Tweede (en laatste?) blogverjaardag lovelowbudget

cupcakes-690040_1280Stom stommer stomst.. Ik wist dat het er aan zat te komen, maar ik ben helemaal vergeten te kijken. Ik had ook niet gedacht dat het al geweest zou zijn: mijn tweede blogverjaardag. Op de dag dat ik nietsvermoedend dit artikel online gooide, bestond lovelowbudget namelijk 2 jaar. Twee jaar geleden begon ik namelijk out of the blue en nietsvermoedend aan een nieuw avontuur dat uit is gegroeid tot een enorme hobby: het bijhouden van mijn lovelowbudget blog. Maar misschien komt hier binnenkort een eind aan.

NEE! Ik ga absoluut niet stoppen met bloggen, dat is zeker niet de bedoeling. Daarvoor vind ik het gewoon veel te leuk. Wel merk ik dat ik met een soort dilemma zit: de naam “lovelowbudget” schept bepaalde verwachtingen die ik niet altijd waar kan en wil maken.

Ik ben een budgetshopper/koopjesjager in hart en nieren. Ik maak er een sport van om met de aller goedkoopste leuke dingen thuis te komen en ik vind het oprecht altijd een feestje als ik weer eens een superkoopje op de kop heb getikt. Wel merk ik dat ik meer op mijn blog wil delen dan alleen maar koopjes. Ik wil ook persoonlijke artikelen delen, maar ook recepten waarvan ik niet altijd kan zeggen dat ze budget zijn. Als het op eten aankomt hoeft het van mij namelijk helemaal niet zo budget maar wel gezond.

Omdat ik merk dat de naam van mijn blog niet meer helemaal strookt met hetgeen dat ik op mijn blog plaats, blog ik met minder plezier. Ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn, maar ik merk ook dat het aan me knaagt wanneer ik een artikel online zet dat wat minder goed bij mijn blog past. Dat voelt niet fijn.

Ik denk dus dat ik binnenkort zal overstappen op een andere blognaam en daar met het enthousiasme van een jonge hond aan de slag ga onder een nieuwe naam. Het is nog allemaal niet rond (hoewel ik het logo al wel ontworpen heb, haha) maar ik denk toch dat ik deze stap ga zetten. Maar zo ver is het nog niet en tot die tijd blog ik lekker op lovelowbudget.nl, mijn blog waarvan ik op 10 februari 2 kaarsjes uit mocht blazen.

Ik heb dus niet echt extra aandacht besteed aan dit leuke jubileum, maar er zijn vorige week twee ontzettend leuke winacties online gekomen (€50,00 shoptegoed van de HEMA en een verrassingspakket van Palmolive). Deze of volgende week zal er nog een winactie online komen. Zo vier ik toch nog een klein beetje mijn blogverjaardag.

Wat vind jij van mijn plan om te gaan bloggen onder een andere naam?

Share:

19 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 08:37

  Gefeliciteerd nog met je blogverjaardag hihi! En ik begrijp je struggles wel! Succes met het kiezen :)

 2. 29 februari 2016 / 08:47

  Zou ook echt iets voor mij zijn om het te vergeten hihi. Alsnog gefeliciteerd met je blogjaardag ;) Als doorgaan onder deze naam niet meer goed voelt zou ik lekker overstappen. Ben benieuwd wat het gaat worden!

 3. Wellnewss
  29 februari 2016 / 08:51

  Gefeliciteerd nog! Ik vergeet het eindelijk altijd haha. Ik begrijp wel dat je dan een andere naam wilt en ik zou het gewoon lekker doen. Het is tenslotte jouw eigen blog:) ik ben zeer benieuwd! Xx Laura

 4. 29 februari 2016 / 09:04

  Gefeliciteerd! En kan het me voorstellen. Ben benieuwd wat voor naam je gaat bedenken :D

 5. 29 februari 2016 / 09:55

  Van harte met je blogverjaardag! Spannend dat je onder een nieuwe naam verder gaat, ik ben erg benieuwd!

 6. Tamara TS
  29 februari 2016 / 09:56

  Van harte gefeliciteerd met je 2e Blogjaardag! Ik vond de naam van dit blog juist wel leuk. Dat je van lage prijzen en koopjes houd, wil niet zeggen dat je gierig of extreem zuinig moet zijn. Dat verwachtte ik in elk geval niet toen ik ging volgen. Je hebt gelijk, bij sommige dingen moet je eerst naar andere dingen kijken dan de prijs. Heel veel succes met de nieuwe naam!!!

 7. 29 februari 2016 / 10:01

  Haha, ik heb dit jaar de datum van de verjaardag van mijn blog in mijn hoofd gestampt anders vergeet ik het ook. Gefeliciteerd meid! Ik ben benieuwd naar de nieuwe naam :)

 8. sabrina
  29 februari 2016 / 11:55

  Gefeliciteerd! Succes met het vinden van een nieuwe blognaam

 9. 29 februari 2016 / 12:12

  Alsnog gefeliciteerd! Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe naam!

 10. 29 februari 2016 / 12:36

  Nog gefeliciteerd dan met je blogverjaardag :D En ik snap wel dat je een wat vrijere naam wilt, anders ben je toch zo gebonden…

 11. Anita te Gussinklo
  29 februari 2016 / 18:54

  Ik schrok een beetje van deze titel en er flitste meteen door me hoofd, Gaat ze stoppen?
  maar gelukkig niet, met een andere naam kan ik wel leven hoor.
  Gefeliciteerd met je 2e blog verjaardag.

 12. 29 februari 2016 / 19:09

  PFOEEE gelukkig dat je niet stopt, mijn hart zat al in mijn keel. Ik zit er trouwens ook al een tijdje over te denken om mijn naam te veranderen, maar ik weet het nog niet zeker. Nog gefeliciteerd met je blog x

 13. 29 februari 2016 / 19:45

  Nog gefeliciteerd met je blog verjaardag. Succes met het vinden naar een passende naam. En hopelijk kun je dan met nog meer plezier bloggen.

 14. 29 februari 2016 / 19:47

  Wat leuk, gefeliciteerd met je blog! Eigenlijk moeten we onze blogs ook maar op een kalender schrijven, ik vergeet het ook regelmatig. x

 15. 29 februari 2016 / 20:01

  Ik ben heel erg benieuwd! En ik snap je heel goed hoor, ik had dat dilemma ook. Ik heb m’n blognaam ook veranderd en dat maakte het bloggen meten een stuk leuker!

 16. 29 februari 2016 / 20:28

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag en dat er nog vele mooie blogjaren mag bij komen, ik ben nieuwsgierig naar je nieuwe blog naam :)
  X

 17. 29 februari 2016 / 20:57

  Nog gefeliciteerd met je blog verjaardag! ♥ Succes met een nieuwe blognaam xx Liefs

 18. 29 februari 2016 / 22:28

  Nog gefeliciteerd met je blog anniversary! ^^ -x-

 19. 1 maart 2016 / 14:48

  Gefeliciteerd! Ik ” steun” je in het veranderen van je naam. Als het idd niet meer goed bij je blog past is het beter om het te veranderen in iets wat wel past en je lezers zich ook meer geneigd voelen om weer terug te gaan.

Geef een reactie