Volg mij:
Persoonlijk artikel

Poezenshoot: Sientje

sientjeAf en toe, ja echt heel af en toe, gebeurt er een klein wonder. Dat was gisteren ook zo. Sientje – onze labiele kat – wilde model spelen zodat ik mijn nieuwe camera uit kon proberen. Ontzettend aardig van haar, want dat was mijn doel voor dit weekend. Ik moet nog leren om de goede belichting te kiezen, want de meeste foto’s zijn net iets te gelig. Ondanks dat wilde ik jullie deze foto’s niet onthouden: ik weet namelijk dat er nogal wat andere bloggende poezenvrienden zijn die dit vast kunnen waarderen. Kijk je mee naar deze poezenshoot?

Sien7

Sien6

Sien5

Sien4

sien3

Sien2

Sien

In deze kleine reportage van poezenfoto’s kun je zien dat Sien een bewegelijk beest is. Tijdens haar rol als model, denkt ze dat het handig is om alle kanten uit te rollen. Ik heb haar een aantal keer gevraagd of ze een aantal vaste poses aan wilde nemen, maar dit weigerde ze. Het beestje heeft een eigen wil en is mede daardoor extra lastig vast te leggen.

Maken jullie graag foto’s van (je huis)dieren?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 reacties

 • Beantwoorden Marion

  Wat een moppie! Die eerste in kleur vind ik heel mooi. Met dat pootje erbij zo…

  9 maart 2015 at 07:22
 • Beantwoorden Eva

  awww wat een schatje! Ik maak ook graag foto’s van mijn kat. Ik vind het leuk om terug te zien hoe hij vroeger zo klein was :)

  9 maart 2015 at 07:35
 • Beantwoorden Manon

  Wauw wat een mooie fotos en wat een schatje!

  9 maart 2015 at 09:49
 • Beantwoorden Denise

  Wat een prachtige en lieve foto’s!

  9 maart 2015 at 12:31
 • Beantwoorden Esther

  Wat een prachtige foto’s zijn het geworden, lief van je kat dat ze even model wou zijn (a). Mijn katten vinden de camera vaak te interessant en gaan aan de lens snuffelen hihi

  9 maart 2015 at 15:00
 • Beantwoorden Griet

  Aww wat een mooie foto’s :) Sientje is een beauty!

  9 maart 2015 at 19:59
 • Beantwoorden Nicole

  Nawh wat enorm schattig! Ik ben zelf niet echt een kattenmens maar dit laat mijn hartje toch wel smelten. Wat een lieverdje.

  9 maart 2015 at 20:06
 • Beantwoorden LL

  Ah wat een prachtige foto’s! En wat een mooi beestje! Ik wil mijn kat ook altijd fotograferen, maar ze beweegt altijd net wanneer ik klik haha.

  9 maart 2015 at 23:37
 • Laat een reactie achter