WIN! 2x kaartjes I Love Beauty Event

win i love beautyEen tijdje geleden ontving ik een mailtje dat ik gratis kaartjes voor het I Love Beauty event zou ontvangen als ik dat leuk zou vinden. Het I Love Beauty event is een evenement waar je als beauty fanaat je hart op kan halen. Shoppen met korting, kennis maken met nieuwe merken of volgen van workshops: het kan allemaal op het I Love Beauty Event op 12 en 13 december in de Jaarbeurs in Utrecht. Het leek me uiteraard ontzettend leuk en ik zei hier dus geen nee tegen. Een aantal dagen daarna ontving ik de kaartjes in mijn mailbox. Helaas ben ik nu door onvoorziene omstandigheden verhinderd om zelf te gaan, daarom lijkt het me leuk om één van jullie kans te laten maken op twee kaartjes voor dit event.

Nu vraag je je vast af wat je moet doen om kans te maken op deze super leuke prijs. Onderstaande stappen zijn de verplichte stappen:
– Volg mij op Bloglovin’ of op Facebook
– Like dit bericht op Bloglovin’ of op Facebook
– Laat een berichtje onder deze blogpost of onder de Facebookpost achter waarin je vermeldt dat je meedoet voorzie dit bericht met een leuke motivatie waarom jij de kaarten zou moeten winnen. Wanneer je er voor kiest om een berichtje onder de blogpost achter te laten dien je een geldig e-mail adres in te vullen in het daarvoor bestemde hokje.

Degene die aan alle stappen heeft voldaan en een leuke motivatie achterlaat, wint de kaartjes. De winnares zal op 5 december een mailtje ontvangen. Dan kan ik ook lekker voor sinterklaasje spelen. :)

Share:

12 Reacties

 1. 30 november 2015 / 07:26

  Ik heb mijn kaartje al, dus ik laat deze winactie aan mij voorbij gaan :)
  Wel jammer dat jij niet kan gaan :(

 2. Britta
  30 november 2015 / 07:32

  Ik doe heel graag mee met deze winactie, zou graag met een vriendin willen gaan. Dat heeft ze wel verdiend, en we zijn shopaddicted.

 3. 30 november 2015 / 08:06

  Ik sla deze winactie even over. Maar ik wens iedereen heel veel succes!

 4. 30 november 2015 / 09:08

  Ik ben nog nooit bij zo’n event geweest. LIjkt mij super leuk om mee te maken en mijn kennis met beauty te verbreden. Ik hoop daar ook leuke make up en goede tips ook te kunnen scoren. Ik doe graag mee. :-)

 5. carola donkelaar
  30 november 2015 / 09:20

  Wat lief dat je iemand anders er mee blij maakt.. ik gun mezelf nooit een dag vrij, maar hiervoor wil ik voetbal wel keer afzeggen hihi lijkt me gaaf!
  Ik weet wel welke vriendin heeeel graag mee wil dus dat zou een leuk uitje zijn :)
  Lekker cadeautjes voor mezelf scoren een keer hihi
  Ik volgde je al met plezier!

  Liefs carola

 6. 30 november 2015 / 09:39

  Wat jammer dat er iets tussen gekomen is, maar wat extra leuk dat je er een winactie van maakt! Wens alle meiden veel succes en alvast veel plezier :)

 7. 30 november 2015 / 13:18

  Wat jammer dat je verhindert bent. Vorig jaar vond ik het evenement al helemaal geweldig! En dit jaar ga ik weer. Het is lief dat je ze wel doorgeeft aan iemand anders. Ik wens je veel succes met het uitkiezen van de winnaar. x

 8. 30 november 2015 / 19:38

  Wat balen dat je zelf niet kan gaan, maar lief dat je het nu een ander gunt! Ik wens iedereen veel succes!

 9. Kim Kerkhof
  30 november 2015 / 19:53

  Leuk zeg! Ik doe heel graag mee!

 10. 30 november 2015 / 20:38

  Ah leuk dat je er nu toch nog iemand mee kan blij maken. Veel succes iedereen!

 11. 30 november 2015 / 20:54

  Leeuk! Ik ga zelf al heen, dus die kaartjes heb ik niet meer nodig haha! Veel succes voor de rest :)

 12. Anita te Gussinklo
  1 december 2015 / 12:45

  Ik doe graag mee want i love beauty!

Geef een reactie