12x Foto’s die wel op Instagram en niet op mijn blog verschenen

instagram collageDe Instagrampagina van lovelowbudget.nl bestaat voor een groot deel uit foto’s die ik heb gemaakt voor een artikel op mijn blog. Toch deel ik zo nu en dan ook andere foto’s die niet op mijn blog zijn verschenen. Vaak zijn dit beauty gerelateerde foto’s maar niet altijd. Vandaag deel ik er een aantal van deze foto’s, kijk je mee?

Instagram collage21. Deze lipstick van L’Oreal vind ik zo fotogeniek door de gouden huls en de letters die in de lipstick gegraveerd staan. Ik vind lipsticks waar iets in gegraveerd staat sowieso vele malen mooier om op de foto te zetten dan lipsticks die dat niet hebben.

2. Als ik bij mijn ouders ben gebruik ik altijd deze twee oogschaduwkwastjes van Jemma Kidd. Ik heb ze toen de Bijenkorf in Arnhem verdween voor €1,00 per stuk gescoord. Fijne kwastjes zijn dat!

3. Mijn vriend kwam mij laatst ‘s middags een lekker fruithapje brengen (haha, dit klinkt net of ik een baby ben). Watermeloen en sinaasappel. Ik vond de roze en oranje kleur zo mooi en vrolijk bij elkaar dat ik besloot om er eventjes een foto van te maken.

4. Van de zus van mijn vriend (mijn officieuze schoonzusje dus) kreeg ik deze Sperry’s. Zij had ze gekocht maar deed ze nooit aan i.v.m. blaren. Nou.. dat heb ik geweten! Ik heb gruwelijke blaren gehad en vervolgens zelfs wondroos gekregen, haha. Ik ga ze nu uitlopen met dikke sokken zodat ik ze, hoop ik, in de zomer wel lekker kan dragen.

instagram collage3

5. Afgelopen week kocht ik tijdens de 2 producten voor €6,00 actie van Catrice twee foundations. Twee dagen geleden ging ik het eerste exemplaar in gebruik nemen. Voordat ik dat deed schoot ik foto’s voor mijn blog en met mijn telefoon maakte ik deze foto even. Leuk weetje: de Instagrampagina van Catrice heeft deze foto ook geliked. :)

6. Vorige week had ik één dag waarop ik van allerlei producten foto’s aan het maken was. Toen ik deze producten op een bordje bij elkaar had gelegd besloot ik om eventjes een foto te maken voor op Instagram.

7. Deze make-up producten liggen bij mijn ouders. Toen ik laatst op een luie zondag een basic make-up look droeg, vond ik het wel leuk om deze producten op de foto te zetten.

8. Toen ik laatst bij de Prijsmepper was, kwam ik vervolgens met dit palette van Makeup Revolution thuis. Ik ben sowieso fan van dit merk, maar ik ben ook enorme fan van de prijs van dit palette. Ik scoorde dit exemplaar voor.. €3,50! Ongelofelijk toch? Dat moest ik natuurlijk even delen via IG.

instagram collage4

9. De Marylou highlighter van The Balm is zo gruwelijk mooi dat ik hem wel duizend keer op de foto wil zetten. Ik breng deze highlighter altijd aan met dit kleine fluffy kwastje van de H&M. Een gouden (letterlijk!) combi.

10. Deze lipstick van Essence is zo mooi dat ik hem nog een keer op Instragram wilde delen. De kleur is mooi bruinig en past precies bij de herfst/winter. Ik ben fan.

11. Dit was voordat ik de duoblush van W7 ging uitproberen. Een spiegeltje om te kijken hoe de blush me staat, een blushkwast om de donkere blush aan te brengen en mijn highlighter kwastje om de licht roze kleur als highlighter aan te brengen.

12. Bij de herfst/winter horen natuurlijk ook andere geurtjes. Dit geurtje van Aigner had ik al heel erg lang niet meer gedragen maar nu pak ik hem er weer geregeld bij. Echt een ontzettend lekker en zwaarder geurtje voor deze tijd van het jaar.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een aantal Instagramfoto’s van mij voorbij te zien komen op mijn blog. Mocht je mij nog niet volgen en de bovenstaande foto’s leuk vinden dan kun je HIER klikken om naar de Instagrampagina van mijn blog te gaan. Mocht je het leuk vinden om een kijkje in mijn persoonlijke leven te nemen dan kun je HIER mijn persoonlijke Instagrampagina volgen.

Share:

10 Reacties

 1. 14 oktober 2015 / 06:44

  Mooie stijl hebben jouw foto’s. Mooi licht dat afsteekt bij de kleur van de producten. Prachtig.

 2. 14 oktober 2015 / 07:52

  Ik vind die foto van die sperry’s zo leuk!

 3. 14 oktober 2015 / 08:39

  Je maakt echt onwijs mooie foto’s! Talentje <3

 4. 14 oktober 2015 / 09:54

  Hele leuke foto’s, ik herken ze op Instagram altijd direct hihi!

 5. 14 oktober 2015 / 11:40

  Wat een leuke foto’s! Die schoenen zien er erg leuk uit, jammer dat je er zo snel blaren van krijgt :(

 6. 14 oktober 2015 / 14:51

  Je maakt echt prachtige foto’s! leuk artikel.

 7. 14 oktober 2015 / 21:14

  Ik vind jou foto’s altijd zo mooi!
  Je hebt talent meid :)
  X

Geef een reactie