Volg mij:
Beauty

Vibrerende foundation tool van Ebay

vibrerende foundation toolToen ik een poosje geleden een vibrerende foundation tool op de blog van VeraCamilla voorbij zag komen, twijfelde ik geen moment. Ik moest en zou iets soortgelijks op Ebay vinden voor een spotprijsje. In dit artikel liet ik al zien dat dit was gelukt en dat ik een budget variant van de  vibrerende foundation tool had besteld op Ebay. Ik kon echt niet wachten tot ik dit pakketje binnen zou krijgen, iets bestellen via Ebay blijft toch altijd een beetje spannend. Ik heb het vibrerende exemplaar inmiddels binnen gekregen en aan een test onderworpen. Benieuwd of ik net zo enthousiast ben als VeraCamilla?
vibrerende foundation sponsjes Vibrerende foundation toolMijn eerste indruk was positief: ik ontving een, voor eBay begrippen, luxe ogend doosje met de vibrerende foundationtool die al voorzien was van batterijen en één sponsje. Daarnaast zaten er nog 4 losse sponsjes in het doosje. De postbode kwam vroeg in de ochtend langs en ik was die dag toevallig thuis. Je kunt dus wel raden wat ik die dag meteen ben gaan testen.

vibrerende foundation tool6De vibrerende foundation tool gaat aan door aan het bovenste gedeelte te draaien. Als het lijntje bij off staat, trilt het dingetje niet. Wanneer het lijntje bij on staat, begint deze foundation applicator te trillen en wanneer je de bovenkant naar het pijltje draait, dan kun je de batterijen vervangen. Het voelt best prima aan. De constructie is in mijn ogen niet heel erg ideaal, maar functioneert prima.

vibrerende foundation tool4
De vibrerende foundation tool is kegelvormig en bevat aan het uiteinde een rond sponsje. De structuur van het sponsje doet me denken aan de “normale” foundationsponsjes die je ook in de winkel kunt kopen.

vibrerende foundationDe sponsjes zijn heel gemakkelijk te vervangen, het witte gedeelte van het sponsje is een beetje elastisch. Deze kun je dus over het schijfje van het apparaatje schuiven. Handig dat je het sponsje er als geheel vanaf kunt halen want op deze manier kun je de sponsjes ook goed schoonmaken.

vibrerende foundation tool ebayIk heb deze vibrerende foundation tool op dezelfde manier gebruikt als VerCamilla dat deed: eerst een pompje op het sponsje en deze even inwrijven en vervolgens nog een pompje op het sponsje om de foundation aan te brengen op het gezicht. Het sponsje slurpt de foundation in het begin als het ware op, vandaag dat je in eerste instantie één pompje aan moet brengen voordat je echt met foundation aanbrengen gaat beginnen. Als je het apparaatje een tweede keer gebruikt, hoeft dit niet meer omdat de foundation als het ware op het sponsje blijft liggen doordat het sponsje al voorzien is van foundation.

Het is een bijzonder gewaarwording om foundation met dit apparaatje aan te brengen. Het trilt (duh..) en dat voelt best wel eventjes vreemd maar op een goede manier. Nadat ik deze vibrerende foundation tool heb gebruikt, tintelt mijn gezicht een beetje na door de trilling. Net of mijn gezicht een ontspannende massage heeft gehad.

foundationLinks: foundation aangebracht met de vibrerende foundation tool, rechts: foundation aangebracht met mijn bufferkwast.

Ik kan niet echt zeggen dat ik een groot verschil zie tussen beide gezichtshelften. De tool brengt mijn foundation prima aan, maar ik weet niet of ik het – ten opzichte van mijn bufferkwast – echt een groot verschil vind. Ik heb het idee dat mijn foundation net iets minder boven op mijn huid lijkt te liggen en dat mijn huid er iets meer flawless uit ziet, maar dit kan ook gewoon komen doordat mijn huid lekker gestimuleerd wordt door de trilling.

