Volg mij:
Lifestyle

Pacifica geurkaars French Lilac

Geurkaarsen: je houdt er van of je vindt het verschrikkelijk. Eerlijk is eerlijk: iedere dag een geurkaars branden, hoeft van mij ook niet. Maar een geurkaars op z’n tijd vind ik echt heerlijk. Dus ja, ik behoor wel tot de groep die van geurkaarsen houdt. Bij geurkaarsen denk ik wel vaak aan de winter. Toch is dat niet terecht: er zijn ook heerlijke geurkaarsen voor in de lente/zomer. Ik ontving een Pacifica geurkaars in de geur French Lilac. Een biologische en vegan lente/zomer geurkaars.

De geurkaarsen van Pacifica zitten allemaal verpakt in een mooi kartonnen doosje. Pacifica is echt een merk dat goed is in dingen in een mooi jasje gieten. Daarnaast hebben deze handgemaakte geurkaarsen echt mooie eigenschappen: ze branden zuinig (zo’n 30 branduren), hebben een loodvrije katoenen lont, geven geen roetvorming, zijn beter voor de luchtwegen ons milieu en zijn gemaakt van biologische, niet gemodificeerde sojawas en etherische oliën.

Ik ontving een geurkaars in de geur French Lilac, een geur die wat mij betreft uitstekend geschikt is voor de warmere seizoenen. Dat komt door het bloemige en frisse karakter van deze geur. De geur wordt omschreven als een combinatie van bloeiende seringen gemengd met magnoliablad, heliotroop en subtiele tonen van nectarine. De combinatie van deze geuren zorgt voor een zachte, bloemige, poederachtige geur. Zó lekker om op mooie zonnige dagen het huis extra zonnig te maken met deze geurkaars.

Pacifica geurkaars French Lilac | conclusie

Wat een heerlijke kaars is dit. De goede eigenschappen en de fijne bloemige geur van deze kaars zorgen dat ik hem met nog meer plezier aansteek. Ik weet zeker dat dit (en de andere prachtige kaarsen van Pacifica) het goed doet als verjaardagscadeau. Misschien ook wel bij de mensen die niet van geurkaarsen houden. Want van zo’n prachtig en lekker geurend exemplaar word je toch spontaan blij?

In welke geurkaars categorie val jij: de lovers of de haters?

De Pacifica geurkaars French Lilac is voor €19,50 te koop bij BigGreenSmile.nl ✉

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 reacties

 • Beantwoorden Romy

  Jaa, geurkaarsen! Mij maak je daar ook altijd blij mee. Wat een prachtige geurkaars is dit en de geur klinkt ook goed. Je hebt er trouwens ook echt schitterende foto’s van gemaakt.

  16 juli 2017 at 09:50
 • Beantwoorden Jessica J.

  Ik wist zelfs niet dat Pacifica geurkaarsen in het assortiment heeft! Wat een mooierd!

  16 juli 2017 at 09:55
 • Beantwoorden Jeanine

  Wat heerlijk, ik ben ook een winterkaars mens. Maar vind dit wel erg leuk voor in ze zomer. Mooie foto’s.

  Groetjes, Jeanine.

  16 juli 2017 at 12:57
 • Beantwoorden Mariëlle

  Mmmm! Dit klinkt als een geur voor mij <3 De kaarsen van dit merk heb ik nog niet geprobeerd, maar ooooh het is zo'n leuk merk!

  20 juli 2017 at 22:01
 • Laat een reactie achter