Volg mij:
Poezemoes

Polette zonnebril El Nido

W-o-w-, wat is het de afgelopen dagen warm en zonnig geweest. Ik hoop dat er nog heel veel van dit soort dagen mogen volgen. Tijdens dit soort dagen lig ik graag met een boek aan het zwembad/meer, maar doordat mijn ogen met lezen echt een bril op sterkte nodig hebben is dat met een gewone zonnebril geen doen. Vandaar dat ik vooral op dat soort momenten heel erg graag een zonnebril op sterkte draag. Ik ontving een prachtige Polette zonnebril genaamd “El Nido”.

polette zonnebril

zonnebril polette2De El Nido zonnebril is een super trendy zonnebril: grijs gevlekt met gouden details en een redelijk rond montuur met bruin gekleurde glazen. De gouden details aan de zijkant van de pootjes doen me een beetje denken aan de Aztec trend die eigenlijk iedere zomer wel goed is. Dit alles bij elkaar zorgt er voor dat El Nido een echte zomerse zonnebril is die door de neutrale grijze kleur ook nog eens heel erg gemakkelijk te combineren is met allerlei soorten outfits.

polette brillenkokerBij de Polette zonnebril, mocht ik ook een accessoire uitkiezen. Ik ging voor een prachtige houtlook Yucca brillenkoker. Deze ruime brillenkoker is van binnen bedekt met een soort fluwelen stofje, het materiaal waar de koker van werd gemaakt is lekker flexibel en de koker sluit door een elastiekje met een knoopje. Alleen deze brillenkoker is al een feestje en in combinatie met de Polette zonnebril genaamd El Nido heb je de zomer in prachtige koker.

zonnebril selfieDeze zomerse zonnebril zal, gok ik zo, vrijwel iedereen goed staan. Het model is niet heel erg grof en de kleuren zijn door de combinatie van grijs en goud zowel geschikt voor de koelere als de warmere kleurtypes.

Polette zonnebril El Nido conclusie

zonnebril polette

Ook deze prachtige zonnebril op sterkte van Polette heeft mij weer zeer positief verrast. Door deze bril kan ik tijdens een zonnige dag de boekenwurm in mij naar boven laten komen en boeken verslinden zonder scheel te worden terwijl ik op mijn handdoekje lig te zonnebaden. Maar de bril is niet alleen handig voor die zonnige dagen aan het zwembad. Deze bril is ook zeer stijlvol waardoor je de El Nido bril met een gerust hart kunt dragen tijdens je vakantie, een festival of een dagje weg. De houten brillenkokers zijn ook prachtig en van zeer goede kwaliteit waardoor je zonnebril goed beschermt wordt en niet zomaar beschadigd raakt.

✉De Polette zonnebril genaamd El Nido is voor €39,98 te bestellen op Polette.com. Deze prijs is inclusief enkelvoudige glazen. De El Nido bril is tevens verkrijgbaar in het mintgroen en roze. De  Yucca brillenkoker is voor €15,99 verkrijgbaar op Polette.com

Heb jij een zonnebril op sterkte?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

5 reacties

 • Beantwoorden Mariëlle

  Wat een super leuk model zeg! Ik zou ook nog wel een nieuwe zonnebril willen en dan gewoon eens iets anders wat ik normaal heb!

  22 juli 2016 at 08:45
 • Beantwoorden Maris

  Wauw, echt een prachtig model! Staat je super goed. Ik ben nog steeds heel blij en tevreden met mijn Cheapass zonnebril van Cheapass Zonnebrillen, haha!
  liefs

  22 juli 2016 at 15:01
 • Beantwoorden Mariska

  Gave bril! Past goed bij je, staat echt leuk :) ik heb goede ogen dus hoef niks op sterkte, anders had ik vast ook wel zoiets gehaald :D

  24 juli 2016 at 18:44
 • Beantwoorden Mariska

  Die is leuk zeg! :) staat je goed!

  25 juli 2016 at 21:31
 • Beantwoorden Sanne Makeupgorgeous

  Leuke zonnebril! Ik ben zelf ook erg fan van de Polette brillen.

  26 juli 2016 at 08:44
 • Laat een reactie achter