12x Foto’s die wel op Instagram en niet op mijn blog verschenen #2

instagramcollage
De Instagrampagina van lovelowbudget.nl bestaat voor een groot deel uit foto’s die ik heb gemaakt voor een artikel op mijn blog. Toch deel ik zo nu en dan ook andere foto’s die niet op mijn blog zijn verschenen. Vaak zijn dit beauty gerelateerde foto’s maar niet altijd. Vandaag deel ik voor de tweede keer er een aantal van deze foto’s, kijk je mee?

instagramcollage21. Er was eens.. een zondag waarop ik bijna geen make-up droeg. Heerlijk vind ik dat: van die dagen dat ik alleen maar eventjes wat basics op mijn gezicht aanbreng. Als ik wel zin heb om make-up op te doen en geen zin heb om er veel tijd aan te besteden dan zijn dit ongeveer de producten die ik gebruik.

2. Via een winactie had ik een foundation van Tony Moly gewonnen. ‘s Ochtends vroeg toen ik nog lekker in bed lag, ging de bel en kwam de postbezorger met het pakketje. Toen ik het pakketje open maakte, zag ik dat er allemaal leuke testertjes bij zaten. Wat een verassing!

3. Toen ik laatst mijn make-up had uitgeruimd, kwam ik deze highlighter lipstick tegen. Toen ik hem swatchte op mijn hand, kon ik mezelf wel voor mijn kop slaan: waarom heb ik deze beauty verstopt in één of ander vaag kistje? Vanaf die dag zit deze mooie highlighter in mijn everyday bakje.

4. Deze blusher en bronzer in één is een razend populair product van W7. Hoewel ik hem niet heel erg vaak gebruik, snap ik wel waarom het een populair product is. Het geeft namelijk een erg mooi effect!

istagram collage25. Toen ik laatst met Linda meeging naar de PR dag van Luxury PR, keek ik mijn ogen uit. De showroom was zo ontzettend gezellig, kleurrijk en mooi ingericht. Overal waar ik keek, was wel iets leuks te zien. Deze foto heb ik daar gemaakt.

6. Nog zo’n prachtig product dat ik vergeten was: de shimmer pearls van de cookie and cream lijn van Essence. Prachtige en lekker ruikende pareltjes voor een mooi glowy effect.

7. Deze twee mascara’s combineren is een heel erg goed idee. De mascara van Essence zorgt voor een enorme volume boost en de mascara van P2 zorgt er voor dat ik mijn wimpers nog net wat mooier kan separeren. Een top duo als je het mij vraagt.

8. Toen ik bij de lancering van de nieuwe zomercollectie van Primark was, schoot ik met mijn telefoon ook een foto zodat ik deze kon delen op Instagram. Deze foto laat zien hoe mooi alles was vormgegeven en ingericht. Het zag er zo gezellig uit.

instagram collage29. Deze lipstick van Catrice is toch maar een vreemd exemplaar: ik krijg de kleur nooit goed op de foto. Dat neemt niet weg dat lipsticks van Catrice zich goed lenen voor een fijne foto.

10. Ik kwam een nude lipstick tegen van Essence. Ik draag hem bijna nooit maar toen ik hem die dag droeg, was ik wel weer verbaasd over de kwaliteit van deze budgetlipstick.

11. Deze foto is lekker recent: gisteren probeerde ik foto’s te maken van de mooie lipsticks van de Merry Berry collectie van Essence. Hoewel het licht zich heel erg goed leende voor foto’s, wilde mijn camera gisteren niet meewerken. Geen idee wat er aan de hand was, maar geen enkele foto is zoals ik het wilde.

12. Toen ik deze foto postte, stelde ik mijn volgers de vraag wat voor soort lipstick hun voorkeur heeft: donker en intens, of nude en natuurlijk. Altijd leuk om op deze manier wat interactie met je volgers te hebben.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een aantal Instagramfoto’s van mij voorbij te zien komen op mijn blog. Mocht je mij nog niet volgen en de bovenstaande foto’s leuk vinden dan kun je HIER klikken om naar de Instagrampagina van mijn blog te gaan. Mocht je het leuk vinden om een kijkje in mijn persoonlijke leven te nemen dan kun je HIER mijn persoonlijke Instagrampagina volgen. Klik HIER voor mijn eerste post van “12x Foto’s die wel op Instagram en niet op mijn blog verschenen”

Share:

8 Reacties

 1. 10 december 2015 / 07:58

  Leuk om te zien, op Instagram geef ik zo nu en dan ook een kijkje achter de schermen of een preview. Ik ben gek op Instagram!

 2. 10 december 2015 / 09:26

  Je maakt prachtige foto’s, altijd heel fijn en inspirerend om te zien <3

 3. 10 december 2015 / 13:31

  Zo leuk om te zien dit! Ik vind de foto’s erg mooi! Sowieso vind ik je Instagram erg leuk, je plaatst echt leuke en mooie foto’s!

  • 10 december 2015 / 13:36

   Dankjewel Nicole. Dat is een heel lief en fijn compliment! X

 4. 10 december 2015 / 15:10

  Super leuk om te zien, je maakt mooie foto’s!

 5. 10 december 2015 / 21:02

  Je maakt hele mooie en leuke foto’s!! Leuk dat je een aantal Instagram foto’s laat zien.

 6. 10 december 2015 / 21:34

  Foto’s van lipstickkleuren vind ik sowieso wel tricky hoor! Heeft heel veel met lichtval te maken. Je hebt leuke foto’s op je instagram! Het is ook wel leuk om daar dingen te delen die je niet op je blog terug vindt terug?

Geef een reactie