Volg mij:
Beauty

Rituals parfum | Eau D’Orient & Voyage en Indie

rituals parfum

Ik liep al een poosje met een giftcard van Rituals in mij portemonnee rond. Een giftcard van een leuke winkel zoals Rituals heb je zo uitgegeven zou je zeggen. True, maar ik wilde er echt iets “bijzonders” voor uitkiezen. Een aantal weken geleden kwam ik tot de conclusie dat er iets ontbrak aan mijn dierproefvrije geurtjescollectie. Ik had namelijk geen échte wintergeur. Vandaar dat ik besloot om bij de Rituals te gaan snuffelen. Zo gezegd zo gedaan, en op die manier kwam ik thuis met Rituals parfum. Niet één geurtje, maar twee geurtjes: Eau D’Orient & Voyage en Indie.

rituals2

Ik kon echt niet kiezen tussen deze twee geurtjes. Ideaal dus dat Rituals ook kleine parfummetjes verkoopt. Voor 3 mini parfummetjes van 10 ml. per stuk, betaal je €25,00. Kleine mooie glazen flesjes die je gemakkelijk in je tas kunt stoppen. De parfums kun je opsprayen. Ik koos er voor om Voyage en Indie twee keer aan te schaffen, omdat ik deze geur iets meer draagbaar vind. Eau D’Orient is toch een heel stuk specialer.

Rituals Parfum | Eau D’Orient

rituals4Toen ik dit geurtje voor de eerste keer opsprayde, vond ik hem heftig. Ook niet bepaald lekker eerlijk gezegd. De geur opent namelijk super peperig. Pas toen de geur wat langer op mijn pols zat, ontstond er een geur die ik echt kon waarderen. Spicy, prikkelend maar tegelijkertijd ook warm. Rituals omschrijft de geur zelf als volgt:

De aangename warmte van een late avond waarin zich geleidelijk de scherpe geuren van houtachtige aroma’s en de zoete tonen van vochtige kruiden verspreiden. Met een subtiel vleugje pittige Perzische Peper en wat Wierook komt het heldere karakter van deze geur helemaal tot leven.

En in deze omschrijving kan ik me echt helemaal vinden. Het is een geurtje waar je van moet houden, absoluut. Niet iedereen zal dit pittige en tegelijk zoet-warme geurtje kunnen waarderen. Maar als je je neus graag laat prikkelen dan is deze geur echt een feestje voor je. Dat weet ik zeker. De houdbaarheid van het geurtje is erg goed. Als ik het ’s morgens opspray dan ruik ik ’s avonds nog steeds een subtiel vleugje. Een erg fijn geurtje voor de momenten dat ik in de stemming ben om dit geurtje te dragen. Want eerlijk is eerlijk: ik zou hem zelf niet iedere dag dragen.

Rituals Parfum | Voyage en Indie

rituals3De heerlijke geur zit niet standaard in de collectie van Rituals, het betreft namelijk een limited edition. Ik vind deze Rituals parfum echt een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een winterse en zoete en niet echt doorsnee geur. Een op en top vrouwelijke geur die ik met veel plezier draag. Rituals beschrijft deze geur als volgt:

Ontdek de poederzachte fluwelen elegantie van Jasmine Absolute en Patchouli en de behaaglijke vrouwelijke warmte van de sensuele luxe geur van Amber.

Ik kan Jasmijn en Amber sowieso altijd erg waarderen in een parfum. In combinatie met de Patchouli ontstaat er een warme en winterse geur. Een geur die ik heel graag draag op dagen dat het buiten koud is. Voyage en Indie zorgt er dan namelijk voor dat je het toch iets warmer hebt. Ook bij deze geur is de houdbaarheid heel erg goed, ik ruik hem ’s avonds nog steeds af en toe als ik hem ’s morgens heb opgesprayd.

Rituals Parfum conclusie

rituals5Ik ben heel erg blij dat ik even heb gewacht en heb nagedacht over wat ik van mijn Rituals cadeaukaart wilde kopen. Deze twee geurtjes waren het wachten en het overdenken namelijk meer dan waard. Eau D’Orient is een speciaal geurtje die ik graag draag wanneer echt zin heb in die specifieke spicy en warme geur. Voyage en Indie vind ik persoonlijk wat meer draagbaar. Deze typisch winterse, maar zeker geen doorsnee, geur zorgt er voor dat ik het tijdens de koude dagen wat minder koud heb. Heerlijk verwarmend.

Uiteraard is Rituals parfum ook dierproefvrij, zoals je in dit artikel ook kunt lezen. De Rituals mini parfummetjes kosten €10,00 per stuk en €25,00 voor 3 stuks. Een leuk cadeautje om onder de kerstboom te leggen.

