Ik heb 5 (!!!) Instagram accounts

Ik heb 5 (!!!) Instagram accounts

Yep, hier is een gek die 5 (!!!) Instagram accounts bezit. Eigenlijk heb ik al moeite met het bijhouden van één Instagram account, maar ach.. vier accounts meer of minder maakt dan ook niet uit. Nee, even alle gekheid op een stokje: ik heb dus echt 5 verschillende Instagram accounts. Enorm veel werk en daardoor soms ook mega frustrerend omdat ik er simpelweg geen tijd voor kan vinden, maar alle vijf de Instagram accounts hebben hun eigen doeleind. Vandaag laat ik zien welke Instragram accounts ik, crazy #instagirl, allemaal beheer.

@Snaracurl

1466626895410

Toen ik heel wat jaren geleden eindelijk een telefoon had waarmee ik op Instagram kon, besloot ik natuurlijk meteen een account te maken. Mijn eerste Instagram account is mijn persoonlijke Instagram account. Hier post ik persoonlijke foto’s op en met dit account volg ik hoofdzakelijk vrienden en familie die ook Instagram hebben.

@BeautyByCurly

1466626838620

Toen ik ongeveer 2,5 jaar geleden startte met mijn blog (toen lovelowbudget.nl) besloot ik daar ook een Instagram account voor te maken. Door de jaren heen is dit account uitgegroeid tot een account waar eigenlijk alleen maar beauty foto’s gedeeld worden. Toen ik besloot om niet meer onder de naam lovelowbudget te bloggen, vond ik het ook tijd voor een nieuwe Instagram naam. Ik wilde hier niet de naam “MevrouwMiauw” van maken, omdat ik op het Instragam account van MevrouwMiauw ook poezenfoto’s zou willen delen. Aangezien ik de feed van het – toen nog – Instagram account van lovelowbudget best een fijn geheel vond, besloot ik dat ik een andere naam zou geven aan dit account en hier nog wel beauty gerelateerde afbeeldingen zou posten. De naam werd: BeautyByCurly.

@MevrouwMiauw_blog

1466626798525

Toen ik over ben gestapt op de blognaam “mevrouwmiauw” wist ik dat ik die instagrampagina anders wilde maken dan die van lovelowbudget. Op de instagrampagina van MevrouwMiauw zou ik dingen willen delen die met mijn blog te maken hebben, maar ook andere leuke dingen die ik af en toe tegen kom. Helaas bleek de naam “MevrouwMiauw” al bezet te zijn op Instagram, dus besloot ik om voor MevrouwMiauw_blog te gaan.

@Vlindercat

1466626952928

Als je MevrouwMiauw al eventjes volgt, dan weet je dat Vlinder haar eigen Instagram account heeft. Ik heb altijd gezegd dat ik een Instagram account aan zou maken voor mijn poes. Toen het eenmaal zo ver was en ik dus ook echt een poes kreeg, werd dezelfde dag haar Instagram account aangemaakt. Wat een geluk dat blijkt dat ze ook nog eens zo fotogeniek is. Dat hebben jullie in deze post ook al kunnen zien.

@RaamkattenArnhemNijmegen

1466626998453

Een poosje geleden schreef ik al een artikel op MevrouwMiauw over instagram pagina’s met raamkatten. Ik vond het zo’n gaaf idee dat ik besloot om zelf ook een raamkatten Instagram pagina aan te maken. Hoewel deze pagina niet echt loopt, blijf ik hem toch beheren. In de hoop dat het toch ineens gaat lopen of in de hoop dat ik binnenkort meer tijd heb en er dan eens lekker op uit trek met mijn camera om raamkatten in Arnhem/Nijmegen te gaan fotograferen.

Zo, dit zijn dus mijn vijf verschillende Instagram accounts. Alle vijf de Instagram accounts hebben totaal andere doeleinden. Het kost veel werk en tijd (die ik right at the moment niet heb, daardoor ligt alles een beetje op z’n gat) om vijf accounts bij te houden maar ik vind het wel ontzettend leuk om te doen.

Nu ben ik wel heel nieuwsgierig: hoe veel Instagram accounts heb jij?

Helaas zijn veel foto’s nogal wazig geworden doordat ik met mijn telefoon een screenshot van mijn feed heb gemaakt.

Share:

11 Reacties

 1. 23 juni 2016 / 09:23

  Wauw je hebt t maar druk! K moest er eerst 3 beheen.. nu nog maar 1!

 2. 23 juni 2016 / 09:24

  Wauw, 5 accounts haha! Ik heb er twee, een persoonlijke waar ik sinds ik mijn blog heb niks meer mee doe. En dus het account van mijn blog. Hoe beheer je meerdere accounts tegelijk? Je kunt maar op één account inloggen en foto’s plaatsen via de Instagram app toch?

  • MevrouwMiauw
   23 juni 2016 / 09:26

   Nee. Je kunt tegenwoordig op de meeste smartphones meerdere accounts beheren. Je gaat dan naar je eigen pagina en klikt rechts boven op de drie puntjes. Je scrolt dan naar beneden waar “account toevoegen” staat.

 3. 23 juni 2016 / 10:04

  Oh wauw 5! Ik vind het knap dat je ze engzins draaiende weet te houden. Één feed tot in de puntjes verzorgen (en proberen 3 keer per dag te plaatsen) vind ik al een hele kluif haha! :)

  • MevrouwMiauw
   23 juni 2016 / 10:07

   3 keer per dag plaatsen lijkt me ook wel echt heel heftig! Ik post op alle account wanneer het mij uitkomt.

 4. 23 juni 2016 / 11:12

  Dat is eh, aardig wat werk. 5 accounts. Wilde niet eens een persoonlijke én eentje voor m’n blog dus heb alleen @matteshimmer.

 5. 23 juni 2016 / 13:36

  Oke nu snap ik het hahah. Wat veel maar ergens snap ik het wel. Inmiddels heb ik ook twee accounts

 6. 23 juni 2016 / 14:14

  Pfoeeeh wat een werk haha! Ik beheer er nu twee en dat is soms nog echt even wennen hoor!

 7. 23 juni 2016 / 15:06

  Jeetje, ik heb er maar eentje. Ik post sowieso niet zo regelmatig, dus vind het niet nodig om dan nog meer accounts aan te maken haha. Had je trouwens geen feed van je accounts in de blogpost kunnen zetten? Dan hoef je geen screenshots te maken.

  • MevrouwMiauw
   23 juni 2016 / 15:17

   Ik snap niet zo goed wat je bedoelt. Is daar een handige plugin o.i.d. voor? Zo ja: welke? Lijkt me ideaal!

Geef een reactie