5x waarom ik lente wil

5x waarom ik lente wil

Vorige week heeft het zonnetje zich al een aantal dagen laten zien. Helaas was het daarna afgelopen met de pret en veranderde het weer in het weer zoals we het in Holland kennen: grijs en regenachtig. Zodra ik weet eventjes van lente-achtig weer heb mogen genieten, wordt de zin in de lente aangewakkerd en met de dag groter. Wat mij betreft kan de zon nooit genoeg schijnen. Echt hoor, gimmie sunshine en mij hoor je niet klagen. Oke, dat is misschien wat overdreven maar ik zal zeker minder klagen. Vandaag deel ik 5 redenen waarom ik lente wil, NU!

✿ Het zonnetje op mijn snoet | Ja, het zonnetje op mijn snoet doet me goed. Ik kan zo intens genieten van de zonnestralen op mijn gezicht. Het is echt een reden voor mij om vaker naar buiten te gaan. Ogen dicht en lekker (dag)dromen. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

✿ Blote enkels | Ik vind sneakers met een opgerolde/enkelbroek zó leuk staan. Helaas ben ik echt een koukleum en doe ik het mezelf in de winter niet aan (letterlijk!) om met half afgestorven voeten rond te wandelen. Zodra de temperatuur boven de 15 graden uitkomt, durf ik mijn sneakers weer uit de kast te vissen en wordt mijn kledingstijl weer veel meer “mij”.

✿ Andere parfums | Ik ben iemand die van mening is dat sommige parfums echt geschikt zijn voor de koude dagen en andere parfums bij uitstek voor warmere dagen. In de lente/zomer draag ik dus ook andere geurtjes. Ik kijk er zó naar uit om mezelf iedere dag te verblijden met een lekker zonnig geurtje. Daar wordt mijn humeur alleen maar beter van.

✿ Kleurtje krijgen | Mijn huidskleur is van zichzelf heel erg licht. Iets waar ik niet echt heel erg blij mee ben. Als mijn huid wat meer sunkissed is, vind ik mezelf er namelijk veel fitter, energieker en eigenlijk gewoon gezonder uitzien. Ook dat is weer een voordeel van het zonnetje op mijn snoet.

✿ Frozen Yoghurt | Als ik íets lekker vind als de zon schijnt en het buiten lekker warm is dan is het wel een heerlijke frozen yoghurt. Vooral als er rood fruit bij zit (yayyy, fruit waar ik tenminste niet allergisch voor ben). Mijn vriend en ik wonen midden in het centrum en bij ons in de straat zit een zaak waar je je eigen frozen yoghurt mag versieren. Echt een feestje!

Waarom heb jij zin in de lente?

Share:

17 Reacties

 1. 20 maart 2017 / 07:25

  Jaa, ook ik kan niet wachten op de lente! Heerlijk die bloemetjes, de helderblauwe lucht en weer echt naar buiten kunnen. Een kleurtje krijg ik met mijn huid helaas niet ;) Maar van het zonnetje word ik hoe dan ook altijd blij!

 2. 20 maart 2017 / 07:53

  JA PLEASE! Ik ben altijd vrolijker als het zonnetje schijnt ♡

 3. 20 maart 2017 / 11:18

  Liefde voor froyo! ♥ Binnenkort eens een bezoekje brengen aan het nieuwe Moochi-filiaal hier in de stad. Trouwens ook geweldig dat het ‘s ochtends vroeger licht is! In het donker naar het werk vertrekken, bah!

  • 20 maart 2017 / 22:57

   Oh absoluut! Hoe kon ik dat nou vergeten? Ik vind het ook zo heerlijk dat het ‘s ochtends eerder licht is. Lekker in het zonnetje naar mijn werk toe rijden i.p.v. in het donker. Dan begin je de dag zo veel frisser!

 4. 20 maart 2017 / 13:07

  Ah blote enkels, heerlijk is dat. Ik kan er ook helemaal naar uitkijken om weer zonder jas naar buiten te gaan, dat vind ik altijd het ultieme lentegevoel. Laat de zon maar komen, want ik ben er ZO aan toe! :D

  • 20 maart 2017 / 23:01

   Zonder jas naar buiten. Dat is ook zo’n heerlijk voorbeeld ja. Can’t wait!

 5. 20 maart 2017 / 15:36

  Jaaa het zonnetje op m’n gezicht vind ik echt heerlijk. Voor mij ook: met m’n zomerjas fietsen of juist zonder jas fietsen, zonnebril op, drankje op ‘t terras: fantastisch!

  • 20 maart 2017 / 23:05

   Een drankje op het terras vind ik ook echt heerlijk. Zonnetje op mijn gezicht en een lekker hapje en drankje op het terras. Genieten!!!

 6. 20 maart 2017 / 16:45

  Kleurtje krijgen en langer licht vind ik voornamelijk heerlijk!

 7. 20 maart 2017 / 17:48

  Herkenbaar! Ik ben enorm bleek dus ik kan ook wel wat zon gebruiken. Blote enkels draag ik ook nauwelijks want dat betekent dat ik mijn benen moet scheren haha. In de zomer kan ik mezelf daar nog wel toe zetten maar nu claim ik de warmte van mijn haartjes!

  • 20 maart 2017 / 23:09

   Ik heb ook een mega hekel aan scheren. In de winter wil ik mijn warme vachtje ook lekker laten staan. Mijn vriend voelt het verschil toch niet tussen geschoren benen en behaarde benen dus daar hoef ik het ook niet voor te doen. Haha. :)

   • 21 maart 2017 / 08:02

    Hahaha mijn vriend boeit het ook niet. Dus ik laat het lekker staan als het niet nodig is ?

 8. 20 maart 2017 / 18:37

  Ja ik had al gelijk ankle jeans aan die dag met sneakers, i love it!!!!!!! Ik ben zelf heel bleek en ben nu dan 2x na de zonnebank gegaan, omdat ik met zomervakantie ook niet echt ga zonnen , want het is meer een stedentrip, maar ik vind het zonnetje in mijn snoet ook wel lekker.

 9. 20 maart 2017 / 20:36

  Ik verlang ook zó naar de lente. Vooral het dragen van een spijkerjasje. Heerlijk.

 10. 21 maart 2017 / 22:15

  Ahhh ja, blote enkels, een kleurtje krijgen en de zon: kom maar op hoor! Kan ook echt niet wachten daar op. Eindelijk ook geen dikke jas meer aan naar buiten maar gewoon een vest. Zo fijn!!

Geef een reactie