Volg mij:
Persoonlijk artikel

Wie niet waagt wie niet wint, wil jij mij helpen?

wensen voor de wereld

Zo, in het kader van: “wie niet waagt wie niet wint” en “niet geschoten is altijd mis” heb ik mijn foto ingestuurd voor de NRC fotowedstrijd. Het thema is recreatie. Ik stuurde deze foto in omdat recreatie voor mij niet alleen het ondernemen van grote activiteiten is maar juist ook het genieten van de kleine dingen.

Het is een foto waar ik oprecht trots op ben. Dat ik dit zeg past vast niet bij de Nederlandse bescheidenheid maar af en toe mag zoiets best gezegd worden, toch? En omdat ik mijn foto in heb gezonden, doe ik vandaag iets wat ik normaal nooit doe: vragen of jij alsjeblieft op mij wil stemmen. Dat kan door naar hier onder op “KLIK HIER OM TE STEMMEN” en vervolgens op die internetpagina je mailadres in te vullen.

KLIK HIER OM TE STEMMEN

Als je op mijn foto hebt gestemd dan wil ik je heel erg bedanken!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 reacties

 • Beantwoorden Linda - Zaailingen

  Recreatie is ook opnieuw iets creΓ«ren, precies wat die zaadjes doen πŸ˜‰
  Mijn stem heb je!

  1 augustus 2017 at 20:32
  • Beantwoorden MevrouwMiauw

   Wauw. Dat is ook een hele mooie invalshoek. Bedankt voor het delen van jouw inspirerende woorden.

   1 augustus 2017 at 20:34
 • Beantwoorden Mylou

  Mag je zeker trots op zijn, erg mooie foto! Ik heb gestemd πŸ™‚

  1 augustus 2017 at 21:57
 • Beantwoorden Jessica J.

  Heel erg mooie foto! Ik heb gestemd – en dat liet ik je al via Twitter weten! πŸ™‚

  2 augustus 2017 at 10:24
 • Beantwoorden Alyssa

  Prachtige foto! ❀ Ik heb voor je gestemd πŸ™‚

  2 augustus 2017 at 13:13
 • Beantwoorden Henrieke

  Ja hoor, gestemd!
  Succes.

  2 augustus 2017 at 19:09
 • Beantwoorden Wendy (B)

  Gedaan!

  3 augustus 2017 at 07:33
 • Laat een reactie achter