena Flower Water, Leuconostoc Ferment Filtrate (Radish Root Extract), Sodium Hyaluronate, Menyanthes Trifoliata (Buckbean) Flower Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Flower, Borago Officinalis Flower, Calendula Officinalis Flower, Filipendula Ulnaria Leaf & Flower, Tilia Europaea (Linden) Leaf & Flower, Arnica Montana Flower, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Galactoarabinan (Gum Derived From Larch Tree), Sclerotium Gum (Derived From Root Vegetables & Corn), Sorbitan Olivate (Wax Derived From Olives), Cetyl Palmitate (Wax Derived From Olives), Sorbitan Palmitate (Wax Derived From Soy), Parfum (All Natural), Panthenol (Vitamin B5), Sodium Hyaluronate (Vegetable Hyaluronic Acid), Superoxide Dismutase (Derived From Horseradish Root), Benzyl Salicylate.

Mijn ervaring

Eerlijk is eerlijk: ik heb gewoon echt een gemakkelijke huid. Maar deze crème bevalt mij gewon echt heel erg goed. Mijn huid ziet er verzorgd en “in balans” uit. Mijn t-zone blijft over het algemeen glim-vrij en droge plekjes zijn er niet. Echt in balans dus. Nog een voordeel: de crème trekt snel in. Wat ik ook fijn vind is dat ik maar een heel klein toefje nodig heb om mijn hele gezicht in te kunnen smeren. De geur zal niet door iedereen gewaardeerd worden maar ik vind het persoonlijk wel lekker. Je kunt gewoon ruiken dat het gaat om een “gezond” product.

 Pacifica Cactus & Kale Oil Free Stress Recovery Lotion conclusie

Ik kende Pacifica al van de lekkere geurtjes en van de make-up, maar nog niet van de gezichtsverzorgingsproducten. Mijn eerste kennismaking is heel erg goed. Deze lotion is dierproefvrij, vegan en helemaal natuurlijk. De crème is zuinig in gebruik en trekt snel in. Mijn huid voelt gehydrateerd, soepel en is goed in balans. Wat een fijn product!

De Pacifica Cactus & Kale Oil Free Stress Recovery Lotion (50 ml) is voor €20,50 te koop op biggreensmile.nl ✉

Gebruik jij iedere dag een gezichtscrème? Zo ja: welke?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 reacties

 • Beantwoorden Romy

  Dat klinkt inderdaad als een hele fijne gezichtscrème. Wat ziet de verpakking er ook mooi uit! Ik gebruik nu dagelijks de dagcrème en ’s avonds de nachtcrème van Etos-huismerk. Ben daar ook heel tevreden over :)

  4 juni 2017 at 08:31
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Wat fijn dat jij ook producten hebt gevonden die goed werken voor jouw huid!

   4 juni 2017 at 09:55
 • Beantwoorden Marieke

  Wow, dit klinkt echt heel fijn! Ik ken Pacifica alleen van de parfums, maar je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt!

  4 juni 2017 at 08:55
 • Beantwoorden Mariëlle

  Wow, die kende ik helemaal niet! Maar ik ben nu echt reuze benieuwd!!

  4 juni 2017 at 09:26
 • Beantwoorden Sija

  Wat een leuke verpakking! Dat maakt de crème inderdaad erg aantrekkelijk. Ik kende dit merk nog niet, maar ik ga het zeker even bekijken. Het lijkt me een hele fijne crème met fijne ingrediënten!

  4 juni 2017 at 09:32
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Ik ben benieuwd wat je van het merk vindt. Alle verpakkingen zijn sowieso prachtig!

   4 juni 2017 at 11:19
 • Beantwoorden Claire

  Wauw wat een prachtige foto’s. Ik ben helemaal verliefd op het kastje waar de crème opstaat haha. Ik ben erg benieuwd naar het merk, ik kende het helemaal niet.

  4 juni 2017 at 11:16
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Ahhh zo lief. Dankjewel Claire. Ik weet zeker dat je helemaal dol zal zijn op Pacifica. Dat kan niet anders.

   4 juni 2017 at 11:29
 • Beantwoorden Linda

  Ik zal alleen al op de mooie verpakking verliefd kunnen worden. Vind het zo fijn dat natuurlijke producten er zo mooi uitzien! De lijst met ingrediënten spreekt mij ook zeker aan. Het wordt tijd om eens iets van dit merk te gaan proberen ❤

  5 juni 2017 at 08:50
 • Beantwoorden Wat zit er in mijn vakantie toilettas? - mevrouwmiauw.nl

  […] Alterra Peeling Crème: een milde scrub die prima te gebruiken is voor het gezicht; 2. Pacifica Catus & Kale lotion: een fijne gezichtscrème; 3. Green People dagcrème met SPF 15: een dagcrème met zonnebescherming; 4. Dr. Hauschka […]

  18 augustus 2017 at 06:01
 • Laat een reactie achter