Ik kocht 3 mini parfummetjes van 10 ml. bij Rituals voor €25,00 in het totaal

Heb jij ervaring met Rituals parfum?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 reacties

 • Beantwoorden Romy

  De geuren klinken heerlijk. Ik houd altijd wel van een winterse parfums en vind het ook altijd fijn als een luchtje niet doorsnee is. Leuk dat ze bij Rituals ook mini-varianten hebben. Ik vind het zelf altijd fijn om een beetje te variëren en dan is een klein flesje ideaal.

  4 december 2016 at 09:45
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Kleine flesjes zijn inderdaad heel fijn. Zeker als je van variatie houdt zijn kleine flesjes echt ideaal.

   10 december 2016 at 23:20
 • Beantwoorden Sija

  Ik vind het parfum van Rituals altijd zo lekker en uniek! Die kleine flesjes zijn handig en helemaal niet duur, leuk om cadeau te geven. Zelf heb ik Nuit á Marakech, ook een heerlijke geur! :)

  4 december 2016 at 09:50
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Precies, uniek is het juiste woord om de samentelling van de geurtjes van Rituals te omschrijven. Ze hebben allemaal iets heel eigens en tegelijkertijd iets heel erg Rituals-achtigs. Lastig te beschrijven..

   10 december 2016 at 23:22
 • Beantwoorden Manon

  Ik hou wel van zulke geuren tijdens dit seizoen. De flesjes zien er mooi uit vind ik!

  4 december 2016 at 10:22
 • Beantwoorden Rebecca

  Ohmyyy de flesjes alleen al zijn echte eyecatchers. Love it! Zelf heb ik nog nooit een luchtje gehad van Rituals en zelfs nog nooit geroken. Toch klinken deze erg lekker!

  4 december 2016 at 12:23
 • Beantwoorden Mariska

  Ik heb nog nooit een geurtje van Rituals geroken, maar het lijkt me serieus wel heel erg lekker. Zoals je het omschrijft dan :)

  4 december 2016 at 12:44
 • Beantwoorden Mieke | mieksmind

  Ik heb nog niet eerder parfum van Rituals geprobeerd. Dat trekt me in eerste instantie ook niet zo, terwijl ik helemaal gek ben van rituals! de Voyage en Indie spreekt me dan het meeste aan adhv je omschrijving

  4 december 2016 at 16:58
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Toch eens lekker gaan snuffelen dus.. :) Misschien kan het je in positieve zin verrassen.

   10 december 2016 at 23:25
 • Beantwoorden Laura

  Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt. Wow ik herken dat ook zo in luchtjes dat je ze na het opsprayen eerst helemaal niet lekker vindt en dan ineens is de geur super lekker. Ik ben ook gek op spice luchtjes voor de winter

  4 december 2016 at 18:51
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Bedankt voor je super lieve complimentje. En als jij gek bent van spicy geurtjes, dan is Eau D’Orient echt iets voor jou. :)

   10 december 2016 at 23:27
 • Beantwoorden Nicole

  Oh wauw wat een prachtige fotos! De flacons vind ik er heel erg mooi uitzien. Het lijken me echt lekkere geurtjes.

  4 december 2016 at 19:14
 • Beantwoorden Lifeaholic.nl

  Een giftcard en Rituals is altijd een goede combi haha!

  4 december 2016 at 20:51
 • Beantwoorden Mariëlle

  Wat ziet het er mooi uuuiiiit! Ik ga deze dus echt even onthouden, want ik heb zin in nieuwe parfums haha. Maar ik wil eerst mijn anderen opmaken…

  5 december 2016 at 08:54
 • Beantwoorden Sophie

  Ik vind de flesjes zo mooi! Het oogt heel luxe en ze zijn toch betaalbaar. Ik mag van mezelf even geen nieuw parfum kopen totdat ik een flesje heb opgemaakt, maar als het zo ver is dan ga ik zeker bij Rituals kijken :)

  5 december 2016 at 21:22
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Ze zijn absoluut de moeite waard. Ik weet zeker dat er voor jou ook wel één lekker geurtje bij zit.

   14 december 2016 at 21:47
 • Beantwoorden Roos

  Echt hele mooie flesjes! De rode heb ik geroken, erg sterk maar zeker lekker. Ik ben alleen zelf niet het type voor zware geuren, dus ik vond de roze het allerlekkerst. :)

  7 december 2016 at 20:22
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   De roze geur is inderdaad ook heerlijk. Deze zou ik zelf in de lente/zomer graag aanschaffen.

   14 december 2016 at 22:04
 • Beantwoorden Linda

  Yes, ik heb ze zojuist op mijn Christmas wishlist gezet <3

  7 december 2016 at 20:40
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Daar krijg je zeker geen spijt van! Laat je me weten wat je er van vindt als je ze hebt gekregen? Ik ben benieuwd! <3

   14 december 2016 at 22:04

  Laat een reactie achter