Volg mij:
Lifestyle

Valentijnsdag vergeten/erbij ingeschoten? 5x zo maak je het weer goed

Valentijnsdag vergeten

Gisteren was het 14 februari, de dag van hartjes, zoentjes, brieven en bloemen. De ware Cupido’s onder ons waren er naar druk mee. Maar ook wanneer jij een ware romanticus bent, kunnen bepaalde dingen er weleens bij inschieten. Zo ook Valentijn. Dat is geen schande maar juist een extra reden om jouw liefde vandaag toch nog eventjes in de watten te leggen. Dus ben jij gisteren Valentijnsdag vergeten? Geen paniek, want met het juist gebaar heb jij dat barstje in het hart van jouw geliefde zo weer gelijmd zonder dat je daar fortuinen aan uit moet geven. En als je vindt dat jouw geliefde wel wat meer aan Valentijnsdag had mogen doen, dan kun je dit artikel natuurlijk op een subtiele manier onder de aandacht brengen.

♥ Zorg voor iets lekkers om ‘s avonds samen op te eten. Houdt jouw geliefde van macarons, heeft hij/zij een favoriete Tony’s Chocolony’s reep of kun je hem/haar wakker maken voor cheesecake? Zijn jullie beide dol op heerlijke borrelplankjes of een lekkere schaal met nacho’s en goede guacamole? Dan weet je wat je te doen staat. Verras jouw geliefde met iets lekkers. Want liefde gaat door de maag, toch?

♥ Verras je geliefde met een onverwachts 3 gangen diner uit eigen keuken. Ga, als jouw agenda het toelaat, vandaag iets eerder naar huis. Doe boodschappen en bereid een heerlijk 3 gangendiner voor. Als jouw geliefde (na een lange dag) thuiskomt en kan aanschuiven aan een mooi gedekte tafel om vervolgens te genieten van heerlijk eten dan is het feit dat jij niets aan Valentijn hebt gedaan je meteen vergeven. Dat weet ik zeker. Want nogmaals: liefde gaat door de maag.

♥ Maak een leuk lijstje voor je geliefde en stop deze morgen in zijn/haar tas. En leuke lijstjes kunnen over allerlei dingen gaan. Denk hierbij aan: “10 dingen die ik zo mooi aan je vind”, “10 dingen die ik graag nog met jou zou willen doen”, “10 leuke herinneringen die ik aan/met jou heb”. Ik weet wel zeker dat jouw geliefde na het lezen van dit lijstje de hele dag met een big smile rondloopt.

♥ Laat jouw geliefde kiezen wat jullie vanavond gaan kijken op TV en kijk mee. Is het bij jullie altijd een gevecht wie er ’s avonds heer en meester over de afstandsbediening zal zijn? Skip dit gevecht vanavond dan en geef jouw geliefde zijn/haar zijn. En om er nog een schepje bovenop te doen: kijk dan ook mee met de programma’s die hij/zij heeft uitgekozen. Wie weet ontdek je stiekem toch wel programma’s/films die jullie beide leuk vinden. Dat brengt je dan ook weer een stukje dichter bij elkaar.

♥ Stem in met een kat/poes. Last but not least: zeurt jouw geliefde al heel lang over een poes? Stem hier dan mee in. De toezegging dat er een kat/poes komt, is het beste Valentijn cadeau ever, als je het mij vraagt. Als je dat doet dan is dit de beste after-valentinesday ever. For sure! Bedenk je eens hoe veel liefde zo’n leukerd zal brengen. Als je er eentje uit het asiel haalt en hem/haar een gouden mandje biedt dan is het dubbel Valentijn. Niet alleen voor je geliefde maar ook voor jullie nieuwe vriend(innet)je. Natuurlijk wel alleen doen als je zo’n diertje stiekem ook wel heel erg leuk vindt en hem/haar de verzorging en liefde kan geven die het beestje nodig heeft..

Dus was jij gisteren Valentijnsdag vergeten? Of heb je om een andere reden geen aandacht had besteed aan de dag van de liefde? Dan maak je er gewoon een leuke after-valentinesday van. Ik weet wel zeker dat je, wanneer je jouw geliefde met één (of meerdere) van bovenstaande dingen verrast, punten scoort.

Heb jij gisteren iets aan Valentijnsdag gedaan?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 reacties

 • Beantwoorden Romy

  Wat een leuk onderwerp voor een artikel en dat zijn inderdaad haalbare tips om zelf mee aan de slag te gaan de dag na Valentijnsdag. Vooral die laatste vind ik leuk. Dat zou voor mij ook een geweldig Valentijnscadeau zijn :)

  15 februari 2017 at 07:08
 • Beantwoorden Mariëlle

  Ik heb er zelf zeker aan gedacht, maar enkel voor vriendinnen haha!

  15 februari 2017 at 08:01
 • Beantwoorden Sylvia

  Wat een leuke tips! Gelukkig kwam mijn lief met een doosje after eight thuis haha.

  15 februari 2017 at 13:05
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Kijk, dat is altijd fijn. Die van mij met Leonidas bonbons. Ook heel erg welkom.

   15 februari 2017 at 22:30
 • Beantwoorden Lisa

  Jaaa handig! Dit jaar ben ik het gelukkig niet vergeten, maar dat drie gangen diner ga ik onthouden voor als ik het wel vergeet (wat waarschijnlijk volgend jaar is hihi). Liefs x

  15 februari 2017 at 14:44
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Haha. Wat grappig om te horen dat jij Valentijn vaak vergeet. Maar áls je het dan vergeet, maak je het vast en zeker weer goed met een lekker 3 gangen diner. :)

   15 februari 2017 at 22:28
 • Beantwoorden Babs

  Wij hebben niets gedaan, wel zoals gewoonlijk gezellig naar een serie gekeken. Wat mij betreft mag het iedere dag valentijn, dierendag, moederdag etc. zijn!

  15 februari 2017 at 15:09
 • Beantwoorden Jessica J.

  Wat een originele insteek! Ik heb zelf niets met Valentijn, maar vind dit wel ontzettend leuk om te lezen!

  15 februari 2017 at 16:21
 • Beantwoorden Manon

  Haa wat een origineel artikel. Leuk zeg!!!!

  15 februari 2017 at 20:02
 • Beantwoorden Nicole

  Wat een leuke en originele ideetjes!

  16 februari 2017 at 09:44
 • Beantwoorden Claire

  Super leuke tips! Ik zou er stiekem nog wel een kat bij willen hebben. Jammer genoeg is mijn vriend het niet vergeten haha.

  16 februari 2017 at 11:36
 • Laat een reactie achter