5x waarom Vlinder eigenlijk geen echte Instacat is

5x waarom Vlinder eigenlijk geen echte Instacat is

Nog voordat ik uberhaupt een kat had, leek het me leuk om een Instagramaccount aan te maken voor mijn toekomstige kat. Ik volgde zelf heel wat katten op Instagram en genoot altijd van de foto’s met bijbehorende verhalen en avonturen. Toen Vlinder hier in huis kwam, duurde het dus ook niet al te lang tot het account van @Vlindercat was geboren en de eerste foto’s werden gedeeld. Tot op de dag van vandaag wordt het Instagramaccount van Vlinder bijgehouden. Sommige periode’s ben ik wat actiever dan andere periode’s, maar it’s still alive! En ik haal er nog altijd veel plezier uit om foto’s van Vlinder te delen met haar volgers. Toch is Vlinder misschien stiekem niet écht een Instacat. En in dit artikel lees je waarom.

pootje klein Vlinder heeft nooit “zin” om op de foto te gaan. Als ik met mijn telefoon of camera aan kom zetten dan moet ik er altijd voor zorgen dat ze in de camera kijkt door met mijn vingers te bewegen of gekke geluidjes te maken. Het komt echt zelden voor dat ze uit zichzelf in de camera kijkt.

catnaps zijn toch veel belangrijker dan Instagramwaardige foto’s?

pootje klein Eigenlijk heeft Vlinder ook nooit tijd om op de foto te gaan want meestal doet ze een dutje. Of beter gezegd: een catnap. En zeg nou zelf: catnaps zijn toch veel belangrijker dan Instagramwaardige foto’s?

pootje klein Ook laat Vlinder zich absoluut niet aankleden. Op Instagram zie je geregeld katten met strikjes, met kerstkostuums, met hoedjes of met kroontjes. Daar hoef ik bij Vlinder écht niet mee aan te komen zetten hoor. Niet dat ik dit ooit geprobeerd heb, maar daar ken ik haar goed genoeg voor. Daar heeft mevrouw helemaal geen zin in.

Sommige Instacats maken coole moves of doen gekke dingen, Vlinder niet

pootje klein Vlinder heeft ook niet bepaald een interessant leven. Sommige Instacats maken coole moves of doen gekke dingen. Vlinder niet. Ze is een vrij tamme dame die eigenlijk iedere dag dezelfde dingen doet: slapen, geaaid worden en eten. Zo nu en dan krijgt ze het in haar bol en speelt ze een beetje, maar dat is eerder een uitzondering dan de regel.

pootje klein Daarnaast heeft Vlinder een meowma die het vaak écht niet op kan brengen om iedere dag een foto te posten. Bij de bekende/beroemde/beruchte/grote Instacats verschijnt er eigenlijk iedere dag wel een nieuwe foto.  Op het account van mevrouw Vlindercat niet hoor. Maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk.

Heb jij ook een Instacat?

Share:

2 Reacties

  1. 24 februari 2018 / 08:34

    Wat een leuk artikel en heel herkenbaar: onze twee katten zijn ook niet bepaald Instacats. Beertje komt meestal naar me toe lopen voor een aaitje zodra ik mijn camera pak. Die krijg ik dus bijna nooit fatsoenlijk op de foto ? En Paco slaapt vaak gewoon door als ik foto’s maak.
    Ik vind Vlinder wel een mooi fotomodel trouwens. Met een beetje moeite weet jij haar in ieder geval steeds prachtig op de foto te krijgen.

  2. 27 februari 2018 / 19:04

    Never mind, Vlinder is soooo pretty, daar blijf je wel naar kijken ❤

Geef een reactie