Low budget koopje 2. Parfum: Zara – Apple juice

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Vandaag wil ik weer een heerlijk (want zo ruikt ‘ie echt) koopje met jullie delen. Iedereen die mij kent weet dat ik een kleine parfumfetisj heb. Ik heb diverse heerlijke geurtjes in mijn bezit. Mijn absolute favorieten zijn “Flowerbomb” van Victor en Rolf, “The One” van Dolce & Gabanna, en “Daisy” van Marc Jacobs. Het grote nadeel is echter dat deze geurtjes veel van je portemonnee vragen. Vandaar dat ik ook al een aantal jaar fan ben van de parfumafdeling van de Zara.

Van de week bracht ik weer een bezoekje aan de Zara en ik liep mijn neus (letterlijk) achterna. Nadat ik aan een aantal flesjes gesnuffeld had besloot ik om het geurtje genaamd “Apple Juice” mee naar huis te nemen. Met een prijs van €6,95 voor 50 ml. een absolute low budget geur.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind het een prettige zacht frisse geur, het schijnt dat dit geurtje veel weg heeft van “Chance Eau Tendre” van Chanel. Ik vind het persoonlijk een geurtje wat je iedere dag op zou kunnen doen. Absoluut niet seizoensgebonden. Dit komt doordat de geur zo neutraal en zacht is. De topnoten van de geur zijn appel en citroen, de hartnoot is rozen en de basisnoot is musk. Naar mijn mening is de prijs kwaliteit verhouding juist, het geurtje blijft zeker geen hele dag hangen maar als je één of twee keer bij sprayt is dit absoluut voldoende.

Mocht je nog op zoek zijn naar een neutraal geurtje, of naar een leuk en betaalbaar cadeautje dan is deze eau de toilet absoluut een aanrader!

5 Reacties

 1. 22 februari 2014 / 07:32

  Oh damn deze klinkt echt iets voor mij! Na mijn no-buy ga ik meteen snuffelen :) ik heb de Rose parfum van Zara al een paar jaar en die gebruik ik als room spray, hele huis ruikt dan naar roosjes

  • 22 februari 2014 / 10:08

   Die rose heb ik inderdaad ook. Ik denk dat je dit geurtje dan ook erg lekker zult vinden. :) snuffelen bij de geurtjes van de zara is sowieso de moeite waard.

  • 6 april 2014 / 15:58

   Klopt! Hij staat nu aan de zijkant van je balk. Veel plezier met het gebruik van bloglovin.

Geef een reactie