10x bloemen en bloesem wallpapers

10x bloemen en bloesem wallpapers

Oh wat heb ik hier naar verlangd. Gewekt worden door de zon en het gekwetter van de vogels. De geuren en kleuren van bloei. De wereld ontwaakt weer. Het is lente. En het feit dat de bomen weer in bloei staan, bevestigt dit. Het moment waarop ik de eerste bloesems zie, beginnen (naast mijn neus, oren en ogen als ik mijn hooikoortsmedicatie niet inneem) mijn handen te jeuken. Het liefst zou ik dan naar huis rennen, mijn camera pakken en terugrennen om het prachtige fenomeen van de bomen in bloei vast te leggen. Om vervolgens op het terras neer te ploffen en te genieten van de zonnestralen op mijn gezicht. Maar first things first. Want afgelopen weekend nam ik mijn Canonvriend mee uit wandelen en schoot ik een aantal plaatjes van de lentewereld. En deze plaatjes toverde ik om tot wallpapers. Bloemen en bloesem wallpapers welteverstaan. Vier stuks voor je telefoon en zes exemplaren voor je computer/laptopscherm.

Bloemen en bloesem wallpapers laptop/computerscherm

Werk je veel op een laptop/computer? En wil je tijdens dat je dit apparaat gebruikt ook herinnerd worden aan het feit dat het lente is? Of wil je gewoon dat het altijd lente is als je je laptop en/of computer gebruikt? Dan kunnen deze wallpapers vast en zeker in deze behoefte voorzien.

Bloesem wallpapers voor je telefoon

Je telefoon is vast een van je meest gebruikte apparaten. Hoe fijn is het dan om telkens als je je telefoon gebruikt herinnerd te worden aan de lente? Aan de mooie wereld waarin we leven? Hopelijk helpen deze wallpapers je een handje.

En kun je nou niet kiezen? Of heb je al heel veel andere mooie wallpapers die je eigenlijk allemaal tegelijk wil gebruiken? No problemo! Dat kan namelijk. Want in dit artikel leg ik uit hoe je meerdere achtergronden op een Android telefoon en een windows computer kan gebruiken.

Wat pronkt er op de achtergrond van jouw telefoon en laptop/computer?

P.S. De afbeeldingen in dit artikel zijn dus bedoeld voor privégebruik. Mocht je een afbeelding willen gebruiken op je website/voor andere commerciële doeleinden? Dan graag contact opnemen met mij.

Terugvinden via Pinterest? Pin! ↓

Share:

6 Reacties

 1. 25 maart 2019 / 08:49

  Wat een prachtige foto’s. Een goede herinnering dat het tijd wordt om de sneeuw foto’s op mijn laptop te vervangen door vrolijke lente afbeeldingen!

 2. 25 maart 2019 / 09:27

  Ik kan gewoon niet geloven dat de lente al hier is. Wat heeeeerlijk! En wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt 🌸🌿

 3. 25 maart 2019 / 19:03

  Oh waaauw, zo mooi ❤ Ik houd echt van deze lente vreugde!!

 4. 25 maart 2019 / 20:08

  Holy sheeeeet, wat een mooie plaatjes heb je geschoten. Die eerste met die bij is zó leuk, ik heb hem direct ingesteld als pc achtergrond ^_^

  • 26 maart 2019 / 22:26

   Wauw, wat een super lieve reactie en een mega compliment. Dankjewel! <3

 5. 25 maart 2019 / 21:44

  Wauw, wat zijn je foto’s schitterend geworden! Echt heel mooi en kleurrijk, vooral de foto’s met de bij/hommel! Complimenten 🙂

Geef een reactie