Volg mij:
Beauty

Pacifica Malibu Lemon Blossom Roll-On Parfum

Pacifica Malibu Lemon Blossom Roll-On Parfum

Als de zomer niet naar jou toekomt dan moet je de zomer zelf maar in huis halen. Of zoiets. Toch?! Oke, sommige mensen gaan gewoon naar de zomer toe. Ik over anderhalve week gelukkig ook. Maar als de zomer niet naar jou toekomt én als je niet naar de zomer toegaat dan maar op een andere manier. Het mooie merk Pacifica helpt je daar een handje bij want deze zomerse parfum heeft niet alleen een zomerse naam maar ruikt ook echt naar zomer. En nu ben je vast heel benieuwd hoe de Pacifica Malibu Lemon Blossom Roll-On Parfum dan ruikt. Nou, dat kan ik je wel vertellen.

Beloftes

Pacifica zegt zelf dat deze frisse geur doet denken aan de vrijheid van de Pacifische Oceaan met Citroen bloesem, Litsea Cubeba, bloeiende Engelentrompet, frisse kruiden en zilte zeelucht. Als dat niet zomers klinkt dan weet ik het ook niet?

Ik word ook zo blij van Pacifica zelf. Ik heb het al vaker gezegd maar dit merk verdient echt een ovatie: 100% natuurlijk, dierproefvrij én vegan. Echt om heel erg blij van te worden. Ook het ingrediëntenlijstje is erg beknopt en dat is vaak een goed teken.

Ingrediënten

Natuurlijke, zuivere granen alcohol en geurenmengeling van essentiële en natuurlijke oliën.

Het Pacifica Malibu Lemon Blossom geurtje is verkrijgbaar als rollerparfum, als balsemparfum en als sprayparfum. Erg handig want sommige mensen kunnen niet goed tegen de sterke geur van sprays. Zelf heb ik daar geen problemen mee maar ik ken mensen voor wie dat anders is. De geur van Pacifica Malibu Lemon Blossom is erg cirtrusachtig. Super lekker fris dus.Ik merk zelf dat je de geur met zo’n roller goed kan doseren. Als je de hele dag naar zomer wil blijven ruiken dan is het wel aan te raden om gedurende de dag nog een (paar) keer wat parfum aan te brengen.

Pacifica Malibu Lemon Blossom conclusie

Als het herfstachtig weer blijft maar je toch nog graag wat zomer wil beleven dan helpt deze parfum je een handje. De geur is super fris, zomers en citrusachtig. Niet perse “mijn geurtje” maar eerlijk is eerlijk: wel heel erg lekker. De roller zorgt er voor dat doseren gemakkelijk gaat. De geur vervaagt in het verloop van de dag wel, dus “bijrolleren” is essentieel maar dat neem ik voor lief. Al helemaal omdat Pacifica gewoon echt een prachtig, puur en eerlijk merk is.

Draag jij graag citrusachtige geuren?

De Pacifica Malibu Lemon Blossom is als spray, roller en balsem vanaf €13,80 te krijgen bij biggreensmile.nl ✉

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

5 reacties

 • Beantwoorden Romy

  Het flesje ziet er alleen al zó mooi uit met die vrolijke bloemen! Het klinkt ook als een heerlijk zomers luchtje en wat fijn dat het zo’n duurzaam merk is. Je maakt me heel nieuwsgierig naar dit merk.

  4 augustus 2017 at 07:22
 • Beantwoorden Laura - I scream beauty

  Ziet er heerlijk zomers uit! En de naam klinkt ook zo lekker tropisch!

  4 augustus 2017 at 08:20
 • Beantwoorden Laura | I scream beauty

  Ziet er heerlijk zomers uit! En de naam is ook zo lekker tropisch!

  4 augustus 2017 at 08:21
 • Beantwoorden Mariëlle

  Ik vind de verpakking zo leuk ❤ Ik heb geen idee van de geur, daar zit maar één ding op haha: proberen!

  4 augustus 2017 at 09:56
 • Beantwoorden Jessica J.

  Schattig rollertje! Ik ben nog steeds erg benieuwd naar de producten van Pacifica.
  Ik associeer citrusgeuren altijd met antimuggenproduct. Ik vraag me nu dus ook af of deze misschien muggen op afstand houdt? Zou handig zijn, haha!

  4 augustus 2017 at 19:03
 • Laat een reactie achter