Conclusie vibrerende foundation tool eBay

vibrerende foundation tool2Tja, na de review van VeraCamilla had ik eigenlijk stiemen verwacht dat een vibrerende foundation tool wonderen zou verrichten. Het apparaatje dat VeraCamilla liet zien, was natuurlijk wel een stukje duurder dan dit exemplaar dus misschien verklaart dit ook een beetje dat ik de werking een beetje tegen vind vallen. Begrijp me niet verkeerd: het apparaatje brengt foundation netjes aan, maar het is geen wonderding. Ik vind de trilling van de vibrerende foundation tool overigens wel erg prettig, het voelt net alsof ik mezelf iedere ochtend voorzie van een kleine gezichtsmassage. Een leuk apparaatje dus, maar je hoeft geen wonderen te verwachten.

Ik kocht deze vibrerende foundation tool op eBay bij deze verkoper voor ongeveer €8,15 inclusief verzendkosten.

Zou jij een vibrerende foundation tool aanschaffen?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 reacties

 • Beantwoorden mariëlle

  Hihi wat grappig! Al doe ik het liever met een kwast!

  18 maart 2016 at 07:53
 • Beantwoorden Marloes | Budgetproof.nl

  Wat een hysterisch ding, haha. Leuk hebbeding maar ik zie eerlijk gezegd ook geen verschil.

  18 maart 2016 at 08:16
 • Beantwoorden Natascha

  Wat een geweldig product is dit haha. Ik heb het artikel van VeraCamilla destijds helemaal niet gezien joh, jammer! Ik ga hem zo gelijk even opzoeken. Ik krijg stiekem toch wel een beetje rare gedachten bij dit product haha maar ik vind het wel heel cool.

  18 maart 2016 at 08:16
 • Beantwoorden Lindsey Beljaars

  Leuk dat je het hebt geprobeerd maar toch jammer dat het niet helemaal voor je werkt!

  18 maart 2016 at 09:17
 • Beantwoorden Mariska

  Ik vind het een beetje eng, haha, maar ook wel weer mooi. Voorlopig houd ik het op een sponsje :P

  18 maart 2016 at 09:57
 • Beantwoorden Nicole

  Wat leuk dat jij de Ebay versie hebt geprobeert. Dat vind ik nou echt leuk aan jou en jouw blog, je probeert unieke dingen die je nergens anders voorbij ziet komen. Jammer dat het niet echt wonderen verricht, maar het effect ziet er ook zeker niet verkeerd uit!

  18 maart 2016 at 10:08
  • Beantwoorden Sara

   Wauw, wat een ontzettend mooi compliment. Dankjewel!

   23 maart 2016 at 22:38
 • Beantwoorden priscilla

  Haha, wat een geweldig ding om een keer te gebruiken! Toch blijf ik liever bij mijn oude vertrouwde foundation kwast hoor.

  18 maart 2016 at 13:07
 • Beantwoorden Jamey

  Whaha wat een super grappig dingetje!

  18 maart 2016 at 13:32
 • Beantwoorden Letizia

  Nou, voor dat geld ga ik hem wel een keer testen! ;)

  18 maart 2016 at 16:02
 • Beantwoorden Manon

  Jammer dat het niet helemaal is, ik heb het artikel van Vera volgens mij ook gemist

  18 maart 2016 at 17:40
 • Beantwoorden Saraya

  Ziet er bijzonder uit, alleen jammer dat het niet echt wonderen verricht! Leuke review :)
  X

  18 maart 2016 at 22:05
 • Beantwoorden Verona

  geef mij maar een beautyblender of kwast :p wel een grappig ding trouwens

  19 maart 2016 at 10:57
 • Beantwoorden Sabine

  Grappig ding! En goed te doen voor zo’n klein prijsje. Maar denk dat ik het idd maar mij mijn vingers en kwast blijf haha.

  19 maart 2016 at 12:00
 • Beantwoorden Eilish (artisticstateofmind)

  Lijkt me toch een beetje een gek gevoel haha

  19 maart 2016 at 14:47
 • Beantwoorden alexa

  wat een grappige tool maar ik gebruik amper foundation dus ik heb m niet nodig!

  19 maart 2016 at 17:13
 • Beantwoorden Farah

  Grappig ding! Ik zie niet echt een verschil om eerlijk te zijn.

  19 maart 2016 at 18:23
 • Beantwoorden Anouk Spruit

  Leuk ding, en dat voor €8,15! Ik ben wel bang dat je de “smerige” foundation zo dieper in je poriën smeert, en dus nog meer vervuild…

  20 maart 2016 at 11:52
 • Laat een reactie achter