Volg mij:

Over MevrouwMiauw

collage mevrouwmiauw

Mevrouwmiauw.nl: meer dan alleen een poezenblog

Wat leuk dat je een kijkje neemt op MevrouwMiauw.nl. Hier vind je veel poeslieve artikelen, maar kun je ook terecht voor beauty, fashion en lifestyle waarbij ik steeds meer aandacht besteed aan natuurlijk, bewust en duurzaam. Ik heb een zwak voor dierproefvrije, natuurlijke en vegetarische/veganistische cosmetica maar wil mezelf op het gebied van fashion en lifestyle ook uitdagen om te kiezen voor duurzaam. Kortom: op mevrouwmiauw.nl is voor vrijwel ieder wat wils te lezen.

Er zijn een aantal vaste rubrieken:

pootje klein Vlinder’s dagboek | Een kijkje in het leven van Vlinder – (bij genoeg leuke inspiratie)
pootje klein Wat ik me afgelopen maand afvroeg | Dingen die ik Googlede – (eind van de maand)
pootje klein 
Reviews van dierproefvrije cosmetica – (wanneer ik iets leuks heb om te reviewen)
pootje klein 
In the catlights | Leuke katteninitiatieven uitgelicht (wanneer ik iets leuks tegenkom)
pootje klein 
Katten op Instagram | Leuke katten Instagram accounts uitgelicht (zo nu en dan)
pootje klein 
Straatkatten | Foto’s van katten op straat (wanneer ik leuke straatkatten tegenkom)

“MevrouwMiauw is dierproefvrij”

Mevrouwmiauw.nl bestaat sinds 24 april 2016. Alle reviews die na deze datum zijn gepubliceerd, zijn dierproefvrij. Reviews van voor deze datum zijn niet allemaal dierproefvrij. Dit zijn namelijk de artikelen van mijn vorige blog: lovelowbudget.nl. Het kost erg veel tijd om al deze artikelen uit te zoeken, wellicht dat ik dit in de toekomst nog doe zodat alle artikelen op MevrouwMiauw.nl dierproefvrij zijn. Dus nogmaals voor de duidelijkheid: alle reviews die na 24 april 2016 gepubliceerd zijn, bevatten enkel dierproefvrije producten.

Artikelen die verschijnen op MevrouwMiauw.nl zijn altijd eerlijk, ook wanneer een bedrijf mij producten toe heeft gestuurd ter review. Daarnaast probeer ik mij met MevrouwMiauw.nl door mijn manier van schrijven te onderscheiden van andere bloggers. Het is de bedoeling dat hier vrijwel iedere dag een artikel online komt, hoewel ik dit natuurlijk niet kan beloven met de andere bezigheden die ik heb in het leven.

Je kunt MevrouwMiauw.nl natuurlijk ook op andere kanalen volgen, zoals op Twitter, Facebook, Instagram en Bloglovin’. Ik zou het erg gezellig vinden als je daar ook een kijkje op neemt. Boven in de rechter hoek of meteen onder deze tekst staan de icoontjes waarmee je doorgelinkt wordt naar de desbetreffende pagina.

Delen: