Volg mij:
Beauty

W7 brow twister – Hazel Blonde

W7 brow twisterWenkbrauwen, het zijn veelbesproken dingetjes in de beautywereld. Dun, dik, streepjes of boogjes. Ze geven karakter aan je gezicht. Ik besteed iedere morgen even aandacht aan mijn wenkbrauwen. Ik probeer de verdwaalde haartjes te verwijderen en maak ze in shape met een spooly en wenkbrauwpoeder. Van W7 ontving ik een ander product voor de wenkbrauwen: de W7 Brow Twister. Daar ben ik ook mee aan de slag gegaan.

W7 brow twister W7 brow twisterDe W7 brow twister is een wenkbrauwproduct dat me qua verpakking doet denken aan een eyeliner. Een dunne zwarte verpakking met witte opdruk. De letters die op dit product staan, doen me op de een of andere manier denken aan een spookhuis, ik vind het lettertype vreemd gekozen. Ik ontving de kleur Hazel Blonde.

W7 brow twister w7 brow5Toen ik naar de punt van dit product keek, was ik benieuwd hoe dit uit zou gaan pakken op mijn wenkbrauwen. Ik was benieuwd of ik uit de voeten kon met de schuin afgesneden punt. Ik merkte wel meteen dat je voorzichtig moet zijn met het uitschuiven van de punt. Eenmaal uitgeschoven is er geen weg meer terug. Je kunt de punt dus niet terugdraaien in de huls. Wanneer je de punt te ver uit hebt gedraaid, breekt deze af. Voorzichtig zijn dus!

w7 brow7De swatch is prima. De pigmentatie is niet ontzettend heftig, maar dat hoeft ook niet voor wenkbrauwen. De pigmentatie is wel een stuk heftiger dan de wenkbrauwpoeder die ik normaliter gebruik. Ik was daardoor wel een beetje bang dat mijn wenkbrauwen heel dik aangezet zouden zijn waardoor ze ontzettend heftig uitvallen.

w7 brow8Ik ben gewend om de vorm van mijn wenkbrauwen eerst aan te zetten door de randjes te kleuren. Met dit product werkt dat niet zo goed omdat de randen daardoor erg goed zichtbaar blijven. Het product werkt prima om de wenkbrauwen mee in te kleuren, maar geeft voor mij een veel te heftig resultaat. Het maakt mij gezicht ontzettend hard. Nee, ik ga toch liever voor wenkbrauwpoeder. Daar kan ik gemakkelijker een natuurlijk ogend resultaat mee bereiken.

Conclusie W7 Brow Twister
W7 brow twister

De W7 brow twister is een wenkbrauwproduct met een schuin afgesneden punt waarmee je je wenkbauwen in kan kleuren. Ik ben echt gewend aan wenkbrauwpoeder. Op die manier kan ik mijn wenkbrauwen eerst omlijnen waardoor de contouren zichtbaar zijn en ze vervolgens inkleuren. Dat is iets minder gemakkelijk met dit product. Ik kan er niet zo goed mee uit te voeten maar ik denk dat dat vooral komt door mijn wenkbrauwroutine.

De W7 brow twister is voor €3,99 onder andere te koop bij The Make Up Spot

Besteed jij iedere dag aandacht aan je wenkbrauwen?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 reacties

 • Beantwoorden Marion

  Zou voor mij ook veel te heftig zijn dit, maar ik heb dan ook blonde wenkbrauwen. Ik heb ze ooit één keer laten epileren. Vond het prachtig (als ik met mijn neus tegen de spiegel aan stond), maar ik moet bekennen dat ik mijn wenkbrauwen ernstig verwaarloos.

  3 september 2015 at 06:38
 • Beantwoorden Femke

  Ik vind het effect vrij hard ogen, nee niet helemaal mijn ding dit product. Ook ik ga liever voor een poeder :-)!

  3 september 2015 at 06:50
 • Beantwoorden Nicole

  Het ziet er inderdaad wel erg heftig uit. Maar de vorm van het potlood lijkt me dan wel weer erg fijn.

  3 september 2015 at 13:01
 • Beantwoorden Engelina

  Het lijkt mij juist wel een heel fijn product omdat ik van ”scherpe” wenkbrauwen hou . Toch maar eens gaan kijken binnenkort .

  3 september 2015 at 14:28
  • Beantwoorden Sara

   Dan is dit, denk ik, inderdaad een perfect product voor jou!

   3 september 2015 at 14:39
 • Beantwoorden Annelies

  Hé, deze ken ik nog niet. Hij is wat aan de harde kant, ik weet eigenlijk niet of ik dat wel mooi zo vind… Nu gebruik ik een kwastje met gekleurde gel voor mijn wenkbrauwen.

  3 september 2015 at 16:23
 • Beantwoorden Manon

  Ik ken deze nog niet, vind hem best mooi bij jou staan, denk dat die bij mij iets te hard is

  3 september 2015 at 21:08
 • Laat een reactie achter