Volg mij:
Beauty

Rimmel 60 seconds supershine nagellak – 340. Berries and Cream

Rimmel 60 seconds supershine nagellakIk ben echt een laks persoon als het aankomt op nagels lakken. Iedere week neem ik mezelf minstens één keer voor om iets in deze laksheid te gaan veranderen, maar het lukt me telkens niet. Ik vind nagels lakken een tijdrovende klus, ik heb geen geduld om mijn nagels te laten drogen dus ze beschadigen altijd als ik blij ben dat het klusje er op zit. Laatst was de Rimmel 60 seconds supershine nagellak in de aanbieding bij de Kruidvat. Wellicht dat deze nagellak een verandering kan brengen in mijn laksheid.

Rimmel 60 seconds supershine nagellakDe nagellak zit in een simpel flesje. Zwarte dop, doorzichtig flesje (duh, het is nagellak, je moet natuurlijk kunnen zien welke kleur je hebt gekocht..) en witte letters die aangeven dat de nagellak van Rimmel London is.

nagellak3De kleur van deze Rimmel 60 seconds supershine nagellak is 340. Berries and Cream, een lekker diep paars/rode berriekleur die helemaal goed van pas komt in het najaar, mits je je nagels lakt natuurlijk..

Rimmel 60 seconds supershine nagellakHet kwastje van de Rimmel 60 seconds super shine nagellak is lekker breed en plat. De haartjes zijn stevig en met één tot twee bewegingen heb je één nagel gelakt. Heel erg snel en handig dus. Dat is fijn voor een lakse nagellakster als ik. Dit kwastje is volgens Rimmel dus inderdaad juist ontworpen om lekker snel te kunnen lakken.

nagellak5Dit is de nagellak met één laagje. Best prima, maar ik mis de intense berry kleur. Jammer, want één laagje zou super ideaal zijn geweest: hoe minder werk en hoe sneller hoe beter.

nagellak6En twee laagjes laten zien dat het aanbrengen van een tweede laagje het zeker waard is. De kleur is veel intenser en veel meer supershine. Ik mis de paarse kleur wel een beetje, ik had verwacht dat er wat meer paars in terug zou komen. Desondanks vind ik deze kleur ook prachtig. Dit is een typisch lakje dat lekker draagbaar is en perfect past bij het herfst/winter seizoen.

Rimmel 60 seconds supershine nagellak conclusie

Ik wilde een nagellak die zo gebruiksvriendelijk mogelijk was: snel lakken, snel drogen en gaan met die banaan. Deze nagellak voldoet wat dat betreft echt wel aan die wensen. 60 seconden is wellicht iets te optimistisch maar het is wel mijn snelst drogende lakje dat ik in mijn bezit heb. Als je dunne laagjes aanbrengt dan is het binnen 2 à 3 minuutjes wel droog en klaar voor het volgende lakje. Jammer dat één laagje niet dekkend genoeg is maar ik kan niet alles hebben. De nagellak blijft bij mij ongeveer 3 dagen netjes, daarna is het chipping-time.

Ik heb dit lakje gescoord tijdens een actie voor €0,99 bij de Kruidvat, normaliter kost de Rimmel 60 seconds supershine nagellak €3,99.

Ben jij ook een lakse nagellakster?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 reacties

 • Beantwoorden Marloes | Budgetproof.nl

  Ik ben echt groot groot groot nagellakfan, haha. Kan me dan ook niet voorstellen dat je lang bezig bent met nagels lakken als je niet de hele rambam (ontvetten, basecoat, topcoat) doet. Dat proces sla ik over. Te lui voor ;). Wat een koopie joh! Heerlijk :). Ik draag nu een vergelijkbaar kleurtje, maar dan van Essie (Skirting the issue).

  19 november 2015 at 07:26
 • Beantwoorden mariëlle

  Als een laagje genoeg zou zijn was je zo klaar hihi, maar ik denk dat ie nog wel fijn is, mooi in ieder geval zeker!

  19 november 2015 at 08:01
 • Beantwoorden Joyce

  Ik vind de lakken van Rimmel ook echt fijn! Ik denk dat ik er vanavond maar weer eens eentje bij ga pakken. Mooi kleurtje!

  19 november 2015 at 09:09
 • Beantwoorden Svenja

  Zo herkenbaar, ik lak mijn nagels ook heel weinig omdat het gewoon zo onwijs lang duurt en ik er gewoon geen geduld voor heb. Fijn dat deze lakjes wat sneller drogen. En het is ook nog eens een heel mooi kleurtje!

  19 november 2015 at 09:38
 • Beantwoorden Kim

  Wat een mooi kleurtje! <3

  19 november 2015 at 15:58
 • Beantwoorden Linda

  Goed dat je voor de bink bent gegaan het is een prachtige herfsttint deze kleur! Past goed bij je. Wat mij betreft word het een geslaagde missie het lakken van je nagels, kleurt ook mooi bij je Primark shawl :)

  19 november 2015 at 16:56
  • Beantwoorden Linda

   Oops.. Onze vorige kan noemden wij Bink, het moet natuurlijk bijl zijn ;-)

   19 november 2015 at 16:57
 • Beantwoorden Nicole

  Wauw wat is dit een mooi kleurtje zeg!

  19 november 2015 at 17:19
 • Beantwoorden Manon

  Ik lak me nagels om de drie dagen haha! wat een mooie kleur is dit

  19 november 2015 at 20:14
 • Beantwoorden Saraya

  De Rimmel lakjes vind ik erg fijn, dit lakje is erg mooi :)
  Prachtige foto’s!
  X

  19 november 2015 at 20:58
 • Beantwoorden Rosanne

  Ik heb dit lakje ook en ik vind het een prachtig kleurtje met dit weer. Sowieso vind ik de 60 second lijn van Rimmel heel fijn.

  19 november 2015 at 21:05
 • Beantwoorden Nicky

  Dat is een koopje! Vind het kleurtje zelf niet echt mooi maar voor de tijd van het jaar zeker passend.

  19 november 2015 at 23:07
 • Beantwoorden Sandra

  Prachtige kleur! Ik zoek nog zo’n kleurtje, maar dan nog ietsje donkerder. Ik ben het met je eens dat deze Rimmel lak wel sneller droogt. Ik heb er een paar kleurtjes van en ik ben er echt heel tevreden over! Bij mij blijft het gerust langer dan een week mooi zitten. :)

  20 november 2015 at 11:51
 • Beantwoorden Petra

  wat een prachtige kleur, achteraf had ik deze misschien ook wel gewoon moeten kopen…nee ik denk niet dat ik een lakse lakster ben, maar ik baal wel als het lang duurt voordat een lakje droog is…deze lakken van rimmel zijn echt op dat gebied perfect om te gebruiken…

  23 november 2015 at 20:00
 • Laat een reactie achter