10x cheesy en cliché quotes maar dan katachtig

10x cheesy en cliché quotes maar dan katachtig

Iedereen kent ze wel, van die cheesy en cliché quotes. Sommige mensen hebben een hekel aan dit soort quotes en krijgen bijna een rolberoerte als ze een woonkamer binnenstappen waar groot op de muur “home is where the heart is” staat. Sommige mensen vinden dit soort quotes juist fijn en verwerken dit soort teksten maar al te graag op hun muur of in een tatoeage. Je houdt ervan of je haat het. Volgens mij zit er niet veel tussenin. Speciaal voor beide “kampen” besloot ik iets met dit soort quotes te doen. Ik besloot om ze katachtig te maken. En nu denk je misschien: hoe maak je quotes katachtig? Nou.. zo dus.

“Dance like only your cat is watching”

Want stiekem doen we allemaal soms een gek dansje speciaal voor onze kat, toch? Ik wel tenminste. Vlinder heeft al heel wat coole dansmoves voorbij zien komen.

“Eat sleep purrr and repeat”

Als je een kattenleven in een korte en beknopte zin moet samenvatten dan is deze zin naar mijn idee een schot in de roos. Precies hoe een kattenleven er vaak uitziet.

“Home is where the cat is”

Omdat het huis niet als thuis voelt als de kat er niet is. Toen ik Vlinder voor haar operaties weg had gebracht naar de dierenarts en ik in een “leeg” huis kwam, voelde thuis niet als mijn huis.

Live, laugh, love, cats”

In het rijtje van leven, lachen en liefhebben kunnen katten niet ontbreken. Want katten maken het leven pas echt compleet.

“Keep calm and cat-cuddle on”

Want van kattenknuffels word je ook kalm. Wist je dat kattengespin stress verlagend werkt voor mensen? Gewoon katten knuffelen dus. Want dat maakt het leven een heel stuk beter.

To the world you are one person, but to one cat you could mean the world”

Er wordt weleens gedacht dat katten zich minder hechten aan hun “personeel” als honden zich hechten aan hun baasjes. Niets is minder waar. Katten zijn vaak ook zeer gehecht aan hun mens en dit laten ze op allerlei manieren merken. Vlinder doet dit bijvoorbeeld door vaak in de buurt te willen zijn, met haar staartje trillen als ze me ziet en ‘s nachts soms heel hard miauwen als ik in bed lig.

“It’s not the home I love but the catlife that is lived there”

En zo is het maar net. Want “home is where the cat is”. Zonder kat in huis geen thuis. En het kattenleven dat in een huis geleefd wordt, maakt thuis zoveel mooier.

“A house is made of bricks & beams but a home is made of cats and cuddles”

Want je voelt je pas echt thuis als je lekker met je kat op de bank zit en het knuffeltijd is. Een van de meest fijne dingen die een huis je thuis maken.

“a true catstory never ends”

Of je kat nu leeft of helaas in de kattenhemel is: het kattenverhaal van jouw kat eindigt nooit. Het leeft voort in herinneringen, in de kattenharen die je in huis of op je kleding vindt en in de duizenden foto’s die je van hem/haar hebt gemaakt.

“Be the person your cat thinks you are”

Dit vind ik zo’n leuke quote. Want ik denk oprecht dat de wereld een heel stuk mooier zou zijn als iedereen zich zou gedragen zoals men zich tegen zijn/haar kat gedraagt en zoals de kat dus denkt dat je bent.

Ken jij ook nog een cheesy quote die je katachtig kan maken?

Share:

4 Reacties

 1. 1 maart 2018 / 07:38

  Er zitten echt hele mooie quotes tussen, zeker voor kattenliefhebbers natuurlijk ? Mijn favoriet is ““To the world you are one person, but to one cat you could mean the world”. Het is soms heerlijk als je je een dag een beetje down voelt dat in ieder geval de kat laat blijken dat hij heel erg om je geeft ?

 2. 1 maart 2018 / 10:38

  Oh wat een leuke zitten ertussen, dat je voor je kat de hele wereld bent ❤ zo cute

 3. 1 maart 2018 / 12:54

  Jaaa, superschattig! Mijn favoriet is: Time spent with cats is never wasted. Gewoon omdat ‘ie helemaal waar is en heel lief.

 4. 2 maart 2018 / 12:54

  Home is where the cat is…. sooooo true!

  Ik vind ze zo onwijs leuk bedacht!

Geef een reactie